Зашто не поштујем туђа верска осећања?

Da li si ti u konfliktu sa njim kada si ga pitao da se, pazi molim te, "uvalio u neku sektu". Zar ti nije nepostovanje tudje verske opredeljenosti.

Нисам, ја не отварам теме о атеистима да их вређам јер ме не занимају.

Tako sto ces da ga diskriminises i omalovazavas.

Наравно, зато што се лажно представља.

Poslednja izmena od moderatora:
To sto ti mislis da si bio u pogresnoj veri ne daje ti za pravo da imas nepostovanje prema drugim ljudima, kao zbog religije...

to ti je samo opravdanje

znas da je nepostovanje greh i da samo govori o tvojoj licnosti

Ко се само јавио на ову тему? Аријана која не поштује никога ван ЈС.

Ко се само јавио на ову тему? Аријана која не поштује никога ван ЈС.

- - - - - - - - - -

JS su priznata vera svugde u celom svetu i registrovani su tako kao hriscani.

ja volim i postujem sve ljude meni nije bitno ko je odakle koje rase ili vere...:)

a to sto pises o drugima si sam ti

jer ono sto je u tebi iznutra projektujes na druge

JS su priznata vera svugde u celom svetu i registrovani su tako kao hriscani.

ja volim i postujem sve ljude meni nije bitno ko je odakle koje rase ili vere...:)

a to sto pises o drugima si sam ti

jer ono sto je u tebi iznutra projektujes na druge

Погледај само себе. Извређала све који су имали другачије веровање него ти!

Па секташи, можда и ти с њим. :lol:
Правог атеисту не занима ничија вера и не пише овако као ти.

А ти би свима да забраниш да говоре другачије?

- - - - - - - - - -

Ја нигде нисам помињао православље, биће да опет испољаваш фрустрације.

Ниси ни морао.Твојим иступањем си сам рекао.

А ти би свима да забраниш да говоре другачије?

- - - - - - - - - -

Ниси ни морао.Твојим иступањем си сам рекао.

Не би ја никоме забранио да говори, али немој после да се чудиш што те људи омаловажавају и дискриминишу, јер ти то тражиш а не ја. ;)

Погледај само себе. Извређала све који су имали другачије веровање него ти!

*** :)

dakle to je tvoj problem suoci se

ja ne vredjam nikoga i volim sve ljude

kada pisem o veri objasnjavam Biblijske citate, prenosim Bozju rec

(ako nekome smeta Bozja rec nek to vidi sa Bogom :)

i citiarm ih i sve podupirem argumentima

tako da protiv argumenata se ne moze osim sto neki pokusavaju lazima

dakle to je tvoj problem suoci se

ja ne vredjam nikoga i volim sve ljude

kada pisem o veri objasnjavam Biblijske citate

i citiarm ih i sve podupirem argumentima

tako da protiv argumenata se ne moze osim sto neki pokusavaju lazima

Ово твоје је чиста религијска опијеност и то немам намеру да поштујем, а што ти не видиш да вређаш друге то је зато што си заслепљена и обманута имислиш да сви морају да верују само твојој истини коју си ти прочитала у некој књизи.

Ово твоје је чиста религијска опијеност и то немам намеру да поштујем, а што ти не видиш да вређаш друге то је зато што си заслепљена и обманута имислиш да сви морају да верују само твојој истини коју си ти прочитала у некој књизи.

to je tvoj opijena zaspepljena projekcija

sve sto gajis lose u sebi
ispoljavas prema drugima

- - - - - - - - - -

a ta knjiga je dokazano Bozja rec

ceo hriscanstvo se zasniva na njoj i ti ces da ides protiv dokaza svojim zanesenim mastanjima :lol:

- - - - - - - - - -

to bi biloo sve od mene bye

mislis sta hoces tvoje misljenje nema veze sa istinom i zasnovano je ninacem
a moja vera se zasniva na dokazima

to je tvoj opijena zaspepljena projekcija

sve sto gajis lose u sebi
ispoljavas prema drugima

- - - - - - - - - -

a ta knjiga je dokazano Bozja rec

ceo hriscanstvo se zasniva na njoj i ti ces da ides protiv dokaza svojim zanesenim mastanjima :lol:

