- Poruka
- 132.856
.. na vestima ni rec nisu rekli o hapsenju mise baculova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. na vestima ni rec nisu rekli o hapsenju mise baculova?
Bukvalno je N1 jedina televizija na kojoj ces cuti da je uhapsen neko iz opozicije,
zajedno sa Novom
Jedine preostale koje vlast jos uvek nije uspela da ugasi ili preuzme
gresis...to bi uradila svaka glupa vlastDa, upravo tako. Ali rade da ih ugase, to je u proceduri. Ako uspeju, ljudi će nestajati u tišini. Jezivo.
prirodna osobina svakoga da kaze sta misli.Žasu. Ali nas to neće sprečiti da idemo u NS !
prirodna osobina svakoga da kaze sta misli.
to je odraz sa jedne strane morala, a sa druge manjka inteligencije jer ne zna sa kojim ubicama ima posla i sta su u stanju da urade...i uradice.
ali dobro.
kad se otvore knjige sta su radili i sta su sve prodali, skontacemo da zivimo u tudjoj drzavi.Ma, bre, hoće da uplaše narod. Da nemam ovu decu o kooj brinem ostala bih i danas sa studentima da idem ka NS, međutim, noćas ću nadoknaditi i otići.
Ko se plaši nije dostojan![]()
ja sam gledao vesti na tv-u i nisu nista rekliЈавили на порталу
Uhapšen Miša Bačulov
autor:
Danas,N1 Beograd
|
31. okt. 2025. 13:24
|Vesti
|
59
komentara
Podeli
![]()
sad ce ga otruju u murdelju i da kazu kako je ipak uspeo u nameri ko nacisti sto su guitali cijankalij

Gotov je... na vestima ni rec nisu rekli o hapsenju mise baculova?
Ko zna koju si ti televiziju gledao ili si nešto radio pa nisi cuoja sam gledao vesti na tv-u i nisu nista rekli

Bačulov i njegov produhovljen izgled.Јавили на порталу
Uhapšen Miša Bačulov
autor:
Danas,N1 Beograd
|
31. okt. 2025. 13:24
|Vesti
|
59
komentara
Podeli
![]()