gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
ma taj horoskop je jedna obicna pseudonauka i glupost ,pre cu poverovati politicarima u Srbiji nego horoskopu
volimo i mi tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma taj horoskop je jedna obicna pseudonauka i glupost ,pre cu poverovati politicarima u Srbiji nego horoskopu
zato pozicija sunca i merkura u prirodnoj konjukciji samo okvirno opisuje karakter, generalizacija.
mesec, venera, mars su lične plane, pa i jupi donekle... pobliže definišu karakter.
generacijske su saturn, uran, pluton, neptun.
ma sve sam zaboravio
ne znam više ni šta koja planeta znači.
meni se čine kao jedan od pozitivnijuh znakova.
a to što ih ljudi ne vole, u zavisnosto od tih ljudi, može se smatrati i kao kompliment.
meni se čine kao jedan od pozitivnijuh znakova.
a to što ih ljudi ne vole, u zavisnosto od tih ljudi, može se smatrati i kao kompliment.
Evo se i Tibi prijavio na temi.![]()
Pa može i tako da se shvati
Nego sam primetila da se u temama na Astrologiji najslabije pominju i ako nešto pročitam o njima, uglavnom je negativno, pa rekoh da pitam...
Dosao sam kao vernik a otici cu kao...bezboznik
po najnovijim...isp`o bih zmija; poznato je da je zmija bila najprivlacnije bice u raju![]()
Ууууууууу, пропустила си доста дешавања на форуму.Prvi put cujem da neko ne voli strelceve i strelice![]()
Potpuno tačno.što se tiče muškaraca strelčeva.Mada umeju da budu šmekeri xDGledajući iz svog iskustva, uvek sam se sukobljavala sa muškim strelčevima - isključivo u domenu rasprava. Svi redom veliki demagozi, skloni niskim udarcima i provokacijama - u stanju da ti kažu nešto najpodlije a onda odjednom menjaju ploču i glume žrtve, manipulišu - vrlo arogantni i radikalni. Samo im još fali indiskretnost pa da budu sve najgore po mojim standardima
Možda sam imala iskustva baš sa nekim izopačenim predstavnicima jer se za strelčeve nikako ne vezuju mnoge od tih osobina.
S druge strane, sa ženskim Strelicama imam vrlo lepa iskustva. Vrlo velikodušne i tople, svima bi učinile, često umetničkih sklonosti.
ja ne volim device. strelceve volim, posebno jednog...pitam ja vas?