ZASTO MI NON STOP RADI HARDDISK???????

Vidi ja stisnem kao sto ti kazem ctrl i alt i drzeci ta 2 tastera stisnem delete(to je ona strelica sto ide u levo=ako ja nisam u medjuvremenu poludela).? I ne otvara se nista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad sam uzela da popijem jedan dupli Martini(to je jedino od alkohola sto imam u kuci),da ne bi bacila komp sad napolje. :evil: :evil: :evil:

Znaci ovo sad radi:
*IEXPLORE.EXE
*iMeshclient.exe (ali sad sam diskonektovana sa nega)to mi ustavari najvise radi!!!!!
*SYSTEM SYSTEM(STA JE TO?)
*svchost.exe(ali tek tek )ali sto mi pise 13,164kb.toliko zauzima mesta?????? :shock:
*csrss.exe!

E ali ja imam "svchost,exe" na 4 mesta.SErvicio local,servicio de red i 2 puta na system!

Da nije to virus?

svchost.exe je generički host proces za ostale win procese, u redu je da ga imaš na više mesta.
Vidim da imaš iMesh klijent. To je program za razmenu datoteka na Netu. Da li je moguće da ta aplikacija razmenjuje tj. šalje fajlove drugim iMesh klijentima sa Neta, bez tvog znanja.
I šta piše, koliko je bajta poslala ?

25 megabajta ? Pa to nije skoro ništa ! Meni jedan od svchost - ova napravi po 5 - 6 ooo ooo ooo ( 5 -6 gigabajta)

Ne, iMesh ne može da šalje ništa offline, nravno.

Ne znam...ne vidim ni jedan sumnjiv proces od tih što si nabrojala.

Možda da napišeš sve procese koje vidiš u Task Manageru, pa da ih kasnije pogledamo ?

Mada, ipak ti skini SpyBot S & D, jer postoje aplikacije koje svoje procese mogu da sakriju od Task Managera, pa čak i sa liste instaliranih programa.
Pretraži ti ipak ceo sistem nekim anty - spyware programom, kao što je SpyBot, za svaki slučaj.

pozdrav, sad ja odoh na neko(liko) piće(naca) :D

Ne znam da li mogu bas ceo Windows da prebacim na engleski.Vec sam ja gledala ali nasla sam kako da prebacim tastaturu na srpski ,naprimer,....Hotmail mogu da prebacim na engleski.Da li moze, inace ceo xp da se prebaci na neki drugi jezik,da li to ima u opcijama??Ako moze,to bih jako volela,bas upravo zbog toga sto hocu da stavim Windows na srpskom a videla sam da je preduslov Windows na engleskom!????
Mnogo mi je komplikovano na spanskom,ali ovde nema da se kupi komp sa engleskim Win.

Djenka,uradila sam kao sto si rekao,skinula sam SPYBOT S&D, i sad cu da ti napisem sta mi je nasao.Opet treba mi tvoja pomoc,ne znam sta to sve znaci!I sta da sad radim!
1.COMMON HIJACKER (prebaciti host)
2.DSO EXPLOIT:DATA SOURCE OBJECT EXPOLIT(menjenje od regist)-ovo 5 puta imam!
3.CYDOOR:CACHE FOR ADS (spisak)
4.COMMISSION JUNCTION:Tracking cookie or cookie of tracking site
5.GATOR:AUTOSTART ITEM
6.GATOR:PROGRAM GROUP
7.HITBOX:Tracking cookie or cookie of tracking site
8.HITLINK:----------II-------------------
9.MEDIAPLEX:------------II----------------
10.NEW.NET.AUTORUN SETTINGS
11.NEW.NET.GLOBAL ----II---
12.NEW.NET.PROGRAM DIRECTORY
13.NEW.NET.UNINSTALL SETTINGS
14.WINDOWS MEDIA PLAYER:Client ID
15.---------------II-------------
16.--------------II------------

A odeljku REGENERIRAJ mi pise:
1.COMMISSION JUNCTION:Tracking cookie or...........(2 puta )
2.AVENUE A,INC: -------II--------------
3.BFAST: ------------II--------------
:oops: :oops: :oops: To je to!!!!!!!!!

To sto ti je nasao ADWARE lepo obrisi sa delete pa kada stavi u karantin otvori pa opet delete, onda ukljuci SPYBOT pa i sa njim delete, oni nece obrisati nista sto nije sa neta, plus ako imas NSWORKS 2004 idi na ONE BUTTON CHECKUP pa BEGIN CHECKUP pa kada zavrsi sa WEB CLEANUP SCAN i pokaze 1EROR FOUND klikni BEGIN FIX pa klik RESSCAN i ocistices sve sa neta a ako i dalje nije u redu onda nije to to!

Moj procerosor je 2,0GHz.Mozda je malo malo sporiji zbog Nortona,ali ne primecujem ja da je to sad nesto strasno.Napisala sam vec ,kad sam kupovala antivirus program,kakav je bio izbor,manje vise u svim radnjama sa komp i zasto sam ja kupila NIS=zbog moje konekcije sa netom.Hardisk mi i dalje radi.Hm,........ :roll:

Back