Zasto nestajete?

7thpoison

Aktivan član
Poruka
1.151
Da, dobro sam se izrazila. Zasto muskarci nemaju petlje da raskinu vec samo prestanu da se javljaju a kasnije izbjegavaju svaki kontakt. Zar je tako tesko reci djevojci u lice razloge?

I podpitanje: Da li je tacno da muskarci `nestanu` kada misle da su poceli da se emotivno vezuju da bi sprijecili dalje vezivanje, da li se plase da prebrzo vezuju?

Pa lakse je praviti se lud i izbeci suze shpaske serije i nemile situacije.Cenish, skapirace vremenom.
Ovo drugo...tipichno zenski pogreshan rezon...jer upravo je suprotno- on odlazi jer mu ne znachish bash previshe a ne shto se nechega "plashi".U stvari plashi, se ali ne vezivanja jer se zblizavate nego jer mu ne odgovarash pa ga jeza hvata od pomisli da s tobom takvom predje u neshto trajnije.

teshko da iko nestane,tj.udalji zemsku iz svog zivota,bez ikakve naznake
dobro...sem nekog hohshtaplera koji je ojadio za deviznu ushtedjevinu ili nedobog kredit

podpitanje je chist idiotizam

teshko da iko nestane,tj.udalji zemsku iz svog zivota,bez ikakve naznake
dobro...sem nekog hohshtaplera koji je ojadio za deviznu ushtedjevinu ili nedobog kredit

podpitanje je chist idiotizam

Vjeruj mi da jeste. A podpitanje je na mjestu, jer zasto bi neko otisao iz idealne veze, nikad svadje jedne nije bilo? Zenska recimo treba da se odseli i on joj cesto kroz razgovor kaze kako ce mu biti zao kad ona ode?

- - - - - - - - - -

U stvari plashi, se ali ne vezivanja jer se zblizavate nego jer mu ne odgovarash pa ga jeza hvata od pomisli da s tobom takvom predje u neshto trajnije.

Odgovarali smo jedno drugom, veza je trajala tri mjeseca bez ijedne svadje i krupnijeg nesporazuma. Pricao mi je sve svoje tajne i porodicne probleme.

Vjeruj mi da jeste. A podpitanje je na mjestu, jer zasto bi neko otisao iz idealne veze, nikad svadje jedne nije bilo? Zenska recimo treba da se odseli i on joj cesto kroz razgovor kaze kako ce mu biti zao kad ona ode?

pitanje je sluha
da li je ta zenska spremna chuti da afekcija nije bila obostrana...u meri kojoj je predpostavljala

- - - - - - - - - -

hehehe iskoristi to sad, ima da se vrati :evil: :evil:

pisi po forumu te tajne hoho mada mozda onda on vrati tebi

kad porastem bitju taki baja
da se o mene pishe na tu krstaricu

Da, dobro sam se izrazila. Zasto muskarci nemaju petlje da raskinu vec samo prestanu da se javljaju a kasnije izbjegavaju svaki kontakt. Zar je tako tesko reci djevojci u lice razloge?

I podpitanje: Da li je tacno da muskarci `nestanu` kada misle da su poceli da se emotivno vezuju da bi sprijecili dalje vezivanje, da li se plase da prebrzo vezuju?
Premalo informacija,ali aj da i ja nagađam.
Možda zna da ćeš insistirati na razlogu,a ne želi da kaže istinu da te ne povrijedi,neprijatno mu...

pa nije svaka vredna iznošenja razloga... sti sigurna da si mu uopšte bila devojka?

pa nije svaka vredna iznošenja razloga... sti sigurna da si mu uopšte bila devojka?

Auuuu ne znam kako sam ovo previdjela :D Pa lijepo bogami... Ako je neko bio vrijedan to sam ja, citaj postove gore, nhikad ni do jedne svadje nije doslo medju nama niti krupnijeg nesporazuma... Bilo je sve savrseno. Nikad ga nisam smarala, nikad mu nisam pravila ljubomorne scene, nikad ga nisam kontrolisala, potpuno sam ga razumjela, slusala njegove probleme, savjetovala ga.

Auuuu ne znam kako sam ovo previdjela :D Pa lijepo bogami... Ako je neko bio vrijedan to sam ja, citaj postove gore, nhikad ni do jedne svadje nije doslo medju nama niti krupnijeg nesporazuma... Bilo je sve savrseno. Nikad ga nisam smarala, nikad mu nisam pravila ljubomorne scene, nikad ga nisam kontrolisala, potpuno sam ga razumjela, slusala njegove probleme, savjetovala ga.

mozda je to dosadno ali pusti teraj dalje
je l ziv i zdrav, da mu se nije nesto desilo... mada valjda bi ti javili ili on

Aaaaaaaaaa tu smo! :)

Ovo najpre rastera tipa. Kada je devojka i više nego prijemčiva :per:

- - - - - - - - - -

Odgovarali smo jedno drugom, veza je trajala tri mjeseca bez ijedne svadje i krupnijeg nesporazuma. Pricao mi je sve svoje tajne i porodicne probleme.

pa to ti je 100 dana sindrom, i meni dosade nakon tri mjeseca

Back