Thunderman
Ističe se
- Poruka
- 2.369
zato sto su to likovi koji se retko kupaju, a crno se manje prlja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto su to likovi koji se retko kupaju, a crno se manje prlja...
Evo jedne ozbiljne teme... zasto metalci nose crno? To sam se oduvek pitao... jer postoji neki razlog neki povod za crninu u cemu je poenta,zasto oni svi nose crno??zasto ne plavo,zasto ne braon??
Ocekujem dobre odgovore.
Sve najlepse
Stefan
oni nose crno jer, jel te, mrze svet, mrze zhivot, zhivostnos, pa samim tim, i zhivopisne boje
Kakve gluposti sve neću pročitati...![]()
ako je los zivot da ustanete srecni i da razmisljete o tome kako je lep ovaj svet, pa izadjete sa drustvom i tu popricate sa njima o svemu, malo svirate gitaru, volite ljude oko sebe, nerviraju vas fenseri . . . mislim sram vas bilo, kakva tema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E bre! Papuce su moj kopirajt!Jel ovo jedna tema kao martinke , starke skejterke.....Sad cu da otvorim zasto fenseri nose smrdljive carapeili temu papuce
![]()
E bre! Papuce su moj kopirajt!A za carape samo napred
![]()
Evo jedne ozbiljne teme... zasto metalci nose crno? To sam se oduvek pitao... jer postoji neki razlog neki povod za crninu u cemu je poenta,zasto oni svi nose crno??zasto ne plavo,zasto ne braon??
Ocekujem dobre odgovore.
Sve najlepse
Stefan
sta je bre smesno?
ti mislis da mi metalci ne volimo nikog, ne, mi ne volimo tebe - seljaka - fensera na kub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zato sto tako vole . . . od kad je nastao metal svi metalci nose tamne boje, jer ne zaboravite kako je nastao . . . zasto ste vi fenseri tako utripovani da je nas zivot rupa i sranje i te fore . . . pa naravno vas zivot je ustanes, jedes, obuces se fensi i odes u grad da te svi vide, dodjes kuci odspavas, jedes, obuces se fensi i odes u kafic sa nekim nitro folkom i tamo se urokas do zore . . . koliko grehova tu napravite, a posle metalci satanisti!?!?!?!?!??!!??!?!?? sto mi lose zivimo (kako vi kazete)? ako je los zivot da ustanete srecni i da razmisljete o tome kako je lep ovaj svet, pa izadjete sa drustvom i tu popricate sa njima o svemu, malo svirate gitaru, volite ljude oko sebe, nerviraju vas fenseri . . . mislim sram vas bilo, kakva tema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*** sve je do pojedinca,ali vecina ne voli ljude oko sebe niti svoj zivot,ali da smo druzeljubivi to stoji,lako sklapamo prijateljstva! Crno nosimo,barem ja nosim zato sto obozavam crnu boju,razlikujem se od drugih i najbolje mi stoji i zbog "opasnijeg" izgleda i bunta! Mene ne pogadja ta fenserajska druzina,mene nerviraju plitkoumni ljudi i oni koji su prepuni predrasuda!
'Ajde da otvorimo temu SVE O METALU ?![]()
Okej,ajde da preinacim pitanje i samim tim temu... dakle,zasto klinci koji se loze na metal nose crno??? zasto se ne oblace normalno?? mislim,zasto su svi ama svi metalci isti,uopste se bre ne razlikuju???u cemu je fora?
I drugo pitanje je kako ja ta tradicija nastala... kapiram da se nekome svidja taj stil,ono ima ljudi koji se tako oblaci a ne slusaju metal,ali zasto metal i crnina idu zajedno???
Bila je tema,pretrazio sam,ali odavno i zakljucana je.