Zasto moze Kosovo a ne RS

• Začetnik teme Začetnik teme rikir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
David Coverdale:
Da... na zalost primjetio sam da su Albanci veoma ljubomorni na svoje zenske.Ademe, nemoj se uvrijediti Albanci vecinom ljubav shvataju kao "kapris" ili hir prema nekome, pa stoga normalno je da bi vecina Albanaca shvatila da ako neki na primjer Srbin "hvata" Albanku, to je isto kao da "hvata" i mene samoga.Razumijes sto hocu da kazem.Ali ipak stavri ce se promijeniti i kod Albanaca jer prodor demokracije je neumoljiv. :-D

Čuo sam da je najbolje loviti samo 'albanke' koje nemaju braću.......radi: E, nećeš ti moju sestru $&#/&$&(%$/(&

filatelista:
Zašto ne može RS, zato što je to entitet u BiH koja je kao takva napravljena u Dejtonu.

Која логика!
Па и Србија је међународно призната држава, а Косово је саставни део Србије, како каже и резолуција 1244 - па ето може да јој се отима део територије.

Na takav slican nacin su u Sarajevu htjeli da djeluju VEHABIJE.Zamislite pocelu su da uznemiravaju parove na ulici.Nisu im dozvoljavali da se poljube na javnom mjestu kao sto je to obicaj u savremenom svijetu, i da nije nista strasno ako se muskarac i djevojka poljube u usta na javnom mjestu.Pa cak su poceli da zalaze i po njivama gdje su parkirana vozila samo da bi otkrili "nemoral".Naravno nije im uspjelo i Sarajlije su takve stvari smirili i nisu dozvolili da se uskracuje pravo gradjana i da se ljudi uznemiravaju.
Tesko je to...Primitivizam na sve strane.

Chávez:
Која логика!
Па и Србија је међународно призната држава, а Косово је саставни део Србије, како каже и резолуција 1244 - па ето може да јој се отима део територије.

Pa ja sam rekao da ne može ni jedno ni drugo
ali onda da ti objasnim ovako, Albanci za svoju ideju imaju podršku, Srbi u BiH nemaju.

filatelista:
Pa ja sam rekao da ne može ni jedno ni drugo
ali onda da ti objasnim ovako, Albanci za svoju ideju imaju podršku, Srbi u BiH nemaju.

Kakva, čija podrška, o čemu lupetaš? Šta bre bilo koga u svetu ima da brine hoće li Srbi iz Srbije i iz Bosne živeti zajedno na Balkanu ili na nebesima ili u tri p*zde materine....Stvarno smo se mi Srbi srozali u svakom pogledu, pa guzi nas ko god stigne.....Probudimo se već jednom....

I tako Edin je pretukao dvojicu zbog Maje.Znate li da je Edin imao problema sa onim Nikolom.Zamislite Nikola je u velikom bratu poceo da pjeva cetnicke pjesme i mozete li zamisliti kako je bilo Edinu.
Ali treba se cestitati B92 koji je uredio emisiju Veliki Brat.Moje je misljenje da bi sljedeci veliki brat trebao da pozovu pripadnike svih naroda bivse Jugoslavije, a da se izaberu osobe koje su nacionalno opterecene.Pa da vidimo kako bi to izgledalo i da li bi taj projekat uspeo u pozitivnom.

fosilvaso:
Kakva, čija podrška, o čemu lupetaš? Šta bre bilo koga u svetu ima da brine hoće li Srbi iz Srbije i iz Bosne živeti zajedno na Balkanu ili na nebesima ili u tri p*zde materine....Stvarno smo se mi Srbi srozali u svakom pogledu, pa guzi nas ko god stigne.....Probudimo se već jednom....

kad je tako i kad svet ne briga, neka se Srbi iz Srpske izdvoje iz BiH i neka proglase samostalnu državu ili se priopoje Srbiji....

anteb.jpg

Edin Kolenda i Maja Đorđević

Na pomolu nova ljubav

Sarajlija Edin Kolenda, učesnik srbijanskog reality showa Veliki brat, nakon 107 dana boravka u kući vratio se u svoj grad. Tokom boravka u kući Edin je doživio mnogo lijepih i ružnih trenutaka, te stekao nova poznanstva. Tako su Ivan Ljuba, pobjednik šoua Veliki brat i Maja Đorđević odmah nakon praznika doputovali u Sarajevo. Osim s njima, Edin je ostao blizak sa Mikijem, Jelenom i Banetom.

