Postoji više anegdota o slučajevima Kovida koji su otkriveni među parovima, porodicama ili grupama kolega koji su se blisko mešali, ali gde se nisu svi zarazili.
ja sam vam vec rekao, sva deca su nam bila pozitivna na koronu, i odbolovala, a mi roditelji nismo, samo sto sam ja osetio nekih pola sata simptome.
Jedino objasnjenje je da smo mi odrasli uzimali svakave vitamine, a deca tek ponekad i to decije doze, jel, uvek moram da ih podsecam i propitujem jel su uzeli gumene..
Cak ranije, kad pominjes viruse, nikakvi vitamini nisu delovali, nego ako se razbolim nedelju dana moram da odbolujem, nekad sa temPeratururom, posle iskasljavanjem itd, prosto grip ne moze da nas mimoidje, kao korona sada.
Korona jeste specificna, nekako je vise cudna, moguce multisisteme da napada, ali i vitamini stite multisisteme, pa cink se naziva jos i saobracajac komplet organizma. Ja sam ubedjen [plus sto sam procitao tone studija] da vecini fale vitamini i minerali, ne samo c, d vitamini i cink, selen, nego i generalno svi.
Kada vec pominjes anegdote:
ovaj kvercetin sto ga ima u semenkama jabuka, kazu da ima i cijanida u tim istim semenkama; ja ne znam da li ste vi poznavali ljude koji izgrickaju semenke od jabuke koju pojedu, a ja jesam. Cak sam procitao da kucetu ne dajem celu jabuku, da se ne otruje? I onda razmisljam zasto smo mi koji se trujemo svakakvim porocima zasticeni od korone, a od gripa nismo, jer i to su sam procitao da u alkoholu i cigaretama ima necega protiv korone? veki tobeki?
Pozdrav veliki svima, moracemo doci do istine, pre ili kasnije, samo kazem da je glupo bar mi na zapadu da ne uzimamo suplemente kada ih ima kakve pozelis, a u Srbiji sam vdeo kada sam bio da su penzioneri dobili neki cink, i neki d3 od 1000iu, sto je malo, to je decija doza u gorepomenutim gumenim.
p.s. bilo je anegdota da je zena ozivljena od korona kome onim....seksualnim stimulatorom, na vr. mi jezika - vijagrom bre