To je baš tužno, ako ti je ta polovična pažnja najbolja pažnja koju si ikada imala.![]()
meni nije tuzno, jednostavno on je muskarac koji me cini srecnom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je baš tužno, ako ti je ta polovična pažnja najbolja pažnja koju si ikada imala.![]()
meni nije tuzno, jednostavno on je muskarac koji me cini srecnom
a zašto žene varaju muškarce,baš se pitam?
uglavnom isti razlozi pretpostavljam...osim ako jedna strana nema neke više ideale...![]()
moraću da otvorim temu čisto zbog ravnoteže![]()
To ti ne bi bilo pametno, jer bi opet krenulo pljuvanje po muškom rodu...![]()
Pa ja to i nisam rekla,samo mi ta pesmica u tom trenutku pala na pamet.....A ti kao jesi bracni savetnik ili sta.....?
Nikada mi nije bilo jasno, zasto muskarci varaju zene i ostaju u braku?
Ili sta to navede muskarca da ostavi zenu zbog neke druge zene?
Da li je to do zene, muskarca ili se to ne moze objasniti....![]()
Naravno da nisam.
Ovako - samo ti slusaj Grand - tamo su svi odgovori.
(a Ana Nikolic je obicna udavacoTJurka)
Svi podjednako varaju ,i muskarci i zene.Pa ako su zene postene ,s kim ih to onda muskarci varaju,ne sigurno sa muskarcima.
Sta zene kog vraga prave dramu oko prevare.Ama ,ako nekog volim od srca,briga me ,nek me vara sa celim svetom.Al nek bude i moj.
Prijatelju,vidis koliko si promasio!Grand u zivotu nikad nisam slusala,o Ani Nikolic nemam misljenje osim da dobro izgleda,a tu sam pesmu cula slucajno na nekom radiju!Sta si se za to uhvatio,tema je drugacija.....
Hajde malo pozitivaca na forumu.....evo ti ruka pomirenja.....![]()
Svi podjednako varaju ,i muskarci i zene.Pa ako su zene postene ,s kim ih to onda muskarci varaju,ne sigurno sa muskarcima.
Sta zene kog vraga prave dramu oko prevare.Ama ,ako nekog volim od srca,briga me ,nek me vara sa celim svetom.Al nek bude i moj.