Zasto muskarci varaju zene

o, Boze, zar je bitno zasto se vara? Mislim, kao da ces spreciti ako skapiras zasto to neko radi? kao, porazgovarate, malo izanalizirate sa vise aspekata i kao odrasli se dogovorite da ce zrelo i odgovorno ponasanje da zameni do tada prisutno nezrelo i vetropirasto varanje? Vara se ih hiljadu razloga, i muskarci, i zene, a jedan od osnovnih je taj sto pozelis tog nekog drugog...drugo pitanje je zasto ga pozelis...

Naravno da nisam.

Ovako - samo ti slusaj Grand - tamo su svi odgovori. :mrgreen:

(a Ana Nikolic je obicna udavacoTJurka)

Prijatelju,vidis koliko si promasio!Grand u zivotu nikad nisam slusala,o Ani Nikolic nemam misljenje osim da dobro izgleda,a tu sam pesmu cula slucajno na nekom radiju!Sta si se za to uhvatio,tema je drugacija.....
Hajde malo pozitivaca na forumu.....evo ti ruka pomirenja.....;)

Svi podjednako varaju ,i muskarci i zene.Pa ako su zene postene ,s kim ih to onda muskarci varaju,ne sigurno sa muskarcima.
Sta zene kog vraga prave dramu oko prevare.Ama ,ako nekog volim od srca,briga me ,nek me vara sa celim svetom.Al nek bude i moj.

Mene je briga,jer u tom slucaju ne zelim vise da bude moj...
A slazem se da ne postoji def,zasto se vara.....i kao da ce puno toga promeniti ako shvatis to.....varanja ce uvek biti.....

Back