ZASTO LJUBAV BOLI

Do sada sam u zivotu volela vise puta i svaki put me ta ljubav bolela.To jeste najlepse osecanje na svetu,ali kada prestane sa jedne strane ili kada neko izda ljubav,mnogo boli.Da li neko zna nacin na koji se prestaje voleti..........:think:Nadam se da ce osobe koje su volele i bile povredjene podeliti sa mnom svoje iskustvo i pomoci mi da prebrodim tu bol :roll:

Ljubav boli bas zato sto je bila to sto jeste-LJUBAV i zato sto je prestala, i to sa jedne strane. Prestaje se voleti jedna osoba, tek onda kada se istinski zavoli druga, bar je moje iskustvo takvo. Nijednog svog muskarca nisam potpuno prebolela sve dok nisam zavolela nekog drugog.

Jeste da pripadam muskoj populaciji, i potpuno se slazem sa predhodnim postom.
Da znamo zasto boli, verovatno bi smo i nasli leka, ali ovako ume da bude jako tesko. A mislim da je najteze kada nekog zavolis, a ljubav nije uzvracena :( bar znam iz licnog iskustva, nazalost

ljubav boli jer smo je takvom i napravili,jer smo prestali da volimo na pravi nacin,i posle samo ostanu prazne memorije koje hvatamo u izmaglici zivota,koji tece...bez ljubavi
Klikajaceczerwoneroze.gif

Mislila sam da Skady MoB ima manjak romanticne energije i prevarila se...:D
Ljubav je prevarankinja sa ciljem i to uzvisenim...
Nastavak nase vrste nije mala stvar....;):heart:
Mora da zaboli da bi nas opomenula i svom cilju privolela...

Yebesh ljubav koja ne boli..
Jer da nema boli, chovek ni ne bi znao sta je ljubav...
Zato su svadje korisne... zato su raskidi korisni... ono sto dolazi posle njih ti vraca veru u ljubav, koja je samo privremeno potonula.

Kad volis, a nisi voljen... boli, tacno je... ali ne boli ljubav, jer ljubav bez dvoje ljudi ne postoji... to sto ti nekog volis, znaci da eventualno postoji pola ljubavi, a to nije cela ljubav, nije ni blizu cele ljubavi...

Ljubav boli bas zato sto je bila to sto jeste-LJUBAV i zato sto je prestala, i to sa jedne strane. Prestaje se voleti jedna osoba, tek onda kada se istinski zavoli druga, bar je moje iskustvo takvo. Nijednog svog muskarca nisam potpuno prebolela sve dok nisam zavolela nekog drugog.

Ali da li se tu onda radi o ljubavi ili pukoj zaljubljenosti?Jer spominjes vise ljubavi..a ja sam pristalica one...samo jednom srce voli,samo jednom dusa boli,sve ostalo sve je lazno,sve ostalo nije vazno..

Upravo tako ...Neki su ovde rekli da vreme leci,da ce vremenom biti lakse,da se brise,ako Ga ne vidim..Prosli mesec je bilo godinu dana od pocetka moje tuge..i vremenom ona se nije stisavala,bez obzira da li ja Njega vidjala ili ne,a retko Ga vidjam.Pokusala sam krenuti dalje,sa nekim novim ludima koji su prema meni bili mnogo bolji od Njega i mnogo vise mi pruzali,ali sve je to uzalud :(. samo se pitam koliko jos moram da prolazim kroz ovo????? :confused:

Ali da li se tu onda radi o ljubavi ili pukoj zaljubljenosti?Jer spominjes vise ljubavi..a ja sam pristalica one...samo jednom srce voli,samo jednom dusa boli,sve ostalo sve je lazno,sve ostalo nije vazno..

Ja nisam pristalica toga da postoji samo jedna velika ljubav-prvo, zbog svog licnog iskustva, a drugo-zbog pesimizma tog stava. Pogledaj oko sebe, vrlo su retki ljudi za koje vidis, ili znas da su samo jednom u zivotu voleli. Na srecu, ili na zalost, to ne znam, to je vec pitanje licnog opredeljenja.

Do sada sam u zivotu volela vise puta i svaki put me ta ljubav bolela.To jeste najlepse osecanje na svetu,ali kada prestane sa jedne strane ili kada neko izda ljubav,mnogo boli.Da li neko zna nacin na koji se prestaje voleti..........:think:Nadam se da ce osobe koje su volele i bile povredjene podeliti sa mnom svoje iskustvo i pomoci mi da prebrodim tu bol :roll:

Jedna izreka kaže da je ljubav duga prilika za bol ...

stvarno je lijep osjecaj kada nekog voliš ....jednostavno se osjećamo kao u oblacima......
ali najteže je kada volis a ta ljubav se ne uzvraca od te osobe......i to mi se desilo vise puto.....
ono sta ja mogu rec za to je da se u tom slucaju vise izlazite sa prijateljima...da se ne zatvorite u kucu......sami da ne dođe do depresije kao kod mene jednom....

Što više koristiti racio, ne upuštati se u emocije prema njemu koje si gajila/ gajiš:)

Bez obzira koliko puta voleli svaka ljubav je nova, uvek volitew drugacije po prvi put tako a sve sto je prvi put boli od prvog udaha vazduha ,rada pluca izrastanja zuba pa do prvog ...
iako boli opet se radujemo svakoj sledecoj

Back