Kako ste se osjećali tokom boravka u kući Velikog brata?

U pojedinim sitacijama bilo je jako teško. Televizija je to predstavila na još teži način, vjerovatno da bi izazvali određene reakcije javnosti. Tokom boravka u kući trudio sam se da ne pravim paralelu između mog privatnog života i života u kući. Znao sam da ću se nakon izbacivanja vratiti svojoj kući, u svoju ulicu, svoj grad, svojoj porodici, prijateljima i ljudima koji me vole. To me je sve vrijeme i držalo. Najteže mi je padalo kada su iz kuće izlazili moji dragi prijatelji Maja, Jelena, Miroslav i Bane.

Šta ćete pamtiti, a šta želite najradije zaboraviti iz kuće VB?

Po prirodi sam čovjek koji ništa ne zaboravlja. Nikada neću zaboraviti neke ljude poput Maje, Ivana, Jelene, Miroslava i Baneta, sa kojima se redovno čujem telefonom. Maja i Ivan su odmah poslije praznika došli u Sarajevo. Ivan je već otišao, a Maja će ostati još nekoliko dana. Uskoro dolazi i Miki. Ove ljude ne želim zaboraviti. Rado ću se sjećati naših zadataka, snimanja reklame, naše predstave... Sve je ovo bilo jedno veliko iskustvo. Iskreno, neke negativne stvari i događaje koji su me asocirali na moje djetinjstvo, rado ću zaboraviti.

Oblačenjem dresa bh. reprezentacije privukli ste pažnu srbijanske javnosti. Nakon toga dolazi i sukob sa Nikolom. Ukućani i pojedinci van kuće nazivaju vas taktičarom, licemjerom... Kako komentarišete ova dešavanja?

Moji su prijatelji svih nacionalnosti. Uvijek je tako bilo i ostaće. Ja volim Bosnu, volim Barbareza, Sarajevo. Ja sam Musliman, Bošnjak i uvijek ću to s ponosom reći. Mene dres Partizana, Srbije ili BiH i Sarajeva ne asocira na nešto nacionalno. Ne vidim zašto bi dres moje reprezentacije nekoga vrijeđao.

Zašto niste napustili kuću nakon sukoba sa Nikolom?

Iskreno, ja sam nekoliko puta insistirao, ali mi je ekipa u VB ispovjedaonici rekla da svojim odlaskom pokazujem šta sam. Govorili su mi i o pozitivnim stvarima. Zato sam ostao.

U javnosti se mnogo pričalo da bi šou mogao propasti ako vi napustite kuću?
Ne. Prema meni su svi članovi ekipe bili korektni.

U slučaju da pobijedite, izjavili ste da ćete novac pokloniti bolesnoj djeci u Srbiji. Da li biste zaista novac poklonili?
Da sam dobio 100 hiljada eura, sigurno bih ispunio svoje obećanje.

Nakon svega, da li ćete otići na zajedničko putovanje u Španiju sa ostalim ukućanima?

Otići ću zbog ljudi koje volim i koji vole mene. Nikome ništa nisam zamjerio, iako ću neke ljude rado zaboraviti.

Šta je sa djevojkom iz Sarajeva, koju ste često spominjali u kući Velikog Brata?

Ne želim o tome pričati. Kada sam došao u Sarajevo, nazvao sam je. Razgovarali smo. Sada sam slobodan momak.

Maja je doputovala u Sarajevo. Da li je na pomolu nova ljubav?

Oboje smo imali želju da se vidimo. Ne bih ništa da govorim. Čuće se.

Smeta li vam popularnost?

