Zasto necu u EU?

1.Zato što sve i da uđemo nakon silnog odricanja svega mogućeg,tretiraće nas kao poslednju stoku.Nećemo biti ravni zapadu,kao što i dalje nisu:Česi,Poljaci,Slovaci,Slovenci,Hrvati,Bugari,Rumuni,Mađari,Estonci,Letonci,Litvanci,Grci,Portugalci...I ne bi trebali ni biti!Kompleks niže vrednosti i stalno utrkivanje sa svetom nas već dovoljno razjedaju i bez EU.
2.Evropljanima kada nešto smeta-oni se bune.Grci razbijaju glave političarima,Švajcarci j*bu mater muslimanima i ne dozvoljavaju minarete,Englezi tradicionalno lome gradove,Šveđani prave haos na samu pomenu imigranata.Takvoj družini ne treba jedan p**kasti narod koji veliča mrtvog malera a ne ume nabrojati dvoje poginulih '99-e,uvlači se manjinama i dođošima pa makar bili i iz afričkih plemena,kulira izgradnju najviših minareta u Evropi a iz iste je pre samo 2 veka proterao Islam...Gde je nestalo to srpsko viteštvo o kojem su nas učili?Ljudi koji se nikoga i ničega ne boje,pošteni,vredni,složni?

Ostali razlozi su nebitni.

Ovolika količina budalaština je dovoljna za podforum HUMOR a ne za POLITIKU

Ne želiš da ti EU kupuje?
Ali zato može Rusija ili Emirati bez problema ispod svake cene čisto nek kupe zajebancije radi?

Treba da zaposliš 35% žena?
Imaš nešto protiv njih?
Kao prijavio si tog dobrog radnika, pa ga sve na vreme isplaćuješ i socijalno i penziono?

Vidi JA HOĆU EU jer ne želim 101% korupcije sa seljačkim batinašima za upravnike u policiji koji ni svoje dupe ne umeju da uhvate jer im mozgovi krimogeni i retardirani.

Oni Englezi što otimaju po svetu pa imaju dušu...
Ovo ovde sve PROKLETO

Jel ti pričao neko kako je bilo u Poljskoj PRE i POSLE ulaska u EU?
E to ja hoću i ovde

E dobices to na kukovo leto.

- - - - - - - - - -

Svi bi samo zelje sebi da ispunjavaju, a po svome da rade.Ne ide to tako , zeljoteka je samo na TV.

Ovo sa EU mi je vec postala komedija . Najvise se plase oni koji kojima je najduze putovanje bilo kad su isli u opstinsko mjesto kod doktora .
Valjda se plase da ce ih neko natovariti na kamion zajedno sa kucom i odvesti negdje daleko odakle nece znati da se vrate .
Ovo sa EU me asocira na vrijeme kad su se u Srbiji uvodile pruge pa su dusebriznici ubjedjivali narod da ce krave da prestanu davati
mlijeko od shoka kad vide voz i da se tim cudom opasno voziti jer je covjek nije rodjen da putuje vecom brzinom od konjskog galopa .

као и ти јуначе као и ти, што се не вратиш у твоју ндх :D

eu_flag-t2.jpg

Želim u EU jer EU zahteva da se pohvata sva srBska bagra koja je ojadila Srbiju za 51 milijardu evra
To im dedovina nije, mnoga deca su gladna i zbog nemaštine odrastaju istraumirana bez igračke
u skotove a nikako u ljude

Ne želim da dolazeće generacije budu skotovi za koje ne postoji ništa što ima u izlogu
Hajde da vidimo ko je oplja;kao Srbiju?
Zar ne želite dobro svojoj državi?
Zar želite da je uništite?

- - - - - - - - - -

Želim forumske parazite da vidim kako krvavo zaradjuju ebac
a ne na papirološke muljačine i fiktivne ugovore da primaju platu

Srbija je stala zbog parazita koji prosipaju konjak po Ruskim pozorištima
Svi dolaze u Beograd u nadi da se ogrebu za platu od jedva 20.000
Da li je cela Srbija samo Beograd?
Zašto ne ostati po lepim srpskim gradovima i izgradjivati ih?
Šta fali našoj prirodi?

