Zašto me ne vole ?

Ne vole me (makar rodjaci 4-6 godina mladji od mene), jer sam iskren-uvek kažem ono što mislim, ne razmišljajući mnogo dal je bolje za mene da sam nešto oćutao. Ja to ne umem. A treba malo imati i sreće u životu, odnosno da te neko voli iz neke prirodne ljubavi, a toga čini mi se nema ni kod rodjenog brata, a nekmoli kod drugih rodjaka. Za svoju sudbinu si ti jedini krivac, kod ljudi koji te nevole, il ti formalno vole, zato što si im neki rod, a njihovi postupci prema tebi pokazuju skroz suprotno (da te samo na rečima vole)

zasto neko stice utisak da ga se NE VOLI?

1. mnogo mu je bitno da ga se voli;
2. neispunjena emocionalna ocekivanja iz detinjstva, povrede emocionalne prirode
3. nedovoljno emocionalno samostalan, nedovoljno emocionalno zreo.

ali, sa sticanjem emocionalne zrelosti, postaje se stabilniji, sve manje nam je bitno da li nas uopste neko voli ili ne, sami smo sebi alfa i omega, nas licni Univerzum je jos izgradjeniji, kompaktniji, usmereniji ka cilju koji nam daruje radost zivljenja.

zasto neko stice utisak da ga se NE VOLI?

1. mnogo mu je bitno da ga se voli;
2. neispunjena emocionalna ocekivanja iz detinjstva, povrede emocionalne prirode
3. nedovoljno emocionalno samostalan, nedovoljno emocionalno zreo.

ali, sa sticanjem emocionalne zrelosti, postaje se stabilniji, sve manje nam je bitno da li nas uopste neko voli ili ne, sami smo sebi alfa i omega, nas licni Univerzum je jos izgradjeniji, kompaktniji, usmereniji ka cilju koji nam daruje radost zivljenja.

Ovo je ženska mladalačka priča
za tešenje mladih momaka ..

Žene su prema sebi mnogo surovije
i mnogo bolje vide stvarnost !

1. Naravno da mi je bitno da me se voli
zato što je ljubav ( pažnja, prihvatanje, poštovanje - nazovi to kako hoćeš ) uslov opstanka !
To je pored vazduha i hrane treća neophodna stvar u životu !

2. Povrede emocionalne prirode ? Ima ih .. I ne samo njih !

3. Nedovoljna emocionalna zrelost ?
Hahaha, bez obzira na zrelost, meni i dalje ..
Uostalom, pogledaj pod 1.

зато што говорим истину:rtfm:,а то ужасава преплашену малограђанштину:hahaha:

Back