Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Kakva budalastina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O,Boze,kad pomislim da nas motoriste OVAKVI gaze po putevima,tacno pocinje da me obliva hladan znoj...
necu na licni kontakti,tako mogu i uz put da nadjem.ovde ima pametne zene i zanima me jedno i samo jedno>zasto moje devojke ne vole moju mamu,a najbolja je zena na svetu_
uvek kad nadjem neku,omrzne se sa mamu i sve propadne kao zito posle grada.aj mi kazite zasto ne volite nase mame_
koja budalastina,mama je samo jedna a zene milion.
zasto me svi pitaju da li sam to ja,jel vi mene ponajete_
imam beli kamion,ali nije moj vozim za gazdu.otkud znate da sam se ugojio_
ovde se brale sve zna.samo neka bude za dobro.veceras cu da idem da pitam gospodju dal oce da se pomirimo,i da je ubedim da ne gresi vise sa mamu,ako se zenim sve ce zovem,narocito one koji me sad razumeju,a ne ko ona violeta nafrakana.videcete da je velibor car,kad se pije i jede ima za sve.sutra cu da napisem dali smo se pomirili.ako se pomirimo odma kupujem jagnjice kod caneta.
ovde se brale sve zna.samo neka bude za dobro.veceras cu da idem da pitam gospodju dal oce da se pomirimo,i da je ubedim da ne gresi vise sa mamu,ako se zenim sve ce zovem,narocito one koji me sad razumeju,a ne ko ona violeta nafrakana.videcete da je velibor car,kad se pije i jede ima za sve.sutra cu da napisem dali smo se pomirili.ako se pomirimo odma kupujem jagnjice kod caneta.
Moderna se znaci posvadjala sa svojim vozacem...eee krije ona to ko zmija noge, a pise kako je sve bajno i sjajno....![]()
A sta ste vi nju sve napale, a vece ste koze od nje sto puta.