Зашто људи осуђују само злочине оних других, кад сви припадамо људској цивилизацији!

SANDRINAbg:
Upravo tako @Enfroz...i ako samo cutimo, aminujemo to ce se samo i dalje tako nastavljati... :?

Pa ljudi jel' vam nije vise muka od tolikog samopopljuvavanja, 'ebo te...??? Pa fabrika papirnih maramica nam nije dosta da se obrisemo... :?

I hajde sto te pljuju kad im zadjes na njihovu " teritoriju"...moze im se...Ali sto im ni to nije dosta, vec slobodno i raskalasno dolaze i ovde na tzv nasu i nastavljaju besomucno, a pojedinci im udaraju tercu i jos uz klimoglav kazu " HVALA...'AJTE JOS MALO"...
:confused: :confused: :confused:

JEL' MOGUCE DA SMO TAKVI BESKICHMENJACI I GMIZAVCI..? :confused:

Ako jesmo, a po svemu sudeci JESMO, onda...navalite...evo i ja cu reci, HVALA...
:confused: :confused: :confused:

Izgleda da je poželjan prozapadni i proevropski stav da BUDEMO BESKIČMENJACI, ULIZICE, POLTRONI, POSLUŠNICI I MANJI OD MAKOVOG ZRNA.

Jer ako se usudiš da pomisliš drugačije, npr. onako kako misli i razmišlja svaki normalan i prosečan Nemac, Englez, Francuz, Italijan - onda si "tvrdi nacionalista", "zaostali seljak koji ide u crkvu i sluša narodnjake", "Vizantinac", "Rusofil", "zagriženi i neškolovani šovinista" itd. itd.
Ne moraš da budeš simpatizer Obraza, Nacionalnog stroja, Dveri, 1389, SRS, SPS-i i sl. ali ako samo kreneš da razmišljaš u smeru patriotizma ili ljubavi prema svojoj zemlji - gotov si. Odmah će te proglasiti - ne simpatizerom, nego aktivnim članom neke od gore navedenih organizacija...

SANDRINAbg:
Da su samo hrvatskih...njih je najmanje...jesi to namerno zaboravio muslimanske...bosnjacke...kako god ih zoves...ako ih zoves..? :roll:
Па,муџе су деривати католичке ''школе''.Али ти си вероватно мало млађа особа,па не знаш то.

samo_vas_gledam:
Jel ti to govoris o UCK?? Neshvatam. Predstavljas se kao DEKI1234, a sad si kao ADEM?? I uvek istu kuknjavu udarate kako je vojska kriva. Neznam samo sta uopste i trazite na srpski forum i krstaricu??Mozda pomilovanje od strane srba??? Ne ,izvini ,mozes sam ti da me pomilujes za jaja!!! kakva glupa tvoja prica o uperenom pistolju i majoru!!! Pa ti si skroz pobrkao JNA od UCK i Zelenih beretki, ZNG-a i ostalih koji su harali i krvavili ruke nad JNA!!! Smrdi ti iz usta cim ih otvoris!!! NEumes da priznas nesto sto si pocinio, a hteo bi, znam ja to, samo te grize mudzahedinska savest, jer ti qranom zabranjuje da priznas ubistvo nevernika kako vi nazivate u qranu nas koji neverujemo u tog vaseg muhameda Alija!!!

E moj glupavi sine.... ako si toliki patriota koliko si pismen, onda j_ebi ga.... paore neobrezdani....

deki12345:
E moj glupavi sine.... ako si toliki patriota koliko si pismen, onda j_ebi ga.... paore neobrezdani....
Ko ti kricv kad se predstavljas kao nekakva lujka SANDRINABG pokusavajuci da nas obmanes i sam nagovoris da priznamo nesto za sta nism ucinili da bi se ti slatko smejao iz tvoje krvave fotelje!!!! I znas glup si ko ****, jer si providan i mnogo bre kakis, a zauztrat trebao bi to i pojesti sto si ostavio za sobom!!!

Predstavljas se kao DEKI1234, a sad si kao ADEM?? I uvek istu kuknjavu udarate kako je vojska kriva. Neznam samo sta uopste i trazite na srpski forum i krstaricu??Mozda pomilovanje od strane srba??? Ne ,izvini ,mozes sam ti da me pomilujes za jaja!!!

