daxt
Elita
- Poruka
- 17.079
Vazi dajte mi katanu satju da izvrshim harikiri sa predumisljajem
. Boli me kolbas za retardirane dosmanlije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi znamo da Srbija ima sposobne ljude za sve sektore drustva, pa me zanima sta mislite, zasto su u Vlasti Srbije nekvalifikovani kadrovi, koji ne samo da ne rade na poboljsanju stvari, vec nanose jos vecu stetu u poslu za koji su zaduzeni da obavljaju.
Kako je moguce da se toliko kretena okupilo na jednoj gomili i da ceo jedan narod vuku za nos, unistavajuci ga na svim nivoima, od nacionalnog do ekonomskog?
![]()
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/drustvo/glas-javnosti-12-03-2009/srbija-ce-biti-zemlja-robova
....sta kaze "Srbija ce biti zemlja ROBOVA"....ja mislim da je to vec postala, zahvaljujuci demokratiji koja je zakucala na njena vrata 2000 i dovela ove silne "eksperte".....
Kinezi takvu stoku nebi streljali, mislim da bi ih sekli na komade i hranili lavove na centralnom stadionu dok bi narod uzivao u spektaklu, a Turci koji imaju iskustva sa vojnom upravom bi ovakve nabijali na kolac uz autoput od Istanbula do Ankare.
![]()
consiglieri je u pravu.
to je pre neki dan rekla i smilja avramovic profesor pravnog fakulteta.
kaze zena, diplomatija je nauka i ne moze u diplomatiji da radi neko ko nikada pre radio nije i ko nije zavrsio skole za to.
tako je u americi, tako je u francuskoj, tako je u rusiji i svim drugim ozbiljnim drzavama
u banana drzavama ko sto je nasa, fizicar je shef diplomatije, doktor ministar ekologije, masinski inzinjer smer hidrogradnja ministar odbrane, balavica od 30 godina ministar pravde, prfeosor knjizevnosti ministarka za sport i omladinu , a ekonomista djelic ministar nauke
sve "experti" do mojega....