Zasto niko ne podrzi ideju unitarne drzave Srbije i Crne Gore?

Zarathustra:
Извини, могао бих, баш онако у духу времена, из рукава да ти наведем колико би са економског аспекта таква унитарна држава била погодна за све оне који живе на том простору.... Наравно резултати се не би могли осетити одмах. Мени само није јасно у чију корист се инсталирају инстант државе на овим просторима ? Јел су неком од тог рецепта joш почеле да цветају руже ??

И уосталом шта ја имам с тобом да дискутујем. Јеси ли овде навео неки релевантан аргумент ? У сваком случају је "најјаче поткована" :P твоја тврдња да "историјски" СР и ЦГ немају основе да остану једна држава. :lol:
Можеш ли у пролазу да ми објасниш најновији предлог Европе да се створи трговинска унија на Балкану ? Како то објашњаваш, нонсенсно ? :roll:

Alo,....pitanje je u vezi UNITARNE ( znas li sta to znaci?) drzave. Ajde da ti ponovim : UNITARNE!!!!!!!!
CG i Srbija ne mogu biti UNITARNA drzava jer su obe stare drzave, koje ne treba i nece da se odreknu svojih vekovnih drzavnosti.
To je istorijski razlog.
Postoji i ekonomski, a taj je da obe imaju razlicite valute, rezim carina, velicine i jacine privrede....itd.

Dakle, za tebe jos jednom : UNITARNE!!!!!!!!!!!! :roll:
Zasto NIKO ni u Srbiji , ni u CG ne razmatra, ni u snu , opciju UNITARNE drzave?
Mora da se nisu setili, pa ces ti sada da im otvoris oci.

al bundy:
Jel onaj smajli sa crvenom kapom Pahomije ?? :lol:
добро де магаре једно, ФАК ОФ
pop9yu.gif
SignoftheCross-1.gif
Bishop-1.gif

srbijasmesko7sa.gif
grckasmesko1gy.gif

Back