E moj mamlaze tupavi....jel opet nisi gledao radikalske talase pa besnis i kriziras.... Vidis tako kao ti moze da pise samo ustasa... i to onaj iz imotskog, hercegovacki.... Sta ti trazis ovde cobanine budalo.... e cobanine nepismeni jos nesto... nemam pojma ko je adem niti me zanima... to je pod jedan.... pod dva... glagol se odvojeno pise od recce NE.... dakle NE RAZUMEM a ne nerazumem... ili slicno... zumbule nepismeni.... a gde si bio ti govedo na temi o tuzlanskoj koloni? Ajde mars magare...

samo_vas_gledam:
Ko ti kricv kad se predstavljas kao nekakva lujka SANDRINABG pokusavajuci da nas obmanes i sam nagovoris da priznamo nesto za sta nism ucinili da bi se ti slatko smejao iz tvoje krvave fotelje!!!! I znas glup si ko ****, jer si providan i mnogo bre kakis, a zauztrat trebao bi to i pojesti sto si ostavio za sobom!!!

Jos jednom za tebe glupavi paore... Ne znam ni ko je doticna devojka.... Supalj si magarcino radikalska nepismena kao crkveno zvono... j_ebo te bre voz koji te doneo ustaso hercegovacki.... i da jos nesto... gde si ti bio magare nepismeno na temi o tuzlanskoj koloni.... je li ustaso? I da g_ovno ustasko da se g_ovna jedu ti bi odavno bio pojeden....

deki12345:
Jos jednom za tebe glupavi paore... Ne znam ni ko je doticna devojka.... Supalj si magarcino radikalska nepismena kao crkveno zvono... j_ebo te bre voz koji te doneo ustaso hercegovacki.... i da jos nesto... gde si ti bio magare nepismeno na temi o tuzlanskoj koloni.... je li ustaso?
Lepo znas da recitujes madjarske stihove onog drordja balaseva koje se prekstio u Djordje Balasevic pa ti si skroz pogresio i temu i lik i forum, niti sam ja ikakav paor , niti vojvodjanin ja sam bre srbin za tebe i time se ponosim, i imam svoju zemlju i ona se zove srbija, a to sto ti nemas ni soga imena , ni svoje nacije, a zivis u srbiji pa ti smeta svaki srbin , neiskaljuj se na nas srbe, jer mi ti dajemo hleb i shleb, jer da nije nas srba ti bi ziveo sada u mongoliji!!!! Jer dobro znas da je beograd nekada bio grad otvorenog srca pa je primao svakakvih ludaka za svoje gradjane i drzavljane a sve pod okriljem onog copavog tita koji vas pusti da se radjati takvi skotovi!!!! trebao je uraditi abortuse za vas ostale koji niste gradjani tih republika, pa nebi ni bilo nikakvih sranja danas!!!

samo_vas_gledam:
Lepo znas da recitujes madjarske stihove onog drordja balaseva koje se prekstio u Djordje Balasevic pa ti si skroz pogresio i temu i lik i forum, niti sam ja ikakav paor , niti vojvodjanin ja sam bre srbin za tebe i time se ponosim, i imam svoju zemlju i ona se zove srbija, a to sto ti nemas ni soga imena , ni svoje nacije, a zivis u srbiji pa ti smeta svaki srbin , neiskaljuj se na nas srbe, jer mi ti dajemo hleb i shleb, jer da nije nas srba ti bi ziveo sada u mongoliji!!!! Jer dobro znas da je beograd nekada bio grad otvorenog srca pa je primao svakakvih ludaka za svoje gradjane i drzavljane a sve pod okriljem onog copavog tita koji vas pusti da se radjati takvi skotovi!!!! trebao je uraditi abortuse za vas ostale koji niste gradjani tih republika, pa nebi ni bilo nikakvih sranja danas!!!

Ne nisi paor, ti si magarac... kako se to ustaso kaze kod vas u zapadnoj Hercegovini.... Majmune, ime mi je srpsko... ti svoje ne smes ni da pokazes...a ako si vec toliki Srbin nepismeno govedo prvo nauci srpski jezik... i NAUCI DA SE GLAGOL PISE ODVOJENO OD RECCE NE!!!!! vidi ovo... nije nebi... nego NE BI! Ajde da te ucim srpskome jeziku... Majmune, ja znam sta sam i ko je moj narod, a znam takodje da si ti ustasa.... i to hercegovacki najgori.... Je li ustaso kada si zadnji put bio u mom gradu? Sta je dosadio ti imotski pa si resio malo da vidis velegrad.... e da ...kada si se ti rodio, babica je osamarila tvoju majku... jer kakva je bila zurka dobro se kao kondor nisi rodio.... tebe ni abortus ne bi spasio.... tebi je ovo najgora kazna sto zivis....

Karlito Brigante:
Па,муџе су деривати католичке ''школе''.Али ти си вероватно мало млађа особа,па не знаш то.
:lol: Jesu jednim delom, bar ovde na prostorima bivše SFRJ, drugim delom su posledica, a nisu zanemarljive ni njihove izvorne ideje - Džihad.

