Zašto muškarci zaziru od plesa ?

snoshaj efendija:
Betty:
jao meni je muka od muškaraca koji "plešu " na Exitu - drmaju sisama i ramenima (to je jedan pokret) a drugi je malo saviju koilena a ond arukama vataju, kao recimo, pastrmuku u reci...dlanovima. E.
Pitanje:
Zasto klinke skakucu na EXITU?
Odgovor:
Da im se bolje razradi ******.

oboje ste u pravu! i ja sam skakutao, ali i sachuvao guzicu :)

Nisam primetio da ribe ne$to bolje djuskaju od tipova i ne igra se tango na EXITu baBettyno.. ko da nikad nisi bila.. to je TUC TUC muzika za TUC TUC populaciju.. znachi gore-dole levo-desno pa prome$a$ i tako celo veche... tup-t-d-tuc tup-t-d-tuc ...

Niña morenita:
Posto se bavim plesom, pa iz rodjenog iskustva mogu da posvedocim da dobar plesac osrednjeg izgleda kod zena moze da napravi vece cudo nego Brad Pitt koji ne zna da plese, interesuje me zasto vi savremeni muskarci toliko zazirete od plesa?... Nema lepseg i eroticnijeg nacina da nekom pokazes sta osecas... :wink:

Mene vrlo privlacne latino americki plesovi: salsa, merenge, tango... Vec duze vreme planiram da upisem neki kurs, ali za sada nista od toga.

Inace, dobro opazanje. Pre par meseci sam pricao sa drugarima o tome... Od nas petoro troje je reklo veliko "NE" plesu...

izmedju ostalog, ples je savrshena umetnost zavodjenja...pod uslovom da ti neko ne stoji na nozi celo veche i igra neki levi nazovi ritam dok ti pokushavash da mu dokazesh da je to ipak samo salsa :oops: :D u sushtini, sve je ok dok oboje pratite isti ritam pa bilo to u "nauchenom plesu" ili nekoj neobaveznijoj varijanti :D

ticia:
izmedju ostalog, ples je savrshena umetnost zavodjenja...pod uslovom da ti neko ne stoji na nozi celo veche i igra neki levi nazovi ritam dok ti pokushavash da mu dokazesh da je to ipak samo salsa :oops: :D u sushtini, sve je ok dok oboje pratite isti ritam pa bilo to u "nauchenom plesu" ili nekoj neobaveznijoj varijanti :D

Eh... Dobro. Znam da je potrebno vreme za to, ali zar salsa ne bi trebalo da bude nesto vise od jednostavno priucenog plesa... Naravno i to je prihvatljivo, ali postoji tu jedna stvar koja se zove strast.

Zato i volim latino-americke plesove... Strast isijava iz njih... Muskarac u njima deluje muzevno, zena zenstveno... Dva elementa za oslobadjanje od okova i nastanak strasti...

iluzionista:
Nisam lepo procitao tvoj post. :oops: U drugom citanju sam shvatio da sam mislio na isto sto si ti vec napisala. ;)

ako je ovo upuceno meni-nema frke :-)
ja volim ples en general. ustvari, volim onaj osecaj kad ne mozesh da izdrzish, kad jednostavno morash da igrash jer ti ritam odzvanja u chitavom telu i ne da ti mira...a latino plesovi...uf... ume to da bude jaaako napeto, u pozitivnom smislu naravno :-D samo ako ti se bude desilo da krenesh na ples trudi se da ne gledash u pod dok igrash, i nemoj to dozvoljavati to svojoj partnerki. znam da zuchi blesavo ...kao shta sad ja ima da gledam negde levo kad igram sa zenskom... i vice versa, ali deshava se. at least meni je trebalo dosta da se odviknem...

ticia:
iluzionista:
Nisam lepo procitao tvoj post. :oops: U drugom citanju sam shvatio da sam mislio na isto sto si ti vec napisala. ;)

Jest'. Tebi. ;)

ticia:
samo ako ti se bude desilo da krenesh na ples trudi se da ne gledash u pod dok igrash, i nemoj to dozvoljavati to svojoj partnerki. znam da zuchi blesavo ...kao shta sad ja ima da gledam negde levo kad igram sa zenskom... i vice versa, ali deshava se. at least meni je trebalo dosta da se odviknem...

Na pocetku je to pretpostavljam teze... Jer ipak ne znas dovoljno i stalno gledas u pokrete nogu... Ali da bi ples bio zavodjenje, i pogled mora imati neku ulogu...

Milojko Vasic:
Ali ja - ne. Bemliga nisam ni Al, ni Džontra, ni Grk, pa onda k'o velim, bolje mi je da se držim šanka (ili stolice, svejedno) i da izdaleka uživam u igri onih koji to umeju. Verujem da ovako razmišlja oko 95% muškaraca. A uz to, poneki ples ume da bude i pomalo pederast. Ples često traži gracioznost, eleganciju, okretnost, što muškarcima ume da bude strano.

to je potpuno njesra. ples je vestina kao i svaka druga. nekom mozda treba manje a nekom malo vise da stigne do nekog pristojnog nivoa ali nije to ne znam sta. ono sto je bitno za ples nije gracioznost nego osecaj za ritam. ali dobro, kao sto nece svako igrati kosarku nece ni svako igrati. ne mozemo svi raditi sve jer je zivot kratak.

