- Poruka
- 63.327
Tako je... evo ja sam već kupio maketu trosobnog stana u maketi Beograda na vodi, odma' pored Acine makete stana u maketi zgrade.
Volim novo, šta da radim.
Volim novo, šta da radim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam do sada uvek kupovao polovna vozila i do sada nisam zazalio tj pogresio.
Imam novca da vozim bilo sta novo, al jednostavno , kapiram da je svaki auto posle mesec dana voznje polovan i gledam da nadjem neki odnos izmedju starosti i kilometraze vozila na jednoj i vrednosti vozila na drugoj. Najmladji auto koji sam vozio je 2 godine star, a najstariji 15 godina star Grand Cherokee i nisam neku razliku primetio u kvalitetu voznje , jedino sto star auto nema jeste miris novoga i to je sve.
Dosta puta sam razmisljao na temu kupovine novog vozila, jednom je falila dlaka da se na tako nesto odlucim, al opet razum prevlada emocije i shvatis da je daleko racionalnije kupiti polovan auto za kes , cime dobijes dodatni popust uvek na vozilo, a razliku u novcu staviti u stednju, kupiti neku nekretninu ili uloziti u nesto drugo sto ce donositi profit.
Voznja ko voznja manje vise ista .
To je isto kao kad ljudi kupe Fiat Multiplu pa pricaju kako je lep, praktican, ide na metan... Najracionalnija kupovina... Mogu da kupe bilo sta drugo, ali Multiplaaaa...Metaaaaan...
Crko mu plivajući zamajac, svi kukaju i plaču kad ne znaju da osete na kvačilu kad kreću, svi polovnjaci koji dođu kod nas imaju taj problem tj pred riknjavanje ga stranac valjaNaš misli kako je dobro prošo
Ko moj drugar sa ravom pre x godina - 2500 evra u ovlašćenom, privatno 1500 i još sav hepi kako je jeftino prošo hahaha
Pa ja lepo kažem, kupuju polovan jer hoće da se muče.
Kod nas svako hoće da vozi veliku moćnu limuzinu.
Evo, prijatelj kuka crklo mu je nešto na motoru, vozi VW Passat 2006 i sad je frka oko popravke.
A lepo sam mu govorio da kupi auto sa garancijom, a on zapeo za ovaj, kao nem para za noviji. E kad nisi dao para kad si kupovao onda ćeš sada dati na popravke!
I naravno, danas će da bude neka elektronika, sutra dizna, prekosutra i tako u nedogled. Pare će samo da pljušte a auto da sedi u servisu. Ne kaže se džabe novo je novo.
Meni auto nikad nije sedeo u servisu, da imam takav odmah bi ga prodao i kupio drugi.
Uvek nov sa garancijom!
Kakva Marija Antoaneta, pa ne pričamo mi o hlebu nego o kolima.
Što je kupio auto D segmenta kad nema para?
Ne, najbolje da kupiš polovni Mercedes S65 AMG sa 280 hiljada kilometara, pa posle da kukaš kako nema para.
Najlakše je da se kuka i svi kukaju kad treba da se daju pare za popravku. Onda auto sedi u servisu nekoliko dana ili nedelja i znaš šta se desi na kraju?
Daju pare i poprave ga. Toliko o tome kako narod nema para.
Ne bi bilo milion automobila u crntru BGa u špicu da nema ko da daje pare da ih vozi.
Nasjkuplje nam je gorivo u regionu i svi se žale. A realno očigledno nije dovoljno skupo. Litar treba da bude 200 dinara sa ovom cenom nafte. Ko može da vozi neka vozi, ko stvarno nema, ima autobus, bicikl itd.
Da ne pominjem koliko danas ima načina da se dođe do auta sa malo para, raznih lizinga, kredita, zamena staro za novo. Eto mogao je tog krša da zameni za neki nov auto i reši se bede.
Ovaj grudobolja radi u nekoj banci na kreditima ili prodajnom salonu, ignorišite morona. Kupovina novog auta je najveća glupost u Srbiji a njemu gori pod nogama jer može na prste da nabroji kome je prodao neki novi krš.
Ja sam pre par godina kupio nov auto i imao puno problema, ispostavilo se da je auto i farban jer se pojavila rđa. Neprekidni problemi sa elektronikom, ceo enterijer nije bio sklopljen kako treba posle farbanja, valjda im je auto bio oštećen u transportu. U pitanju je bio novi Hyundai. Nikada mi nisu uvažili niti jednu reklamaciju tako da ispada kao da sam kupio polovno vozilo po ceni novog. Valjda i dan danas čekaju odgovor iz Koreje.