- - - - - - - - - -

to bi biloo sve od mene bye

mislis sta hoces tvoje misljenje nema veze sa istinom i zasnovano je ninacem
a moja vera se zasniva na dokazima

Ја верујем у оно што видим и осетим. Силу могу да осетим и да доживим, природу могу да видим, осетим и доживим, али твог Бога нисам нити видео нити доживео чак ни када сам веровао у њега. Нити ми се јавио он нити тај ваш Исус иако сам им се молио. И то ми било довољно да се за четири године сам уверим да је то бајка. Да ту књигу није писао свемоћни Бог.

Opet frustracije.
Ti i tvoj kolega Neca očigledno imate nešto protiv pravoslavne vere a nemate ništa protiv kojekakvih sekti.
A krenuli priču kao ateisti. :D
nema pravoslavne vere, vec srpska pravoslavna dogma ili ucenje, ruska pravoslavna dogam ili ucenje, bugarska pravoslavna dogama, grcka, itd. itd. svaka ima zasebno ime i zaseban narod i zasebne granice - srpske, bugarske, makedonske, crnogorske, rumunske, itd. itd. Uz sve to, svi ste isti, uramljeni ste, usanceni ste, ne smes da da se preispitujte u sta to verujete. Klanjas se jevrejskiom bogu, pa gde ti je srpski bog. Razmisli malo, ali pre toga procitaj Bibliju koju, verovatno, nisi ni video kakio izgleda.Pisali su je Jevreji i Grci, a doteirivali Rimljani. Gemis kakav samo mozes da zamislis.

nema pravoslavne vere, vec srpska pravoslavna dogma ili ucenje, ruska pravoslavna dogam ili ucenje, bugarska pravoslavna dogama, grcka, itd. itd. svaka ima zasebno ime i zaseban narod i zasebne granice - srpske, bugarske, makedonske, crnogorske, rumunske, itd. itd. Uz sve to, svi ste isti, uramljeni ste, usanceni ste, ne smes da da se preispitujte u sta to verujete. Klanjas se jevrejskiom bogu, pa gde ti je srpski bog. Razmisli malo, ali pre toga procitaj Bibliju koju, verovatno, nisi ni video kakio izgleda.Pisali su je Jevreji i Grci, a doteirivali Rimljani. Gemis kakav samo mozes da zamislis.

A šta tebe briga u šta neko veruje, zar nije tako počeo uvodni post teme?
Dakle, ti i Neca pišete o sebi, možete slobodno preći i na pp . :D

Е баш ћемо да пишемо оно што желимо!
Није ствар у томе да неко верује у нешто него је проблем што као већина одузима право осталима на слободан избор.

A, sta ti, mudrace, trazis na ovoj temi kada te ne interesuju ateisti i njihovi pogledi na religiju . Jos jednom procitaj moj gore citirani tekst, pa razmisli u sta ti verujes. Zapamti, tvoja relgija je fundirana na jevrejskoj Bibliji. A ovamo se racunas kao Srbin pravoslavac.

Opet frustracije.
Ti i tvoj kolega Neca očigledno imate nešto protiv pravoslavne vere a nemate ništa protiv kojekakvih sekti.
A krenuli priču kao ateisti. :D

Противник сам православља и највише га нападам јер живим у православном окружењу. Ти да си пратио моје поруке од раније видео би ја исто тако још жешће нападам ислам.

A, sta ti, mudrace, trazis na ovoj temi kada te ne interesuju ateisti i njihovi pogledi na religiju . Jos jednom procitaj moj gore citirani tekst, pa razmisli u sta ti verujes. Zapamti, tvoja relgija je fundirana na jevrejskoj Bibliji. A ovamo se racunas kao Srbin pravoslavac.

Da raskrinkam sektaše. :lol:

- - - - - - - - - -

Противник сам православља и највише га нападам јер живим у православном окружењу. Ти да си пратио моје поруке од раније видео би ја исто тако још жешће нападам ислам.

Eto, nisi ti nikakav ateista. ;)

Back