Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Zavisi da li je starija ili mladja. I to moze imati uticaja. Ako je mladja, brat se prema njoj moze ponasati zastitnicki i to moze da pokvari odnose.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što da ne, pa moje su namere uvek časne ...
Vi ste, kolega, u pravu, ali onda to nije najbolji prijatelj, bar ne u mojim očima ...Sto ljudi, sto cudi, uvek to neko moze da shvati pogresno, ako krene po zlu. Cak i najbolji prijatelj.
Šta vi mislite?![]()
Šta vi mislite?![]()
Bas tako takvu zenu treba ozeniti i onda si bog za nju.
Šta vi mislite?![]()
Bas tako takvu zenu treba ozeniti i onda si bog za nju.
sta mislimo, dal je bolje izgubiti najboljeg druga zbog ribe? ili izgubiti ribu zarad prijateljstva. ja sam za ono drugo.
pre 2000 triliona godina, na bini svirojkamo, ja duvam u cefku, moj najbolji prijatelj svira ritam i riba gleda u mom pravcu, bas u mom, i to dobra, poznata u tom lokalnom mestu.. posle svirke moj najbolji drug, ritam gitarsita rece --- ee brate, ova blenula u mene.. reko svaka cast. priso joj, ona ga uzela iz malo sazaljenja pa ga sutnula. posle opet ista prica, al ond aj meni prisla i pala je 'ljubav'.
tip me je zamrzo iz dna duse, doveo drugare da me prebiju, zvao me svakavim imenima. svasta je bilo. doveo petoricu loznickih zemljaka na jadnog jagodinca, kablovca. al nije islo, samo su me gurkali i psovali, udarci nisu pali.
riba je bila prolazna, al on i ja smo pregrmeli mnogo sta i eto, vise nismo prijatelji.
i sad kad ovo pisem, mozda mi i nije bio bas najbolji prijatelj
Zavisi da li je starija ili mladja. I to moze imati uticaja. Ako je mladja, brat se prema njoj moze ponasati zastitnicki i to moze da pokvari odnose.
Da ne pati ili je neki drugi motiv u pitanju?Ако се смувала сама,боље је да је посексаш.
Сваки могући.Док ебеш,бићеш добар а вероватно и касније кад престанеш.Da ne pati ili je neki drugi motiv u pitanju?