Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.582
jesu vala samo traze da ih zabaljas a takve sam bas poceo izbegavati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Социјалне паразите нико не воли. Моје искуство каже да без правог приступа доста наизглед таквих може да се анимира и уведе у симбиозу. Он забавља њу, она њега...jesu vala samo traze da ih zabaljas a takve sam bas poceo izbegavati
...pitam ja vas?
meni su strijelcevi bas super, al za druzenje... za vezu su bas nestabilni. tj meni ne odgovarajuuvijek su za akciju i zezanje
![]()
šta fali akciji i zezanju?jel što nemoš da ih kontrolišeš?
![]()
meni se čine kao jedan od pozitivnijuh znakova.
zato sto su cesto superiorni.
Strelac je vrtirep ( bio mi dečko 3 meseca ) ali je najplemenitiji znak bez konkurencije jedino što je malkoC naivan! Mama mi je strelica, sve stiže, radi 100 poslova odjednom, malo voli da me kontroliše, brzo plane ali se brzo i odljuti i nije zlopamtilo. Volim strelce i strelice šašavice!![]()
Strelci su super, vrlo iskrenii i direktni....valjda zato od njih i dobijam najvise komplimenata....![]()
Strelci spadaju medju omiljene mi znake.
Kad smo kod nevoljenja, najmanje mi se dopadaju Ribe i Ovnovi, visestruka praksa potvrdila....
Pa ja vas volim,padnite mi na grudi,o svi vi Strelcevi hahahaPa nemam pojma zasto nas ne vole.![]()
Pa ja vas volim,padnite mi na grudi,o svi vi Strelcevi hahaha
Ja sam od ovnovica loze hahahah.Neki cete da poginete a neki cemo da se vratimoA cija si ti? Mozda znaci nisu u simbiozi.![]()
Ja sam od ovnovica loze hahahah.Neki cete da poginete a neki cemo da se vratimo![]()
Ufaceni suAuu dakle mora da se fataju rogovi grdni.![]()
Pali za ropstvo hahahahahaPali za slobodu.![]()
Pali za ropstvo hahahahaha
da,da..zivota ti mesec konjukcija PlutonOdlican izgovor za cudnovate predloge i misli.![]()
da,da..zivota ti mesec konjukcija PlutonNarodno veselje.