analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.555
Pa koji vani zive to da ima ih da su se mnogo dobro snasliNisam na to mislila. Pokupili se, otisli koliko su mogli van sistema i ne samo da ne zivotare, nego da im pozavidimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koji vani zive to da ima ih da su se mnogo dobro snasliNisam na to mislila. Pokupili se, otisli koliko su mogli van sistema i ne samo da ne zivotare, nego da im pozavidimo
Sve je do obrazovanja i produhvljenosti necijih roditelja nebitno je koje su nacije bolje je da imas 2 roditelja kulturna i obrazovana razlicitih nacija nego 2 roditelja jedne nacije a oba neobrazovana nekulturna i djecia iz mjesovitih brakova se veoma tolerantna to je dobra stvar biti rodjen kao takav al takodje postoje i mnoga toleratna djeca ciji su roditelji Srbi npr al to je zbog toga sto su se rodili u porodici obrazovanih i kulturnih ljudi a opet sta ti znaci da ozenis neku strankinju a glupa je i plitka osoba tako da nema pravila u naciji ali ima u pameti i kulturi to pravi pravu i dobru djecu i nista viseЖивим у граду где је мултиетичност. Имао сам цуре Мађарице,умало се не заебах са једном за цео живот. Али никад нисам гледао ко је шта је. Капирам оно на то гледају ултра десничари. Оно у фазону не дај Боже да ми дете роди Хрватица,Мађарица..
Cim u zivotu naletis na osobu kojoj neko moze zabraniti tako nesto, s tom osobom nemas sta traziti. Da se mene pita cim deca odrastu treba ih maknuti sto dalje od roditelja.dragi moji/e,
sigurno ste se i Vi susreli sa slučajem današnjice da većina ljudi se udaje ili ženi za čoveka/ženu svoje nacije.....
medjutim koliko je to zapravo bitno?
Ima i izuzetaka,medjutim veoma malo.....
Zašto je toliko važno da srbin (momak) oženi srpkinju,dalmatinac da oženi dalmatinku,znate onu staru srpsku,nemoj da se ženiš njom ili udaješ za njega,ona ili on nisu naši,u smislu nacije.....Kod mene u kraju ima slučaj da je dalmatinac oženio srpkinju,a njegov otac stalno govori kako mu je snaja bezveze,jer nije dalmatinka kao i on i njegovi.Moja drugarica ima drugaricu koja se zaljubila u roma,ali joj roditelji ne daju da se uda za njega,jer je ona srpskog porekla.....Dakle moje pitanje je zašto svako mora da oženi ili se uda za svoga?Šta mislite o tome i zašto jekad ne može drugačije?
Brak je izmisljen da se uzmu pare i prave interesi seme za ljubav nije potreban brak mozes da zivis u konkubinatu cijeli zivot ako oces.Velika vecina ljudi u brak ulazi zbog interesa nikakve tu ljubavi nemaOcigledno, da politika Bratstvo-Jedinstvo, nije prosla na brdovitom Balkanu, i poslije ratova 90tih ljudi se osjecaju bolje u svom coporu/naciji. Za brak ima daleko vaznijih kriterija od nacionalne pripadnosti,kao sto su slican pogled na svijet, sistem vrednosti,svijesnost o dobrim, i losim osobinama potencijalnog zivotnog partnera, itd.
U muslimanskim zemljama nema sanse da se netko moze ozeniti izvan svoje vjerske zajednice, ili plemenske u Africi, ali u ostalim djelovima svjeta nacija kao uvjet je prevazidjena
Sudeci po statistikama, brak je prevazidjena institucija, jer je vise ljudi rastavljeno, nego sto zive u brakuBrak je izmisljen da se uzmu pare i prave interesi seme za ljubav nije potreban brak mozes da zivis u konkubinatu cijeli zivot ako oces.Velika vecina ljudi u brak ulazi zbog interesa nikakve tu ljubavi nema
Nije prevazidjen jel donosi interes samo danas ljudi nemaju svi poziciju da udju u brak jer nemaju nezavisne poslove nisu solo igraci nego rade u firmama imaju sefa nad glavom i u takvim uslovima normalno je da ljudi manje ulaze u brak a ako udju u brak onda traze bogatijeg partnera danas uci u brak iz ljubavi to je herojskiSudeci po statistikama, brak je prevazidjena institucija, jer je vise ljudi rastavljeno, nego sto zive u braku
Некад да а некад не. Како би функционисали бели баја из Њујорка са црном црнкињом из Конга, а ни језик заједнички немају.sličan se sličnom raduje
svako ima ono što zaslužuje
te dve izreke mi se stalno vrte po glavi kad pomislim na bračni par
Научи се, али он воли саћ, а она полуживу докувану зебру. Он воли мажење а она навикла да је гузи неко уз тарабу, он мрзи воду а она одрасла у поплави и мочвари. Мислим, не иде.jezik se nauči, kao da je to neka prepreka