Zašto moroni vode Srbiju?

ZASTO M0RONI VODE SRBIJU ?

• Strani faktor i placenici

• Oni su najbolje sto imamo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
naravno da mislim na sve
i anarhija nije reshenje jer ovo i jeste anarhija
reshenje je diktatura vojne hunte
pobiti sva nesposobna i korumpirana lazljiva govna-od zutih do crvenih i ljubichastih
kinezii su to lepo reshili-kazna za kriminal i korpupciju streljanje na licu mesta
jer nema te sile koja bi ovu stoku od politichara,koji god bili na vlasti,naterala da rade neshto korisno
jer smenljivost vlasti ovde ne postoji,a ona je uslov za bilo kakvu kosrist od "demokratije"
zuti ce vladati do neke nove revolucije a onda oni koji ih na silu uz nechiju pomoc spolja skinu...i tako u krug

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/drustvo/glas-javnosti-12-03-2009/srbija-ce-biti-zemlja-robova

....sta kaze "Srbija ce biti zemlja ROBOVA"....ja mislim da je to vec postala, zahvaljujuci demokratiji koja je zakucala na njena vrata 2000 i dovela ove silne "eksperte".....

Kinezi takvu stoku nebi streljali, mislim da bi ih sekli na komade i hranili lavove na centralnom stadionu dok bi narod uzivao u spektaklu, a Turci koji imaju iskustva sa vojnom upravom bi ovakve nabijali na kolac uz autoput od Istanbula do Ankare.

:evil:

Nisu u pitanju samo strani faktori koji deluju propagandom po Srbiji vec je i narod lakoveran. Prosecan glasac u Srbiji jednostavno nije bas mudar i pronicljiv[/B], a svako za sebe samo misli da je sve politicare prozreo. Da smo ih stvarno prezreli, ne bismo glasali za ono sto se nudi, vec bismo bili politicki aktivniji, pojedinacno. Na taj nacin bismo iz stranackih aktivnosti shvatili shemu da se unutar svake stranke sposobni guraju u zapecak svim silama da bi se nesposobni laktashi i mufljuzi probili. A postoji i pojava da trenutni funkcioneri na visim nivoima, namerno biraju poslusnike i doopelize sa nizih nivoa i tako se nastavlja promashen izbor funkcionera i svaka uvlakachka shusha ide na sve visi i visi nivu. Postoji i pojava unutar stranaka, da se ubija svaka dobra inicijativa tako sto se politicki pokopa pokretach, a isto to preuzme neki nesposobnjakovic u svoje zasluge i zabrlja stvar. Recimo, meni se desilo da kad sam izabrala ekipu iz stranke za neki projekat, jedan novosadski poznati politicar iz stranke mi je rekao, nemoj da si blesava da biras pametne, oni su ti konkurencija, biraj neke koji brljaju pa ces ih se kasnije lako otresti. Znaci to je njegov savet nama, tada mladim, aktivistima. A i mnogi drugi tako razmisljaju i deluju. Bruka.

Svi znamo da Srbija ima sposobne ljude za sve sektore drustva, pa me zanima sta mislite, zasto su u Vlasti Srbije nekvalifikovani kadrovi, koji ne samo da ne rade na poboljsanju stvari, vec nanose jos vecu stetu u poslu za koji su zaduzeni da obavljaju.

Kako je moguce da se toliko kretena okupilo na jednoj gomili i da ceo jedan narod vuku za nos, unistavajuci ga na svim nivoima, od nacionalnog do ekonomskog?

nemo tako. ti znas da su crnogorci lenj narod. di bre da teras njih da ucu. grehota bre.

Re: Zašto moroni vode Srbiju?

..........odgovor je mnogo jednostavniji i , nazalost prozaicniji nego sto bi neki filozofi zeleli.............

" samo zato sto iz naroda , gde moroni cine veliku vecinu, moze samo moronska vlast da se iznedri............":think:

Sa li ce moroni birati u odredjenom periodu morona tipa Slobe, ili morona tipa Kostunice, Tadica...........to je stvar mode, ali morone zaista samo moroni mogu da vode.......sve dok se moroni pitaju koga bi hteli za vodju.......

Pa jos bolje definisati rec moron, da se ne bi uvek prepoznavala u drugima , a nikad u sebi....

Srbi su alav narod, sebican narod, jer je od davnina tako, uvek podrivati vlast okupatora i gledati da bas ti budes onaj talog koji ce da prezivi surove uslove, a neko mora, jer robova i radnika treba....

I nije bitno sto pola srbije ima turske gene i turske rodjake, a antimuslimani....

Cak nije bitno ni sto su vecina moroni u tom smislu, vec sto uzivaju u tome da sebe uzdizu u svom nerealnom moronluku....tako sto skrse sve sto nije moronsko i lici na kvalitetno jer ukida njihovu perspektivu.....

Ne ubija se lako car kad postane car, vec dok je beba.....
I nakupilo se zelje da nekvalitetni preuzmu stvar i sad je to doba....
Samo nema dovoljno zlata i fotelja za sve nekvalitetne, pa je to problem....

Zalosnije od svega je sto ovih dana slusam kako su izdajice oni sto su voleli svoju drzavu i oni koji su hteli da je odrze stabilnom, dok su patriote oni koji su zeleli da ruse i dovedu ovaj sistem na vlast i da budu dobri i sa CIA i sa EU i sa kiprom.

To znaci da se jos uvek prstom pokazuje na gospodina Vujica i glasno uzvikuje "Vidi majmuna".

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/drustvo/glas-javnosti-12-03-2009/srbija-ce-biti-zemlja-robova

....sta kaze "Srbija ce biti zemlja ROBOVA"....ja mislim da je to vec postala, zahvaljujuci demokratiji koja je zakucala na njena vrata 2000 i dovela ove silne "eksperte".....

Kinezi takvu stoku nebi streljali, mislim da bi ih sekli na komade i hranili lavove na centralnom stadionu dok bi narod uzivao u spektaklu, a Turci koji imaju iskustva sa vojnom upravom bi ovakve nabijali na kolac uz autoput od Istanbula do Ankare.

Sve je vise ovakvih naslova u novinama, juce "Srbija ce biti zemlja ROBOVA", a danas "Pretvorise nas u bednike" ....

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/ljudi-i-dogadjaji/glas-javnosti-13-03-2009/pretvorise-nas-u-bednike

...blizi se kraj....pitanje je samo, CIJI ?

:thumbdown:

consiglieri je u pravu.

to je pre neki dan rekla i smilja avramovic profesor pravnog fakulteta.

kaze zena, diplomatija je nauka i ne moze u diplomatiji da radi neko ko nikada pre radio nije i ko nije zavrsio skole za to.

tako je u americi, tako je u francuskoj, tako je u rusiji i svim drugim ozbiljnim drzavama

u banana drzavama ko sto je nasa, fizicar je shef diplomatije, doktor ministar ekologije, masinski inzinjer smer hidrogradnja ministar odbrane, balavica od 30 godina ministar pravde, prfeosor knjizevnosti ministarka za sport i omladinu , a ekonomista djelic ministar nauke

sve "experti" do mojega....

Sta bi na ovo rekao jedan bravar "majku ti bozju"

Back