Zato sam uvek pre za kupovinu polovnjaka, normalno ne alfi, forda i sličnih sranja to mora novo i ima rok trajanja kolika je garancija. Dobar polovan auto ti pruža sav luksuz uz razumnu cenu, imaš i prostora u ceni da ga popraviš i servisiraš.
Ovaj grudobolja radi u nekoj banci na kreditima ili prodajnom salonu, ignorišite morona. Kupovina novog auta je najveća glupost u Srbiji a njemu gori pod nogama jer može na prste da nabroji kome je prodao neki novi krš.
Ja sam pre par godina kupio nov auto i imao puno problema, ispostavilo se da je auto i farban jer se pojavila rđa. Neprekidni problemi sa elektronikom, ceo enterijer nije bio sklopljen kako treba posle farbanja, valjda im je auto bio oštećen u transportu. U pitanju je bio novi Hyundai. Nikada mi nisu uvažili niti jednu reklamaciju tako da ispada kao da sam kupio polovno vozilo po ceni novog. Valjda i dan danas čekaju odgovor iz Koreje.
Zato sam uvek pre za kupovinu polovnjaka, normalno ne alfi, forda i sličnih sranja to mora novo i ima rok trajanja kolika je garancija. Dobar polovan auto ti pruža sav luksuz uz razumnu cenu, imaš i prostora u ceni da ga popraviš i servisiraš.
A sta si ti nama pricao pre par godina? Vozis nov auto, garancija, kakvi polovni, itd.![]()
Pozdrav od Alfe stare 17 god
Drugu crko motor na Alfi, tesko sranje, nije puno presao, samo 700.000Kupio drugi, sad ga ugradjuje, auto ce doci do milion
Sto se tice Forda, to je dosta ozbiljan auto, tu i tamo se stedelo, ali je dobar.
Da si kupio Alfu 159 mjet, navozao bi se kao covek, a ne u toj plasticnoj kutiji za sibice. Nit korozija, nit problemi sa elektronikom, vozis se kao covek i uzivas.
LJUDI, o čemu mi pričamo, JA da su mi prihodi 300 evra ne bih mogao ni da prehranim porodicu, tako da o autu ne bih ni razmišljao, ne znam za VAS ostale. Ti ko da si se rodio u kolima jbt. Zarađuješ MALO, ideš peške. Ja neću da se ZAJEBAVAM oko kola.Sta bi ti radio da imas 3000 evra ustedjevine a mesecni prihodi su ti 300 evra. Takvih ti je u Srbiji 95%
Sta bi vozio ?
A mora da skapiras da ne moze covek celu platu da potrosi na auto jer mora da jede , spava negde, oblaci se, kupa se, placa racune...
Jao, provalio si me, radim u salonu automobila pa ovako pokušavam da napravim prodaju, stvarno si Šerlok. Jer ako sad ne prodam, gotov sam.Ovaj grudobolja radi u nekoj banci na kreditima ili prodajnom salonu, ignorišite morona. Kupovina novog auta je najveća glupost u Srbiji a njemu gori pod nogama jer može na prste da nabroji kome je prodao neki novi krš.
LJUDI, o čemu mi pričamo, JA da su mi prihodi 300 evra ne bih mogao ni da prehranim porodicu, tako da o autu ne bih ni razmišljao, ne znam za VAS ostale. Ti ko da si se rodio u kolima jbt. Zarađuješ MALO, ideš peške. Ja neću da se ZAJEBAVAM oko kola.
Гледам око себе и схватам да већина људи у Србији купује половна кола и да генерално много више људи купује половна него нова кола и није ми јасно шта људи виде у тим половњацима? Распитују се о куповини половних кола, гледају сајтове о половним колима и купују половњаке уместо да купују нова кола. Образложићу зашто мислим да су нова кола боља од половних а има доста разлога:
1) Нова кола су стабилнија, много ређе се кваре од половних, не морају да се пале на гурку...
2) Углавним мање троше.
3) Безбеднија су у саобраћају и сигурнија у смислу да неће да вам стану насред пута, да вас издају...
4) Лепша су, брате.
Недавно је 1 мој познаник купио половни Југо за 600 евра а ја му кажем да би му много боље било да је купио неки нови џип врхунске класе са пуном опремом за 100 000 евра него половног Југића за 600 евра. Мислим, реално, да се не лажемо. А кад тад ће да схвати да сам у праву.
Шта мислите зашто људи масовно купују половна кола и воле их више од нових?
Тема је саркастична наравно.