ZAŠTO ne podnosim Suzanu Mančić???!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mina kristina

Primećen član
Poruka
866
Ima puno žena na javnoj sceni njenih i mojih godina, ali me ni jedna ne nervira kao ona. Recimo Snežana Savić, lepa i prelepa žena, dobra glumica, dobra pevačica, Bilja Ristić isto tako lepa i talentovana, ima ih još ali mi ove dve padoše naprasno napamet sve đuture sa Suzanom Mančić, a ta me gospa izuva iz cipela, jes da je lepa, ali šta je to što nju drži (sem lepote i ogromne guzice) 30 godina na estradi a da niko živi pojma nema šta je njeno zanimanje ustvari. I druge su vodile LOTO i bile i mlađe i lepše, i druge su vodile kojekakve budalaštine na Pinku, ali jedna je Suzi, samo da mi je znati čime se to ona izdvaja, ili je to samo moja bolesna sujeta u pitanju.
Molim muškarce zaljubljene u Suziku da me ne zajebavaju, isto tako molim dame naših godina da iskreno kažu šta misle, zašto je Suzi i dan-danas toliko popularna, a nije ni najlepša, ni najbolja, ni najpametnija, ili možda....

Ima puno žena na javnoj sceni njenih i mojih godina, ali me ni jedna ne nervira kao ona. Recimo Snežana Savić, lepa i prelepa žena, dobra glumica, dobra pevačica, Bilja Ristić isto tako lepa i talentovana, ima ih još ali mi ove dve padoše naprasno napamet sve đuture sa Suzanom Mančić, a ta me gospa izuva iz cipela, jes da je lepa, ali šta je to što nju drži (sem lepote i ogromne guzice) 30 godina na estradi a da niko živi pojma nema šta je njeno zanimanje ustvari. I druge su vodile LOTO i bile i mlađe i lepše, i druge su vodile kojekakve budalaštine na Pinku, ali jedna je Suzi, samo da mi je znati čime se to ona izdvaja, ili je to samo moja bolesna sujeta u pitanju.
Molim muškarce zaljubljene u Suziku da me ne zajebavaju, isto tako molim dame naših godina da iskreno kažu šta misle, zašto je Suzi i dan-danas toliko popularna, a nije ni najlepša, ni najbolja, ni najpametnija, ili možda....

da, u pitanju je tvoja BOLESNA sujeta
ova "tema" definitivno spada u top 5 najbesmislenijih i najogavnijih "tema" ikada postavljenih na forumu Krstarice
uzas

Čim si ti njenih godina, sujeta je u pitanju...:aha:

Čim si ti njenih godina, sujeta je u pitanju...:aha:

Vidi vako, Suzika ima skoro 60 godina, a tv-u žene u tim godinama niko ne zarezuje, nego ih menjaju klinke u dopičnjacima. A Suzika opstaje i dalje i još par njih, jedva ih ima na prstu jedne ruke da se nabroje. Tako da nije ni čudo što ih žene njihovih godina ne podnose. A posebno Suzi, jer je ona od ništa napravila nešto i još opstaje.

Vidi vako, Suzika ima skoro 60 godina, a tv-u žene u tim godinama niko ne zarezuje, nego ih menjaju klinke u dopičnjacima. A Suzika opstaje i dalje i još par njih, jedva ih ima na prstu jedne ruke da se nabroje. Tako da nije ni čudo što ih žene njihovih godina ne podnose. A posebno Suzi, jer je ona od ništa napravila nešto i još opstaje.

E, pa to te pitam, lepo reče, od ništa napravila nešto, to me Hebe u mozak, a nije ni najlepša ni najpametnija ni najbolja, to nikako da skapiram, nemoj mi postavljati još zagonetki ako ne umeš da odgovoriš na jednu jedinu:D

Pa i Mira Polak Adanja opstaje nekim čudom?
Isto Sibir ko Zguzana, al iz nekih mutnih krugova...

Nije u redu da se matore žene slikaju gole i da plaše nas mlade momke koji mislimo da je "ono" smisao života
Kada će prosečno zatucana Balkanka da nauči kad se valja vaditi SVETA IMOVINA na svetlost sunčevu i radost obostranu?

Rekla bih da si ti jedan od mladih momaka koji se pali, ne plaši matorih žena tipa Suzike Mančić, mislim, nisi za diskusiju, odjebi majke ti, samo se foliraš;)

Pa i Mira Polak Adanja opstaje nekim čudom?
Isto Sibir ko Zguzana, al iz nekih mutnih krugova...

Mira troši lovu svog muža...tako je izjavila u nekim novinama pre par godina, da njen muž finansira njena putovanja na kojima snima reportaže, a ja si mislim, eh da sam kojim slučajem muškarac i imam tako napadnu ženu, vala i ja bih plaćala da ide i na mesec, samo da mi mirne glava. :lol:

Molim moderatore da temu stave pod ključ. Ja sam svoje postigla, ni ovoliko odgovora nisam očekivala koliko ih dobih, povod je bio da smo bili čoporativno, sinovi, njihove cure, matori i ja na jednoj proslavi gde je Suzika bila em gost, em kao nešto kao voditelj, šta je vodila pojma nemam, ali sam primetila da GRO mladih muškaraca balavi na nju, usput upitah i moje muške šta misle o njoj, 'nako kao o ženi i dobih (meni povoljne komentare), matori reče da je lepa ali prazna, setio se Sneške Savić, to mu valjda žena nad ženama, ne priznaje, ali vidim da se pali na lepu crnku, stariji sinak (29.g.) bio začuđen da se Suzika ikome dopada, mlađi bio nešto blaži i reče jednostavno: "za babu od 60 i neku, izgleda fenomenalno, ali ko se još pali na babe" hahaha, baba nije, šes' banki nema, ali sam ja ipak ponosna na svoje mladunce.

Mira troši lovu svog muža...tako je izjavila u nekim novinama pre par godina, da njen muž finansira njena putovanja na kojima snima reportaže, a ja si mislim, eh da sam kojim slučajem muškarac i imam tako napadnu ženu, vala i ja bih plaćala da ide i na mesec, samo da mi mirne glava. :lol:

čovek je old school očigledno
ja bih se razveo
a ionako ima više žena nego muškaraca
taman usrećim sledeću
neke su zahvalne za muško
one znaju zašto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back