Ili mislite da se zadužite pa da poklonite izvore pijaće vode?
Pošto mnogi lopovi tada neće biti živi ostaviće zlo dolazećim generacijama
A tako se lako umre, zar ne?

Pa ta EU banda je najviše i opljačkala ovaj narod.

- - - - - - - - - -

Srbija je stala zbog parazita koji prosipaju konjak po Ruskim pozorištima
Svi dolaze u Beograd u nadi da se ogrebu za platu od jedva 20.000
Da li je cela Srbija samo Beograd?
Zašto ne ostati po lepim srpskim gradovima i izgradjivati ih?
Šta fali našoj prirodi?

Ili mislite da se zadužite pa da poklonite izvore pijaće vode?
Pošto mnogi lopovi tada neće biti živi ostaviće zlo dolazećim generacijama
A tako se lako umre, zar ne?

Ti si iz DVERI ?

Ja sam wazočawani SNS-ovac
Što se Dwevi tiče imaš u mom dosijeu pytchkaranja sa njima
pošto su to najobičnii pandurski hohštplewi koji zajebavaju nawod

Tako su wecimo pwavili VEEEELIKI ANTIGAY MITING
dowevi Fwancuza oji je šestowo dece napwavio pa mu swi pwisutni apwaudiwali
a niko njegovoj ženi jew se ona powadjala a ne Fwancuz
jew da se on twebao powadjati on ga ni u wuke ne bi uzeo
ali, iako miting bio 50 metawa od čuvenog javnog GAY WC-a
oni dole nisu pwowewavali

napili se , otpevali koju cwkvenu junačku i otišli da spavaju
a pedewi pwošetali kad su Dwevi poslali budale na spavanje

Ti si Wadikal?
Napwaviš kazamat dwžavu i swe pawe tebi a nawodu pwičaš kako ga swi mwze
Nawawno zatwowiš gwanice da niko nikad ne sazna kako je to tamo negde
Napwawiš ćowaw fowum, ćowawe nowine i ćowawu teweviziju a od Swbije Ewopsku Kubu

Nisam .

Zapravo ne vidim uopšte razlog da podržim političku ekipu koja je od svogg nastanka promenila stavove od SNO do SNS .

Vidim šansu u politici koja će da se postavi sasvim drugačije od svih dosadašnjih i počne da uslovljava umesto da moli.

Ko nas neće bez njega se može i mora. Zato treba da se okanemo snova o ženidbi sa sisatom plavušom iz komšiluka i umesto jurnjave za kurvetinom oženimo neku grmaljku koja oće da se uda u ovaj kraj , a može i hoće da nas brani ako nas neko opet bude tukao.

- - - - - - - - - -

Ja sam wazočawani SNS-ovac
Što se Dwevi tiče imaš u mom dosijeu pytchkaranja sa njima
pošto su to najobičnii pandurski hohštplewi koji zajebavaju nawod

Tako su wecimo pwavili VEEEELIKI ANTIGAY MITING
dowevi Fwancuza oji je šestowo dece napwavio pa mu swi pwisutni apwaudiwali
a niko njegovoj ženi jew se ona powadjala a ne Fwancuz
jew da se on twebao powadjati on ga ni u wuke ne bi uzeo
ali, iako miting bio 50 metawa od čuvenog javnog GAY WC-a
oni dole nisu pwowewavali

napili se , otpevali koju cwkvenu junačku i otišli da spavaju
a pedewi pwošetali kad su Dwevi poslali budale na spavanje

Nisam pratio tvoj forumski lik i delo, nego mi se učinio poznat onaj deo o izvorima pijaće vode.

