Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Haha, pa bas zato sto te znaju su mislili da je bolje da se usredsredis na ucenje, a od te druge rabote nema nista.
Prc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, pa bas zato sto te znaju su mislili da je bolje da se usredsredis na ucenje, a od te druge rabote nema nista.
U-jeeeee,a koji?
Oš ga prodaš?
Koliko imaš zaposlenih profana?
е брате, ел ме ти то прозиваш?
испоштуј ме, брате.
bila sam dobar djak,i u osnovnoj i u gimnazijiNije bitno da li ste musko ili zensko, svi smo jednako prosli djacko doba kad su dani tekli uceci ono sto nam danas koristi ili ne zavisi kako se ko snasao...Secam se osnovne skole pa posle i srednje gde sam htela ne htela morala da budem dobar djak jer se to jednostavno ocekivalo od mene...
...a kao posle nije tacno ono sto sam rekla za tvoju srednju...ja nisam znao shta su agrumi dok nisam gledao zelite li da postanete milioner...i duboko sam ubedjen da niko nikad nije tu rech spomenuo za moje osnovno shkolovanje...a bio sam odlichan djak
opshte obrazovanje je veeoma rastegljiva kategorija
...a kao posle nije tacno ono sto sam rekla za tvoju srednju...![]()
Da li znam više o nekim opštim stvarima od nekog dipl. inženjera gradjevinarstva - garantovano, bar od jednog.