Zašto nas žene lažu?

Hoces reci da kada mi je rekla "jbt, veci nisam u zivotu nikada videla" da me je lagala pravo u oci? :rida:

:mrgreen:

Salu na stranu, poljulja to ego. Ajde da okrenemo uloge, da recimo muskarac sa zenom ne moze da dozivi vrhunac, moze sam, sa drugima pre nje je mogao, ali sa njom nikako, i on da joj kaze "ne mogu sa tobom, ne odgovara mi to i to" ima da se uvredi. Mozda pomisli da ga ne privlaci kao zena ili nesto slicno. Ajde ono, bilo je "bilo je dobro, super" (iako je osrednje ili cak malo smor) neka kurtoazija, ali "komplimenti" tipa "tri dana me boli, ne mogu da hodam, copam kada idem" i sl. su preterivanje.

Znate ono kada vam kažu žene tokom seksa i posle seksa''kako dobro *****'',a ono brate kad svršiš,''jao kako je bilo dobro,svršila sam,kako je bilo dobro'',pa te mazi posle toga''?Čim nešto kažete nešto posle odredjenog vremena
tipa''bio sam dobar aaa,baš sam te ''tucao' onaj dan,a ona kaže''Ti mi misliš da si neki J?''Posle pet,šest godina kaže,svršila sam pet,šest puta za sve ovo vreme,a ona te tako laže,i tako i druga,treća,čemu sve to?Zašto ne kažu istinu ili te jednostavno poljubi posle toga,nego''Jao kako je bilo dobro''samo da bi smo se mi dobro osećali,naravno neću da je pitam.Ali čemu sve to jaoo,kako je bilo dobro,zatim kada se posvadjate,kažu,''Šta ti misliš da si neki *****?''Nemaš ti pojma''.Čemu sve to?

Jer niste mentalno i emocionalno sklopljeni za istinu

Мушкарци, када вас из чиста мира заболе ребро/а са леве стране, запитајте се и обратите пажњу и значете шта жена/партнерка мисли, о чему размишља. Без обзира шта говори. :lol:

Znate ono kada vam kažu žene tokom seksa i posle seksa''kako dobro *****'',a ono brate kad svršiš,''jao kako je bilo dobro,svršila sam,kako je bilo dobro'',pa te mazi posle toga''?Čim nešto kažete nešto posle odredjenog vremena
tipa''bio sam dobar aaa,baš sam te ''tucao' onaj dan,a ona kaže''Ti mi misliš da si neki J?''Posle pet,šest godina kaže,svršila sam pet,šest puta za sve ovo vreme,a ona te tako laže,i tako i druga,treća,čemu sve to?Zašto ne kažu istinu ili te jednostavno poljubi posle toga,nego''Jao kako je bilo dobro''samo da bi smo se mi dobro osećali,naravno neću da je pitam.Ali čemu sve to jaoo,kako je bilo dobro,zatim kada se posvadjate,kažu,''Šta ti misliš da si neki *****?''Nemaš ti pojma''.Čemu sve to?

Dokazano je naucno da zene teze dozivljavaju seks.

Back