Salvantis:
Sta se primate na klonJiranog partijskog provokatora....
A ti @samo_se*** pozdravi erasera i drustvo ;)
Ma nisam se primio, vec se on isprovocirao i iznervirao sto je uhvacen, pa sad drz nedaj pokusava da zakuva situacju kako bi se tema zatvorila!!

deki12345:
Ne nisi paor, ti si magarac... kako se to ustaso kaze kod vas u zapadnoj Hercegovini.... Majmune, ime mi je srpsko... ti svoje ne smes ni da pokazes...a ako si vec toliki Srbin nepismeno govedo prvo nauci srpski jezik... i NAUCI DA SE GLAGOL PISE ODVOJENO OD RECCE NE!!!!! vidi ovo... nije nebi... nego NE BI! Ajde da te ucim srpskome jeziku... Majmune, ja znam sta sam i ko je moj narod, a znam takodje da si ti ustasa.... i to hercegovacki najgori.... Je li ustaso kada si zadnji put bio u mom gradu? Sta je dosadio ti imotski pa si resio malo da vidis velegrad....
Neseri vise, ako neznas , za tvoju informaciju ja zivim u NISHU!!! Juzna srbija sine, mnogo slinis po tataturi, pazi nemoj da te ubije struja!!! I koji je to tvoj grad mudzosu????

samo_vas_gledam:
Neseri vise, ako neznas , za tvoju informaciju ja zivim u NISHU!!! Juzna srbija sine, mnogo slinis po tataturi, pazi nemoj da te ubije struja

Opet ti... kako si ti pismen i pametan nemam reci.... jel hodas na 2 ili 4 noge? I ja se pitam sta to smrdi na kiseli kupus.... ustaso nisam iz Federacije kao ti i iz Imotskog.... ja sam iz BG-a.... to je grad o kome sanjas jel da ustaso?

deki12345:
Opet ti... kako si ti pismen i pametan nemam reci.... jel hodas na 2 ili 4 noge? I ja se pitam sta to smrdi na kiseli kupus....
Ma to ti smrdi iz usta sine!!! Izgleda da ti je nesto crklo u stomaku pa toliko zaudaras!!!!!

samo_vas_gledam:
Ma to ti smrdi iz usta sine!!! Izgleda da ti je nesto crklo u stomaku pa toliko zaudaras!!!!!

Opet nesto smrdi... pa sto otvaras usta... nije sezona ustaso iz Imotskog...jel to kod vas u Hercegovini normalno da smrdite i da se ne kupate? I nisi mi rekao...jel hodas na 2 ili 4 noge....

deki12345:
Opet nesto smrdi... pa sto otvaras usta... nije sezona ustaso iz Imotskog...jel to kod vas u Hercegovini normalno da smrdite i da se ne kupate? I nisi mi rekao...jel hodas na 2 ili 4 noge....
Ma daj neseri vise djubre mudzahedinsko, , reko ti zivim u nisu- juzna srbija kakav ustasa, kakva hrvatska, ti si skroz odlapeo mudzo!!!!! Kroz moje vene tece cista srpska krv, samo kod tebe neverujem!!! Ja jedem prasetinu a dali i ti???

samo_vas_gledam:
Ma daj neseri vise djubre mudzahedinsko, , reko ti zivim u nisu- juzna srbija kakav ustasa, kakva hrvatska, ti si skroz odlapeo mudzo!!!!! Kroz moje vene tece cista srpska krv, samo kod tebe neverujem!!! Ja jedem prasetinu a dali i ti???

jedem ustaso svako meso... volim prasetinu jagnjetinu teletinu... ko mi kaze da sam odlepio... pazi sada ovako ustaso.... nesto ti ne verujem... ili imas mnogo manje godina nego sto kazes ili si uzeo tastaturu u ruke bez nadzora strucnog lica.... Pa dobro ne zivis u HR, zivis u Federaciji.... Hercegovina.... Imotski... a ti imas veze sa Srbima ustaso koliko i majmun iz Beo zoo vrta sa Beogradom.... i da sta je dali? i sta je neverujem? ako si Srbin, onda se tako i izrazavaj..... I opet ustaso ne odgovaras na pitanje... jel hodas na 2 ili na 4 noge? Kako ti cika doktor kaze da hodas?

