van halen 1995
Aktivan član
- Poruka
- 1.910
Kad bi meni to ujutro odsvirao, to bi mu bilo zadnje što je odsvirao u životu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био је поткупљив Денијелс док је радио ако се не варам у Наркотицима у Источном Балтимору.
Кроз серију је демонстрирао типичне јарчевске особине - хијерархија и каријера изнад свега, амбициозност да достиже врхове, без обзира каква наређења морао да спроводи или какве придике морао да слуша.
На крају је пукао као стена (Јарац) од силних удараца, искушења кроз које је прошао, није могао да дозволи да му она женска (Нерис Кембел) издаје наређења. Могао је Мекналти, могао је Ролс, могао је било ко да се с њим измотава, али не и жена.![]()
Може.Može dogovor? Tebi Strelčica, meni igračice.![]()
Таман посла! Мој друг, колега, зодијачки буразер, Хејлен може да добије само првокласну робу!Ne budi tako siguran. Ljigavi Mars u Blizancima...
Uvali ti neku krezavu.![]()
Njet, ne yebe je. Lepo izgleda ta tetovaža kakvih ima...Додуше, има једну ману. Ова тетоважа на леђима и рамену је хебе, али то може да се отклони ласерском операцијом..
Uživam da čitam vas troje Škorpiona
Ovo mesto repki jer sam ih istrošila
Таман посла! Мој друг, колега, зодијачки буразер, Хејлен може да добије само првокласну робу!
Kristin Bauer van Straten - Стрелчица.
Додуше, има једну ману. Ова тетоважа на леђима и рамену је хебе, али то може да се отклони ласерском операцијом.
![]()
Што се тиче осталих њених атрибута - све је ту. Лепа ко лутка, брутално згодна, паметна.
![]()
![]()
Eh sretoh Kneza u Knezu jedared. Baš je micast.
Таман посла! Мој друг, колега, зодијачки буразер, Хејлен може да добије само првокласну робу!
Kristin Bauer van Straten - Стрелчица.
Додуше, има једну ману. Ова тетоважа на леђима и рамену је хебе, али то може да се отклони ласерском операцијом.
![]()
Што се тиче осталих њених атрибута - све је ту. Лепа ко лутка, брутално згодна, паметна.
![]()
![]()
Uživam da čitam vas troje Škorpiona
Ovo mesto repki jer sam ih istrošila
Не бих ја придавао неки значај аспекту планете са асцендентом, много је важније где је позиционирана одређена планета и какве аспекте та планета има са другим планетама.Njet, ne yebe je. Lepo izgleda ta tetovaža kakvih ima...
Šta će kad joj Mars u Ovnu gleda ravno na asc agresivnim kvadratom.
![]()
Pa dobro, tvoj Mars je slab i po znaku i po polju (redu).Не бих ја придавао неки значај аспекту планете са асцендентом, много је важније где је позиционирана одређена планета и какве аспекте та планета има са другим планетама.
Зашто? Ја имам аспект. Ma120Asc, па не волим тетоваже, али и госпођица Анђа има исти аспект, па их обожава, има их четири.
Код Кристине Бауер је Марс (игла) смештен у трећој кући (рука) и афликтован је од стране Венере (кожа) и то би могло да пружи барем некакво астролошко објашњење зашто се тетовирала и зашто је тетоважу сместила баш на рамену (и делу леђа).
Не бих ја придавао неки значај аспекту планете са асцендентом, много је важније где је позиционирана одређена планета и какве аспекте та планета има са другим планетама.
Зашто? Ја имам аспект. Ma120Asc, па не волим тетоваже, али и госпођица Анђа има исти аспект, па их обожава, има их четири.
Код Кристине Бауер је Марс (игла) смештен у трећој кући (рука) и афликтован је од стране Венере (кожа) и то би могло да пружи барем некакво астролошко објашњење зашто се тетовирала и зашто је тетоважу сместила баш на рамену (и делу леђа).
Tetovaža obuhvata deo leđa(Sunce) i rame(Merkur, kuća 3).
U pitanju je cvet (Venera), očigledno je povezanost sa Asc markirana (fizički izgled osobe).
Poza na fotografiji je poprilično ''ženski Strelac'', a to dokazuje narukvicom i držanjem ruke, te pozicije usana. Na fotografiji nosi crnu odeću (podznak u Jarcu) sa Saturnom u Raku (sakrivanje grudnog koša, prikrivanje grudi).
Tetovaža principijalno kao ''art'' naglašava Sunce u 10 u Strelcu, a Jupiter u kući 1 u Vodoliji (nesvakidašnja odluka). Slikati se radi karijere ili zbog profesionalnog uspeha (Aktivacija Podznak > Saturn > MC > najbliža planeta MC-u, Merkur u Škorpiji).
Zaključak, tetovaža je oblikovana po načelima Strelca radi Jarčevskog uspeha uz dozu femenističkog koje se ogleda na delovima leđa i ruke.
Tetovaža je rađena iz dva dela, dva puta što je simbolično za poziciju Marsa u kući 3.
Glavni krivac za tetovažu? Merkur u Škorpiji na stepenu Bika(cveće). Pozz