Zašto muškarci vole kuchke?

Budeš fina.. ono sve u redu, može kompromis, može se lepo razgovarati i svaša nešto.. da ne kažem ok odnos i on te odhebe:confused:...budeš kuchka ono da se samoj sebi zgadiš,stalno pizzdiš, smišljaš neke zgadosti kako da zagorčaš život onome drugom...on neće da te ohebe:eek:....msm zašto muškarci vole kuchke?

Ja došla do tako nekog zaljučka,sad...he...možda i grešim:lol:

Nisu svi muskarci isti, evo ja volim devojke koje nisu kuchke, volim da od njih napravim kuchkice...

Budeš fina.. ono sve u redu, može kompromis, može se lepo razgovarati i svaša nešto.. da ne kažem ok odnos i on te odhebe:confused:...budeš kuchka ono da se samoj sebi zgadiš,stalno pizzdiš, smišljaš neke zgadosti kako da zagorčaš život onome drugom...on neće da te ohebe:eek:....msm zašto muškarci vole kuchke?

Naravno da grešiš :)

Isto se pitaju muškarci za vas - kako uvek nađete nekog ljigavog lažova i kako to da su leptirići u stomaku uvek presudna stvar :)
I kako to da uvek pobegnete od iskrenog, pomalo ćoškastog, koji vas voli i završite u rukama nekog poluistrošenog boema koji zna kada, kako i šta treba da kaže :)

1) zato sto mogu da se ponasaju s anjima neljudski. da se izizvljavaju, da ih psuju, da se svadjaju..

2) zato sto polako udju u zabludu da ta neka koja trazi sve to, ima pravo na to...znaci da postuje sebe, ima samopouzdanja itd...a ne pada im na pameta da je ta samo bezobrzana...nego je u njihovim ocima opaka riba...

Izgleda da grešiš. Ne znam ni jednog zrelog muškarca koji voli kučke(ako nije mazohista, a ima i takvih)neki trpe kučke,ali to je više stvar nužde,nego izbora.:arrow:

Iz istog razloga zbog kojeg zene vole "lose momke".

Podsvesna zelja da ih pripitomis.

:think:
a sta je sa onima koji vole tu vrstu dominacije....skoro pa mazohisti :confused: to su uglavnom neizgradjeni ljudi, nesigurni, sa mozda nekim losim iskustvima u zivotu zbog kojih vuku traume...i svasta jos ...i njima, koliko god cudno zvucalo, prija da ih neko maltretira, imponuje im, tumace to kao znak velike ljubavi
imas takvih i muskaraca i zena

1) zato sto mogu da se ponasaju s anjima neljudski. da se izizvljavaju, da ih psuju, da se svadjaju..

2) zato sto polako udju u zabludu da ta neka koja trazi sve to, ima pravo na to...znaci da postuje sebe, ima samopouzdanja itd...a ne pada im na pameta da je ta samo bezobrzana...nego je u njihovim ocima opaka riba...

:worth: i mene nervira kad tako neku niskost uzdizu na neki vishi nivo..

@tema: It's just the way it is.......

Nije stvar u polu, stvar je u karakternim osobinama i dominaciji/submisivnosti u vezi. Nevezano za pol, ako je jedna strana povodljiva a druga dominantna dolazi do tog disbalansa.

Doduše ima i onih kojima je izazov da "ukrote" kučku, čisto radi izazova, i ako je ona prava kuja, nema šanse da će je bilo ko savladati....:lol: Isto važi i vice versa.

kako odnos moze d abude nuzan?

moze da bude u odnosu roditelji deca ili sef-zaposleni ili stanar-stanodavac, a prijateljski i ljubavni odnsoi su stvar zelje i potrebe...
Nekad objektivne okolnosti diktiraju ponašanje jednog od dvoje(ili troje) u vezi.Nisu svi , (i nisu uvek) u poziciji da biraju,pa trpe ono što ih je snašlo.Dobro bi bilo da svi možemo da biramo,ali prava istina je da često nije tako.

sad mi i ovo pade na pamet..kucka ne trazi nista van onoga sto glasno i jasno kaze...i nema igre danemozda, sto muskarcima ide na zivce....i sa kuckom ne moras da se pravis fin...ona moze da podnese svaku rec...a fine devojcice...su osetljive i povodljive i danemozda...:)
to mi sad apde na pamet...

@tema: It's just the way it is.......

Nije stvar u polu, stvar je u karakternim osobinama i dominaciji/submisivnosti u vezi. Nevezano za pol, ako je jedna strana povodljiva a druga dominantna dolazi do tog disbalansa.

Doduše ima i onih kojima je izazov da "ukrote" kučku, čisto radi izazova, i ako je ona prava kuja, nema šanse da će je bilo ko savladati....:lol: Isto važi i vice versa.
Ma ko ih voli...Ja ne:cool::p

Ne mislim da muškarci vole kučke ili bar ne svi. Glupa mi je svaka generalizacija, ali mislim da nijedan iole pametan tip neće pored sebe trpeti neku ludaču "koja se ne da ukrotiti" jedino ako je, kao što je neko gore rekao, mazohista.

A što se tiče kučki, zaslužuju samo jedno- zna se šta. :cool: I onda kad ih dotični napusti, osećaju se kao poslednje g....Ne poznajem takve devojke i drago mi je zbog toga.

PS. Jel' ti ideja za ovu temu ona knjiga "Zašto muškarci vole kučke?":p

ZENE “kuchke” jednostavno nepostoje.
Svaka ZENA koja bi i htela da ispadne “kuchka” u tome ne uspeva,jer ona nikada nece biti u stanju da sakrije svoju zenstvenost,zensku plemenitost,neznost…koja ce uvek preovladati nad njezinim samo pokusajem da intrigantno “kuchkerishe”.!!!
Ovde se iskljucuju osobe koje nose ZENSKO ime i verovatno su nekom greskom zapale u plemeniti ZENSKI rod,ali boze moj i one sebi pronadju “paran” broj!!!

Back