ZASTO NASI TRAZE POSAO A MOLE BOGA DA GA NE NADJU

Mozda zvuci malo dosadno ali moje iskustvo je pokazalo da je to tako
i stvarno tako. Prva faza oganj i vatra, druga faza kada se posao pojavio
razmisljanje. Treca faza treba dosta vremena da razmislim i na kraju hladjenje.
Nije uopste vazno o kom se poslu radi , da li je to u zemlji ili inostranstvu

Generalizacija. Nije tacna tvrdnja uopste. Deo ljudi tako razmislja a veci deo ne.

А зашто си ти Хамбургу дементан?
Тему с истим насловом си отворио јуче и одговорићу ти као јуче.
Таква тврдња постоји саму у твојим скученим мислима.
Имам два ујака у Диселдорфу и никада, али никада нису ни чули за глупост из наслова, а и овде ко добије посао гребе рукама и ногама да га задржи!

А зашто си ти Хамбургу дементан?
Тему с истим насловом си отворио јуче и одговорићу ти као јуче.
Таква тврдња постоји саму у твојим скученим мислима.
Имам два ујака у Диселдорфу и никада, али никада нису ни чули за глупост из наслова, а и овде ко добије посао гребе рукама и ногама да га задржи!

I na drugim temama ucestvuje sa ovakvim tvrdnjama.

Na nedostatak "pravih" radnika zale se uglavnom oni koji kao imaju ideju za biznis i oni bi da sede kuci cekajuci da radnici rade bez plate, duplo radno vreme uz maksimalan trud da se ta ideja sprovede u delo. Zaboravljaju ljudi da poslodavac mora da radi vise i teze od radnika barem za prvo vreme, snoseci sav rizik poslovanja da bi uopste mogao biti poslodavac. Svi bi da se ponasaju kao da su godinama u poslu i kao da sad mogu mirno gledati kako im drugi donose profit.

I na drugim temama ucestvuje sa ovakvim tvrdnjama.

Na nedostatak "pravih" radnika zale se uglavnom oni koji kao imaju ideju za biznis i oni bi da sede kuci cekajuci da radnici rade bez plate, duplo radno vreme uz maksimalan trud da se ta ideja sprovede u delo. Zaboravljaju ljudi da poslodavac mora da radi vise i teze od radnika barem za prvo vreme, snoseci sav rizik poslovanja da bi uopste mogao biti poslodavac. Svi bi da se ponasaju kao da su godinama u poslu i kao da sad mogu mirno gledati kako im drugi donose profit.
Мислим да је у питању клон.

Тако размишљају само они којима посао и није преко потребан, обично док родитељи дају добар џепарац.

Тако размишљају само они којима посао и није преко потребан, обично док родитељи дају добар џепарац.

Nije samo to slucaj, znam masu ljudi koji radi preko one stvari, zato sto nemaju mogucnosti u zivotu sem da prezive meseca, znam taj oseca... radio sam i ja nekad :D i ovde i na zapadu, nije bitno.

Back