S srbinXP Zainteresovan član Poruka 115 31.08.2004. u 02:25 - zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? #1 zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? podesio sam u profilu da se pojavi a on neće?
Gost 31.08.2004. u 02:27 - zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? #2 srbinXP: zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? podesio sam u profilu da se pojavi a on neće? Kliknite za proširenje... Isto i kod mene... A sto moram da se prijavljujem ponovo kad odgovaram na "aktuelnu" temu? Dlakava_Strvina off-line :wink:
srbinXP: zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? podesio sam u profilu da se pojavi a on neće? Kliknite za proširenje... Isto i kod mene... A sto moram da se prijavljujem ponovo kad odgovaram na "aktuelnu" temu? Dlakava_Strvina off-line :wink:
Кулиража Iskusan Poruka 6.129 31.08.2004. u 13:11 - zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? #3 srbinXP: zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? podesio sam u profilu da se pojavi a on neće? Kliknite za proširenje... A sto ti to ovde pitas kad i sam vidis da niko nema potpis ispod svog posta?
srbinXP: zašto mi ne pojavljuje potpis ispod poruke? podesio sam u profilu da se pojavi a on neće? Kliknite za proširenje... A sto ti to ovde pitas kad i sam vidis da niko nema potpis ispod svog posta?