Neugodno se osjećam kada mi neko plaća piće na račun toga. Ovo je za mene bio samo zabavni šou.

Šta dalje?

Nadam se da će me konačno nakon stotinu odbijenica neko i zaposliti.

Da li bih ponovo učestvovao u šouu Veliki brat?

Ne znam. Dosta je jednom. Mada nisam siguran šta se može desiti.

Šta ste naučili u kući Velikog brata?

Temperamentan sam po prirodi i to me mnogo koštalo. Naučio sam biti strpljiv, iako to nikad nisam bio. Naučio sam se samokontrolisati iako sam svima u lice rekao šta sam imao.

Maja Đorđević

Željela sam vidjeti Edina

O osjećanjima prema Edinu, Maja je već dovoljno rekla u kući Velikog brata i, kako kaže, ništa se nije promijenilo nakon izlaska. Zato je i u Sarajevu.
“Došla sam u Sarajevo jer sam željela vidjeti Edina. Nisam se pokajala. Ovdje su me ljudi super prihvatili. Navikla sam se. U Sarajevo planiram dolaziti i dalje. Edin je super. Tokom mog boravka i Sarajevu upoznali smo se još bolje. Edin je ostao divan, baš i kako sam ga upoznala. Što se tiče veze, ne znam šta da vam kažem”, uz osmijeh reče nam Maja.

fosilvaso:
E sad si me stvarno bacio u rebus prvo sam mislio da si Hrvat,pa onda Madjar pa sad Srbin.
Veruj da vise nista ne razumem.

Ako neko kaze, RS je entitet po Dejtonu....a nije li povelja UN vaznija od jebenog Dejtona, nije li povelja nesto na cemu pociva medjunarodno pravo?????? Ima li snage danas ijedan Srbin da kaze, ako ne vazi UN, ne vazi ni Dejton???? Ili treba poceti raditi na lobiranju, da RS istupi iz BiH

rikir:
Izgleda nista....u svijetu je jaci, onaj ciji je lobi jaci...znamo kakav siptari imaju, skoro jak ko jevreji u SAD, a polako, ali i Rusija staje na noge, lobiranjem, ko zna, mozda za par godina i RS istupi iz BiH

Moguće, naime balijama je trebalo obećati državu kako bi se oni pobili sa ostacima tiletove JNA koja je prekomandovana u Bosnu, e, kako je to obavljeno, možda nisu balije više toliko važne belosvetskim barabama...

David Coverdale:
I tako Edin je pretukao dvojicu zbog Maje.Znate li da je Edin imao problema sa onim Nikolom.Zamislite Nikola je u velikom bratu poceo da pjeva cetnicke pjesme i mozete li zamisliti kako je bilo Edinu.
Ali treba se cestitati B92 koji je uredio emisiju Veliki Brat.Moje je misljenje da bi sljedeci veliki brat trebao da pozovu pripadnike svih naroda bivse Jugoslavije, a da se izaberu osobe koje su nacionalno opterecene.Pa da vidimo kako bi to izgledalo i da li bi taj projekat uspeo u pozitivnom.

To bi se onda zvalo "VELIKI POKOLJ " A NE "VELIKI BRAT", sto kad bolje razmislim i nije tako losa biznis ideja! :idea:

eremita:
Athtisarijev otac vatreni SS-ovac, ubica Rusa

SS AHTISARI
Otac Martija Ahtisarija Oiva Adolfsen tokom Drugog svetskog rata bio oficir u zloglasnoj dobrovoljačkoj SS diviziji „Viking”

Мислим да ова вест баца више светла на "лик и дело" дебелог Финца!

A sta je tvoj tata radio u poslednjim ratovima?

I tvoj deda u WWII?

I kakve veze Ti imas sa tim?

Цитат:
Оригинал поставио eremita

SS AHTISARI
Otac Martija Ahtisarija Oiva Adolfsen tokom Drugog svetskog rata bio oficir u zloglasnoj dobrovoljačkoj SS diviziji „Viking”

Rayela:
A sta je tvoj tata radio u poslednjim ratovima?

I tvoj deda u WWII?

