Zasto necu u EU?

E tebe će pitati Unija hoćeš li ili nećeš. Vrlo si im bitan. :roll:

- - - - - - - - - -

Btw, iz uvodnog izlaganja primjećujem da postoje Srbi koji su ono baš ultra-konzervativni. Ko da su stigli iz zadnje vukoyebine gdje su struja, internet i voda došli jučer. Izumrla vrsta, ko dinusauri. Cijeli svijet vas i hebe zato što ste neprilagodljivi ko živi fosili.

O drago mi vidit Dalmoša! Aj pozdravi mi Seve i Spliću, mog drugara sa www.yubraca.net

Ni ja neću u EU. Evo i zašto:
1. Zaprepastio sam se kad sam video da EU nama treba da kaže kako se pravi Ajvar
2. Propisuju kako se pravi (skuplja) Kajmak.
3. Koliko god mi je to neisplativo obavezno svake godine ipečem desetak kazana rakije.
4. Obožavam svetkovinu zvanu 'svinjokolj' te kasniju domaću proizvodnju suvomesnatih đakonija
5. Volim Srbiju
6. Volim Rusiju
7. Volim žene
8. Ne shvatam homoseksualizam (ne intereresuje me seksualna sklonost ma kojeg čoveka sa planete Zemlje i sire)
9. Ovde pa do stavke 1 000 000 dodajte sami

Ko god iz EU dođe ovde oće i da ostane, koj ću 'krivak' tamo....

Alo, euROPSKA unija više nije zemlja iz sna!!! Prošla su ta vremena, pedpristupni fondovi kao naš penzionerski. Sada đavo došao po svoje, i samo dileje teže tome.

Usput da kazem da necu da Srbija udje u EU, a svi pojedinci nek idu gde hoce.
Cak podrzavam da ljudi menjaju staniste, od toga ima samo dobro, a od globalizma na ovaj nacin nema nista dobro, ili nesto malo.

Kome prodajes te tvoje fore?
Gmo ako drustvo resi da ne ulazi u EU ima da digne na noge pola Srbije i da vidis onda da li ce da prodje zakon za ulazak GMO u Srbiju, sipak.

A koliko ja znam iz iskustva, svaka osoba koja lako poteze rec moron je obicno kanarinac koji kad ga pitas nesto samo ponavlja nauceno.Da ne upotrebim teze kvalifikacije.

Ne zanosite se. Niko vas ni ne vodi u EU.
Samo vas lazu i mazu a vi kao ovce verujete.

Politicari ce se truditi da zadrze ovakvo stanje jer im tako najvise odgovara da vas lazu i pljackaju.

Poslednja izmena:
A koji agensi su problem konkretno, i gde i od strane koga je ispitan problem o kom govoriš?

Procesi kod proizvodnje GMO semena se tretiraju indistrijski,tehnolosko hemijski, a ne treba tako.Samo je pitanje vremena kad ce da se desi neka losa crossgeneza, a da se desavaju redovno , to podrazumevam da znas.Jos kad to ide na veliko, manje se pazi.

Hibridi i GMO seme nisu iste stvari.

Nije samo GMO.Mada svako ima pravo da bude skeptik dok se bas ne dokaze..
Problem sa GMO je subletalnost procesa.Subletalno znaci smrtonosno ali za 20 godina, ne odmah.Sub ispod, letalno smrtonosno.

Meni najvise smeta ovo za naucnice.Znaci da ja nekog uzdizem u naucnika samo zato sto je zena, crnac, *****.Imam problem sa tatinim sinovima, cerkama, vezarama po politickoj liniji, jos da mi uvale da su naucni autoriteti i zene samo zato sto su zene, crnci samo zato sto su crnci , ili gejevi zato sto vole kremaru, e onda ce javnost bas imati zdravo razmisljanje.

Back