mina kristina
Primećen član
- Poruka
- 866
Ima puno žena na javnoj sceni njenih i mojih godina, ali me ni jedna ne nervira kao ona. Recimo Snežana Savić, lepa i prelepa žena, dobra glumica, dobra pevačica, Bilja Ristić isto tako lepa i talentovana, ima ih još ali mi ove dve padoše naprasno napamet sve đuture sa Suzanom Mančić, a ta me gospa izuva iz cipela, jes da je lepa, ali šta je to što nju drži (sem lepote i ogromne guzice) 30 godina na estradi a da niko živi pojma nema šta je njeno zanimanje ustvari. I druge su vodile LOTO i bile i mlađe i lepše, i druge su vodile kojekakve budalaštine na Pinku, ali jedna je Suzi, samo da mi je znati čime se to ona izdvaja, ili je to samo moja bolesna sujeta u pitanju.
Molim muškarce zaljubljene u Suziku da me ne zajebavaju, isto tako molim dame naših godina da iskreno kažu šta misle, zašto je Suzi i dan-danas toliko popularna, a nije ni najlepša, ni najbolja, ni najpametnija, ili možda....
Molim muškarce zaljubljene u Suziku da me ne zajebavaju, isto tako molim dame naših godina da iskreno kažu šta misle, zašto je Suzi i dan-danas toliko popularna, a nije ni najlepša, ni najbolja, ni najpametnija, ili možda....