I kakve veze Ti imas sa tim?

Мој тата је у последњим ратовима био у свом гробу... а мој деда је био ЧЕТНИК у 2.светском рату - али не на ратишту него официр за везу у Бг. 8-)

п.с. Не разумем питање?

Pa kaže, ako čak i pristanemo na AVNOJ-ske granice, ipak je i onda velika umobolna kenjaža belosvetskih baraba:

A na osnovu kojih zakona je npr. Crni Sloba, tada državljanin susedne države, potpisao u Dytonu nešto u vezi sudbine bosanskih Srba?
Koji bre zakoni, koje norme, koja pravila....ovo je Karneval, hebe ko koga ufati....

Poštovani G.W.Bush, šta Vi kao predsjednik mislite o tom potezu vašeg prethodnika? I onda se čudite što ljudi širom sveta opravdavaju Ground Zero.
Ako si moćan, ne moraš se i bahatiti, poruka za onoga hebača Clintona.....

Па сад кад је у Републици Српској на власто дошао Милорад Додик,тај човек ће да уради све само да се Република Српска одвоји и припоји Србији,како и треба да буде.
Али камо лепе среће да тако буде,јер је Алија балија потписао неки документ да се БиХ не сме цепати,тј.да се Република Српска не сме одвојити,тако да смо заробљени са балијама заувек,нажалост!Али ко зна,можда се деси чудо.

eremita:

SS AHTISARI

BEOGRAD - Otac Martija Ahtisarija, specijalnog izaslanika UN za Kosovo prezivao se Adolfsen, a tokom Drugog svetskog rata bio je oficir u zloglasnoj dobrovoljačkoj SS diviziji „Viking”! Kako piše Nedeljni telegraf Oiva (Adolfsen) Ahtisari, Martijev otac, služio je u bataljonu „Nord-Ost” koji su činili isključivo finski dobrovoljci.

Prema tadašnjim nemačkim izvorima finski bataljon u okviru SS divizije „Viking” bio je najelitniji deo jedinice i posebno se istakao u borbama na istočnom frontu. Jedinica se, naime, u borbama sa sovjetskom „Crvenom armijom” toliko dobro pokazala da je čak i zloglasni komandant svih SS jedinica Hajnrih Himler izrekao niz pohvala za finskim nacistima. Himler je istakao da tamo gde stoji finski vojnik neprijatelj ne može da prođe.

U kojem si tabloidu pročitala?
e eremito...mislimm ono...
šta da ti kažem...

svi su nacisti koji reknu nešto što se Srbiji ne sviđa

nego odgovori ti meni

šta bi ti uradio sa 2 milijuna Albanaca na Kosovu da Kosovo kojim slučajem ostane u Srbiji

jel bi napravila rezervat za njih ili bi ih integrirala u društvo Srbije i institucije?????

Svi sigurno znate koliko je jaka siptarska mafija vani,i da su pojedini politicari na njihovom platnom spisku,pa celo politicko vodstvo Hamburga se u javnosti redovito vidja s njima,vodeci ljudi Detsche Bank,tuziteljstvo,itd...Lokalne novine pokusavaju vec godinama izvuci istinu na povrsinu,cak je i na RTL-u bila visesatna reportaza o tome,da skratim,siguran sam da i korumpiranost zapadnih politicara dobrim delom utice na forsiranje nezavisnosti Kosova,odnosno,na kocenje svih pokusaja srba da zadrze Kosovo. Istim metodama su se i hrvati sluzili,novac je moc,nista drugo.

rikir:
Zasto Kosovo smije dobiti nezavisnost, a Republika Srpska ne? Jel to ovaj svijet pociva na pravdi, ili smo mi Srbi sugav narod? Drago mi je da je bar zvanicna Srbija danas jedinstvena
ja sam o tome tupio na forumu...svim regijama koje ne zele centralnu vlast pod chijom ingerencijom se nalaze treba omoguciti da ostvare pravo na samoopredeljenje...bilo to kosovo,rep.srpska,flamanija,baskija,juzna osetija itd...

Back