deki12345:
jedem ustaso svako meso... volim prasetinu jagnjetinu teletinu... ko mi kaze da sam odlepio... pazi sada ovako ustaso.... nesto ti ne verujem... ili imas mnogo manje godina nego sto kazes ili si uzeo tastaturu u ruke bez nadzora strucnog lica.... Pa dobro ne zivis u HR, zivis u Federaciji.... Hercegovina.... Imotski... a ti imas veze sa Srbima ustaso koliko i majmun iz Beo zoo vrta sa Beogradom.... i da sta je dali? i sta je neverujem? ako si Srbin, onda se tako i izrazavaj..... I opet ustaso ne odgovaras na pitanje... jel hodas na 2 ili na 4 noge? Kako ti cika doktor kaze da hodas?
Koji ti je deki?? Jesi ti jos jedan od provokatora koji pokusava da me isprovocira. Znas li ti uopste gde se nalazi NISH kao grad, Jel znas gde je juzna srbija???? Jesi nekada bio u mom gradu??? Nisi?? Naselje duvaniste?? Nisam ni folirant, niti imam manje godina, 73 godiste, nevolim da vredjaju JNA jer znam da smo imali veliku cast da je sluziomo, ko nije imao i nezna sta znaci JNA!!!! Siptarima je uvek kriva vojska, ustasama milicija, a u bosni srbi!!! A kada pogledas u JNA je najvise i sluzilo srba nego ijedne druge nacije jer su druge nacije izbegavale vojsku poput siptara, a i nije im se moglo verovati jer su bili dobri po danu a nocu spavas otvorenih ociju jer neznas sta ti misli!!! Jel sada verujes????

samo_vas_gledam:
Koji ti je deki?? Jesi ti jos jedan od provokatora koji pokusava da me isprovocira. Znas li ti uopste gde se nalazi NISH kao grad, Jel znas gde je juzna srbija???? Jesi nekada bio u mom gradu??? Nisi?? Naselje duvaniste?? Nisam ni folirant, niti imam manje godina, 73 godiste, nevolim da vredjaju JNA jer znam da smo imali veliku cast da je sluziomo, ko nije imao i nezna sta znaci JNA!!!! Siptarima je uvek kriva vojska, ustasama milicija, a u bosni srbi!!! A kada pogledas u JNA je najvise i sluzilo srba nego ijedne druge nacije jer su druge nacije izbegavale vojsku poput siptara, a i nije im se moglo verovati jer su bili dobri po danu a nocu spavas otvorenih ociju jer neznas sta ti misli!!! Jel sada verujes????

Sine nije mi deki niko... ja sam ovde sine mnogo duze od tebe.... Sto se tice Srbije poznajem je odlicno, to mi je zemlja.... Jel sam ja vredjao onu decu koja su pobijena u Tuzli ili u Sarajevu? Gde sam ja vredjao JNA? Nadji mesto.... Ko je napao doticnog iz Tuzle kada je govorio da su svi oni bili naoruzani... sa provokacijama si poceo sta si ocekivao? Poceo si da me pljujes i vredjas... A ne znas da mi je tece bio pukovnik JNA i bio je na ratistu.... Dakle ako nadjes da sam ja vredjao JNA, ja cu ti dati orden koji pozelis... Nadji gde sam popljuvao decu iz Tuzle... ajde nadji! Cekam....

Lacibg:
Ходате по ивици бан-а, ако вам то нешто значи ... боље да мало искулирате. Добронамерно сугеришем ...
Ma ok, resili smo nesporazum!!! Hvala na upozorenju!!!

DraGo70:
Izgleda da je poželjan prozapadni i proevropski stav da BUDEMO BESKIČMENJACI, ULIZICE, POLTRONI, POSLUŠNICI I MANJI OD MAKOVOG ZRNA.

Jer ako se usudiš da pomisliš drugačije, npr. onako kako misli i razmišlja svaki normalan i prosečan Nemac, Englez, Francuz, Italijan - onda si "tvrdi nacionalista", "zaostali seljak koji ide u crkvu i sluša narodnjake", "Vizantinac", "Rusofil", "zagriženi i neškolovani šovinista" itd. itd.
Ne moraš da budeš simpatizer Obraza, Nacionalnog stroja, Dveri, 1389, SRS, SPS-i i sl. ali ako samo kreneš da razmišljaš u smeru patriotizma ili ljubavi prema svojoj zemlji - gotov si. Odmah će te proglasiti - ne simpatizerom, nego aktivnim članom neke od gore navedenih organizacija...

Recimo samo da je tako bilo... :wink:

Oformilo se nekoliko ekipa nasih novinara koji pazljivo prate i snimaju sve sto se pise na komsijskim forumima i uskoro ce poceti da se prikazuje na raznim mestima... :razz:

Jos malo strpljenja... :razz:

Back