KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Гледам око себе и схватам да већина људи у Србији купује половна кола и да генерално много више људи купује половна него нова кола и није ми јасно шта људи виде у тим половњацима? Распитују се о куповини половних кола, гледају сајтове о половним колима и купују половњаке уместо да купују нова кола. Образложићу зашто мислим да су нова кола боља од половних а има доста разлога:
1) Нова кола су стабилнија, много ређе се кваре од половних, не морају да се пале на гурку...
2) Углавним мање троше.
3) Безбеднија су у саобраћају и сигурнија у смислу да неће да вам стану насред пута, да вас издају...
4) Лепша су, брате.
Недавно је 1 мој познаник купио половни Југо за 600 евра а ја му кажем да би му много боље било да је купио неки нови џип врхунске класе са пуном опремом за 100 000 евра него половног Југића за 600 евра. Мислим, реално, да се не лажемо. А кад тад ће да схвати да сам у праву.
Шта мислите зашто људи масовно купују половна кола и воле их више од нових?
Тема је саркастична наравно.
1) Нова кола су стабилнија, много ређе се кваре од половних, не морају да се пале на гурку...
2) Углавним мање троше.
3) Безбеднија су у саобраћају и сигурнија у смислу да неће да вам стану насред пута, да вас издају...
4) Лепша су, брате.
Недавно је 1 мој познаник купио половни Југо за 600 евра а ја му кажем да би му много боље било да је купио неки нови џип врхунске класе са пуном опремом за 100 000 евра него половног Југића за 600 евра. Мислим, реално, да се не лажемо. А кад тад ће да схвати да сам у праву.
Шта мислите зашто људи масовно купују половна кола и воле их више од нових?