ЧОМСКИ: Европска унија води колапсу све европске демократије

УПОЗОРИО ДА ПОЛИТИКА ДАНАС СЛУЖИ ЗА БОГАЋЕЊЕ БАНКАРА
И ДА ЈЕ И У ЕУ И У САД У ТОКУ ДАЉА ДЕСТРУКЦИЈА СОЦИЈАЛНЕ ДРЖАВЕ

ФАКТИ: Ево питања за све који имају намеру да гласају 16. марта – које банкаре (стране и домаће) обогаћује Вучићева, Николићева и Дачићева власт? И, немојте да вас збуњује што данашњи НИН Ноама Чомског назива „анархистичким интелектуалцем“!

http://fakti.org/serbian-point/posr...a-unija-vodi-kolapsu-sve-evropske-demokratije

Ispodmediokritetski ljudi ce biti organizaciono postavljeni na izvrsne funkcije i organizacione funkcije.
Dobice formu i format koji treba da forsiraju, niti ce razumeti niti ce biti prilagodjeno nasem ekonomskom profilu.
Ovo drugo se prilagodjava jedno 20 godina, a do tada ko prezivi prezivi.
Problem je sto su formati i forme dirigovani , dodeljeni , preneseni tim ispodmediokritetskim grupicama.
Oni su nova SS armija, tj verni, agresivni i odani.Cuvajuci svoju poziciju, agitujuci za podeljenu formu i formate, oni ce iseckati svakog ko razmislja a ne svidi mu se namesteno iz EU , pakovano za nas.

Tako umesto gradjanske inicijative, servisa za gradjanstvo imamo dirigovanu ekonomiju , drustvo i celo drustveno tkivo.Mozes cak imati i obrazovanog inteligentnog pojedinca koji ce u takvim okvirima ostati perceptivno slep, a ideoloski oblikovan u submisivnog sledbenika.
Zrtvovati sve idejne , intelektualne, perceptivne slobode zarad uredjenja je PRESKUPO, jer koliko vidim zajednicki imenitelj svih pro EU pojedinaca je iskljucivo uredjenje, kao sto je i moja pro EU orjentacija bila motivisana iskljucivo tim i antikorupcijskim zeljama.Uredjen sistem , smatraju svi oni , se jedino moze dobiti nasiljem spolja, znaci nametanjem od strane EU, bilo zbog ulaska bilo zbog korupcije vlasti, njima je sve jedno , a u sustini i jeste sve jedno.

Ja sam naveo ono sto po meni nije dobronamerno u formatima i formama, a i normama koje EU zeli da uvede kao sablone i preko submisivnosti i ispranosti , kasnije nema tu nikakvog dijaloga i korekcije.
Na zalost, negativnost efekata koje su oni vec uveli sebi, negde delimicno negde totalno , zavisi da li si jezgro pa si svestan i savestan ili si ostatak od upisnika u EU pa moras odmah da budes veci EU od same EU, ce se videti tek za 10, 20, 30 godina od uvodjenja.Eksperimente koje treba da plate drugi narodi destrukcijom svog nacionalnog bica i totalnom mentalnom operacijom.Pri tome ce kultura ostati vise u vidu kica, jer perceptivno i analiticki nece opstati.

Probajte da u chatu ili forumu komunicirate sa ziteljima EU.Mora im se priznati kulturno ophodjenje, uvazavanje i opreznost da ne uvrede ( i to kod starijih, poliranijih), ali i uvek prisutan sablon razmisljanja, koji mene jako podseca na scenu ubedjivanja u filmu Idiocracy.Naravno sve vise je mladih veselih, radikalnih i cestih korisnika reci moron, moronski.Svi oni imaju jak osecaj da odrzavaju lokalnu zajednicu i forme i formate koji su uvedeni i postoje tamo.Svako menjanje formata, pa i nastanak dzamije, ce meko ili tvrdo sabotirati.
To se itekako razlikuje od sustine i tolerancije sustine.Tu bi problem dzamija bio versko pitanje ili verski sukob, a ovako je vise sukob zbog formata.

Dok se turci ne dosete ce trajati vecito.Tj cik da ovde budu visi standardi za toksine u vocnim sokovima, mleku i ostalim prehrambenim proizvodima , pa da onda EU sokovi ne mogu unutra.A toje vec bio slucaj, setite se posle raspada SFRJ, nijedan strani proizvodjac, od silnih Bravo, Next, Fructal,Hello nije prosao propise, pa su nabrzaka promenjeni na veci sadrzaj pesticida i dodate hemije.

Back