- Poruka
- 67.049
To me podseti na onaj vic kad je Ciga uhvatio miševe kako plaču, al' ipak jedu biber....A taj tvoj drug kuka za stolariju al nece nikako iz Beca .
Jel ti to nije malo sumnjivo ?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To me podseti na onaj vic kad je Ciga uhvatio miševe kako plaču, al' ipak jedu biber....A taj tvoj drug kuka za stolariju al nece nikako iz Beca .

Тај твој другар звучи доста паметно. Кад се враћа?
E tebe će pitati Unija hoćeš li ili nećeš. Vrlo si im bitan.
- - - - - - - - - -
Btw, iz uvodnog izlaganja primjećujem da postoje Srbi koji su ono baš ultra-konzervativni. Ko da su stigli iz zadnje vukoyebine gdje su struja, internet i voda došli jučer. Izumrla vrsta, ko dinusauri. Cijeli svijet vas i hebe zato što ste neprilagodljivi ko živi fosili.
Kažem, da je do njega

Ni ja neću u EU. Evo i zašto:
1. Zaprepastio sam se kad sam video da EU nama treba da kaže kako se pravi Ajvar
2. Propisuju kako se pravi (skuplja) Kajmak.
3. Koliko god mi je to neisplativo obavezno svake godine ipečem desetak kazana rakije.
4. Obožavam svetkovinu zvanu 'svinjokolj' te kasniju domaću proizvodnju suvomesnatih đakonija
5. Volim Srbiju
6. Volim Rusiju
7. Volim žene
8. Ne shvatam homoseksualizam (ne intereresuje me seksualna sklonost ma kojeg čoveka sa planete Zemlje i sire)
9. Ovde pa do stavke 1 000 000 dodajte sami
Ko god iz EU dođe ovde oće i da ostane, koj ću 'krivak' tamo....
Pola toga sto si napisao se ne primenjuje u EU. Zamolio bih te da ostavis neosnovane i umisljenje mrznje prema Evropi po strani i zdravorazumski pristupis analizi u koju si se prilicno neozbiljno upustio.
Па не мош ти неком нешто забранити, јбг.
A taj tvoj drug kuka za stolariju al nece nikako iz Beca .
Па то је страшно, човек живи у паклу и неће никад да се врати.
Дај неке паре у манастир да се моле за његову напаћену бечку душу![]()
Imaš sreće pa sam lipo vaspitan inače bi ti reka ća bi ti da...
Sta se ne primenjuje u EU od ovoga?
Navedi konkretno.

Немаш ти ни то, рођаче, као ни образа ни памети. Зато се усуђујеш из тог кала, блата и моралног понора неког да учиш шта је пакао.
Ne zanosite se. Niko vas ni ne vodi u EU.
Samo vas lazu i mazu a vi kao ovce verujete.
Politicari ce se truditi da zadrze ovakvo stanje jer im tako najvise odgovara da lazu i pljackaju.
A koji agensi su problem konkretno, i gde i od strane koga je ispitan problem o kom govoriš?Nije tacno.
Nije toliki problem promenjen genotip koliko agensi koji se koriste za menjanje gena, kao i crossgenski procesi.
Ma nemas ti pojma samo lupas. Ajde idi pocisti svinjama malo
- - - - - - - - - -
Tako je. I ti da kazes neku pametnu. Sad mogu da umrem![]()
Pola toga sto si napisao se ne primenjuje u EU. Zamolio bih te da ostavis neosnovane i umisljenje mrznje prema Evropi po strani i zdravorazumski pristupis analizi u koju si se prilicno neozbiljno upustio.

A koji agensi su problem konkretno, i gde i od strane koga je ispitan problem o kom govoriš?
Ljudi se plaše GMO jer se pominje modifikacija gena. To što se ista stvar radi na sličan način već vekovima, to nema veze.
SCARY.