"Zašto ne želim devojku iz Srbije"

Mislim da su ovde devojke mnogo pristupacnije nego u zapadnim zemljama. Naravno, ako nisu vec preuzele zapadnjacke vrednosti... A smartphone i attnwhoring ce iskvariti bas svaku devojku, od toga nema bega.

Kako ce neki prosecan pokretac ove teme (mig mig ;) imati uspeha kad je devojkama mozak navucen na salve i salve lajkova na fb-u od strane svakakvih picopatnika. Sustav vrednosti se pomaknuo u ovih nekoliko godina drustvenih mreza.

Poslednja izmena:
Svako ima pravo na svoje misljenje, narocito na forumima, andjelko ne tupi sa dvesta postova iza mene, pls.

Interesantne su studije na kojim zasnivate svoju skepsu u pogledu na zene u bilo kakavoj podeli.
Studije su zasnovane na licnim i kolegijalnim iskustvima iz kojih su izbaceni svi koji nemaju
vremena da vam prenose iskustvo iz oblasti koju posmatrate. Znaci sam svoj majstor student izvodi zakljucke i
to u smislu " Preko brda trava zelenija ". Recimo da imam sasvim blizak odnos sa vise momaka u godinama izmedju 20 i 35 i
bukvalno svaki moze da se ozeni vrlo pristojnom devojkom na svakih 2 meseca. Devojke su vise u duhu novog vremena, ali
je i njima porodica vaznija od svih vasih prica. Ista situacija je i sa devojkama i one nalaze dobre momke, ali ta pravila musko zenskih odnosa
malo ili ni malo nisu promenjena od postanka civilizacije, osim sto su mnoge anomalije vidljivije.
Na jedno onako ozbiljno napisano pismo jedino mogu da odgovorim da ono sto radis ozbiljno donosi plodove, ono sto ti je usputno mozda bude, a ne mora da znaci.

- - - - - - - - - -

Jedna prava zenska pesma, ali sasvim lepo ide uz ovu temu :)

Samo "provod" aludira na lake zene, o.n.s., brz seks, a nikako na bg kao pogodno mesto za naci dobru devojku. Doduse, ja svoje nisam nikada hvatao u kaficima i diskotekama, nego u knjiznicama i na seminarima. Do sad sam vrlo zadovoljan kvalitetom istih, gledajuci ih kao celovite osobe. Tamo neke wannabe soraje sam time uspesno izbegao.

Svako dobija sta zasluzi, a kao ce to da se zove pitanje je trenutka u okruzenju.Ja ne mislim da su odnosi sjebani, naprotiv mislim da su bolji nego ikad.
Zene koje misle na slican nacin kao ovaj covek koji je pisao tekst imaju jedini cilj da odu i udaju se za nekoga ko nije Srbin, tako da je doslo vreme da ima
i muskaraca koji to misle za Srpkinje. Kojim mozgom su to smislili nije vazno, vaznije je da ima i drugacijih misljenja.

Odnosi su bolji nego ikad? ako imas oko 20 god malo manje /vise nema veze al ako imas 25 leta il vise onda ocigledno pojma nemas ni o musko zenskim odnosima u Srbiji ili uopste..

- - - - - - - - - -

Zanimljivo je da Beograd upravo kod stranaca kotira kao mjesto za odlican provod.

pa kad je sve jeftino,I ja da sam iz "inozemstva" dosao bih ovde neki vikend

- - - - - - - - - -

Mislim da su ovde devojke mnogo pristupacnije nego u zapadnim zemljama. Naravno, ako nisu vec preuzele zapadnjacke vrednosti... A smartphone i attnwhoring ce iskvariti bas svaku devojku, od toga nema bega.

Kako ce neki prosecan pokretac ove teme (mig mig ;) imati uspeha kad je devojkama mozak navucen na salve i salve lajkova na fb-u od strane svakakvih picopatnika. Sustav vrednosti se pomaknuo u ovih nekoliko godina drustvenih mreza.

ne I ne..ja imam iskustva sa strankinjama "nase" su proracunatije,izvestacenije,lukavije,pokvarenije,perfidnije,ima izuzetaka ali generalno je tako,muka mi je od dizanja srpskih zena u nebesa zato su I ovakve treba ih surovo I nemilosrdno spustiti.

Back