Vole lake, jer je akcenat na tom pridevu LAKE. Dakle, lak trud, nikakva zainteresovanost u stilu daj sta das, nije vazno ni ko si, ni kakva si, ni odakle si, nii sta imas od obrazovanja, ni iz koje si kuce, ko su ti mama i tata, kako si vaspitana...To njima nije nista vazno. dakle, kao predatori, sto bre, lakse i vise. To je njima cilj. Slusam dobre devojke...Da, da vidim , kako da nije...Opsta moralna posrnulost, opsta kriza i morala, beda, nemastina, neobrazovanost, i kada zbrojis sve nije ni cudo, sto je maltene svaka iole normalna devojka, vaspitana i obrazovana i iz fine kuce, sta drugo nego SAMA: Jer ona je obrazovana, ima mozak i zna sta hoce. Njoj ne mogu da se pricaju isprazne price, ona kapira sve, ima vaspitanje i ne spusta se na nivo ulicarki koje bi sve prodale i dale zarad vecere, tasne ili glupih cipela. Ona drzi do sebe, zna sta je moral, sta je red, ne ide u grad kao da je krenula na bazen. Postuje njega i zahteva postovanje. Manire. I kada opet to sve zbrojis, to je njima previse ulozenog truda, previse je to njima zamaranje , itd. To oni samo pricaju da zele takve i te, da ceznu za takvim i tima. Cim pokazes stav i noktice svoje, mozak i licnost, dobijes sta? Dobijes sta? Pa, lepo, dobijes nogu u tur. Eto to dobiješ. Tako da, koliko to njima treba, vidis odmah kaad smugnu nakon par meseci, i sutra ih vidis sa nekom plasticarom koja nema ni tri razreda osnovne. Koja en zna da pomnozi razomak, ali zna koliko kosta Kavalijeva haljina. Ne treba se zavaravati i milsiti kako je lako. Nije, jer je doslo vreme plasticarki, bezlicnih i goropadnih cura i normalne i fino vaspitane ne mogu da dodju do izrazaja. Opet kazem, ne treba gubiti nadu, ali da je tesko, jeste , jer sam i sama normalna i lepo vaspitana pa sam sama, jer ono sto njima treba, ja nisam, ono sto njima treba, ja en zelim biti. A ocigledno je sta njima treba a sta im ne treba. Trebaju im ulicarke i plasticne, i glupave cure. za pokazivanje i treptanje. A ove pametne...Ma, da..kome uostalom u ovom posrnulom drustvu treba normalna cura? Pa, da...Ne treba nikome....Nazalost.