Milojko Vasic:
ebo~korisnichko~ime:
ishao sam u shkolu plesa...
Išao i ja, misliš da nisam ?! Bila je to jedna od mnogih mojih uzaludnih aktivnosti. Samo ti pleši, nemam ja ništa protiv. Što bi rek'o Bora Čorba - idi negde pleši.

ima i raznih skola i instruktora. ali da ne navaljujem vise na tebe. ples nije neka madjija nego matematika, a kljuch je u praksi.

Cekam kuma:
2.Nedostatak sluha i osecaja za ritam.

koj ce ti sluh? pa ne treba da pevas...verovatno mislis na sposobnost pevanja pod "sluhom"
osecaj za ritam se razvija ako se vezhba. verujem da je povezano i as stidljivoscu. nazalost devojke su izbirljive i oce da igraju uvek sa bajama koje igraju 100 god ali ko oce da igra vec ce se snaci

iluzionista:
ticia:

Eh... Dobro. Znam da je potrebno vreme za to, ali zar salsa ne bi trebalo da bude nesto vise od jednostavno priucenog plesa... Naravno i to je prihvatljivo, ali postoji tu jedna stvar koja se zove strast.

Zato i volim latino-americke plesove... Strast isijava iz njih... Muskarac u njima deluje muzevno, zena zenstveno... Dva elementa za oslobadjanje od okova i nastanak strasti...

brate mnogo gledas filmove...prvo naucis korake, onda malo igrash i brojish, pa posle nekog vremena mozhda i pocne neshto da se deshava...sta bi ti sve odma

iluzionista:
ticia:
iluzionista:

Jest'. Tebi. ;)

ticia:
samo ako ti se bude desilo da krenesh na ples trudi se da ne gledash u pod dok igrash, i nemoj to dozvoljavati to svojoj partnerki. znam da zuchi blesavo ...kao shta sad ja ima da gledam negde levo kad igram sa zenskom... i vice versa, ali deshava se. at least meni je trebalo dosta da se odviknem...

Na pocetku je to pretpostavljam teze... Jer ipak ne znas dovoljno i stalno gledas u pokrete nogu... Ali da bi ples bio zavodjenje, i pogled mora imati neku ulogu...

mislim da je lakse ne gladeati u pod...a jeste ume da bude frka narocito u pocetku gledati u oci partnera, pa dobro, gledaj sa strane ako ne moze u ochi...ali u pod je bash bez veze i mislim da otezava

pozzz " :?: " :-) si bila skoro u Radovicu, D.Vojske...? za neupucene..."Radovic" klub u okviru pozorishta Dushko Radovic; klub nema veze sa dechijim sadrzajem pozorishta...ako mi neko ne zameri na nazovi reklami...e pa ja ne znam kako na drugachiji nachin (a eto bash mi se hoce)da podelim s ljudima info o mestu gde se svaki put super provedem!
jeste uzasno je kad ne postoji eye-contact...i u plesu i uopshte ali ja sam prvih par meseci samo gledala u pokrete sopstvenih nogu, bilo mi nekako lakshe...mada vremenom, to je pochelo da zavisi od toga sa kim igram....a i smuchilo mi se da mi stalno govore "glavu gore!" :-D ... sad mi se ne deshava tako chesto. valjda k'o shto reche devojka za sve treba praksa. a i bogami vremena da se potpuno opustish, da ne razmishljash o svakom pokretu tipa kako li sam ovo izvela/o, na shta li je lichilo i sl....da uzivash...
i samouverenje ima bitnu ulogu u svemu tome...choveche al' filozofiram... :roll:

?:
Cekam kuma:
2.Nedostatak sluha i osecaja za ritam.

koj ce ti sluh? pa ne treba da pevas...verovatno mislis na sposobnost pevanja pod "sluhom"
osecaj za ritam se razvija ako se vezhba. verujem da je povezano i as stidljivoscu. nazalost devojke su izbirljive i oce da igraju uvek sa bajama koje igraju 100 god ali ko oce da igra vec ce se snaci
Niko nije pominjao pevanje, nego "slusanje" ritma :lol:

iluzionista:
?:
brate mnogo gledas filmove...prvo naucis korake, onda malo igrash i brojish, pa posle nekog vremena mozhda i pocne neshto da se deshava...sta bi ti sve odma

Nisam ni rekao da to dolazi odmah. :D

a morash da ides redovno na chasove i josh ako mozes da ides i dodatno..... :I i josh da idesh da djuskash na tim zurkma ako mozhesh..plus da budesh opushten tako da se ne ubijesh kad te neka otera u **** jer si je zgazio ; )

ebiga meni je frka da na pola zaboravim da igram da odjednom sve zbaoravim
:I
nekad mi je to ishlo prirodnije ne znam mada se sada ne vredjam i mogla bi da budem opushtenija...pffff ebiga socijalni momenat + pozheljno je imati tu zhensku zavodljivu crtu koja je meni malko zakrzhljala izgleda
:(

Back