Zasto muskarci pljuju sponzoruse, i "materijalne" devojke

sazeto pitanje je zasto mrzimo sponzoruse? licno ih mrzim,jednostavno zato,jer mi nije u krvi da volim zensku osobu koja se j*** s kim stigne i to jos za pare.a ove sto se jebu bez para,one su jos gore.nije to neka mrznja,nego ih vise onako, ne podnosim,niti razgovaram s takvim osobama,niti gledam.i po oblacenju i po stavu se odmah vidi kakav je moral coveka i da li ga uopste ima.cak ni na fejsu nemam ni jednu takvu "osobu".kresati se s kim stignes,ili onome ko ti ponudi novac,to mi je nekako...zivotinjska osobina.opet,s druge strane,neki misle da muskarci trebaju da se istutnje dobro pre braka i da je to njima dozvoljeno.ali ne slaze se svako sa tim,ako cemo biti tolerantni i ravnopravni,onda bi i zene trebale isto tako.mada,uostalom,po recima postavljaca teme,on bi voleo da sve zene budu sponzoruse? pa jel ce se on sutradan ozeniti nekom takvom? da mu ona kuva rucak,cuva decu i bude verna? ha,ha.kako da ne.neznam, to je moje misljenje. :)

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem koliko ima ogorcenih muskaraca, zasto je to toliko negativno da devojka prodaje sebe za pare, kada ionako sve one imaju neke stvari sto zele, izgled, uspeh u drustvu, novac ili nesto vec. Ja mislim da je nama muskarcima zapravo mnogo bolje da one budu sto veci materijalisti jer je onda raucnica laka, samo trebamo da zaradimo i to je to. Nije mi jasno zasto to vecina muskog roda ne uvidja. TAko je bilo i odavdina da se devojka kupuje novcem, i uvek su devojke bile ranije u podredjenom polozaju, njihovim izlazenjem na trziste njima samo opada cena jos vise u modernom svetu. Ne vidim razlog kako to ne ide nama u prilog. Dakle tema je, zasto mrzite sponzoruse, ili devojke koje zele konfor itd?

Ne mrzim , sto bih mrzeo . Na kraju ona meni jos plati pice sa parama od sponzora :mrgreen:

Back