zasto kostunica 5-og oktobra?+ definicija nebeske srbije.[u kratkim crtama]

FatalError

Primećen član
Poruka
761
zato sto je djindjic [najintektualna velicina za nase politicare a i sire [postovan u svetu] ,covek koji je svakim danom prisvajao nova znanja] bio vizionar i smeker bez sujete,
izabrao sa jos nekima onoga koji je minoran, kao i njegova stranka, i koga vlast [rezim SRS-SPS] nije nablatila u ocima naroda [ispranoga mozga], a i zasto bi ga nablatila kada ga nije bilo nigde, ibio je u misijoj rupi mali nacionalista.
znao je da ce tako privuci i deo nacinalista i da ce napokon srusit rezim koji je pocivao na ratu,zlocinu i pljacki.
zasto su sada opet neizvesni izbori? jer su se ti nacionalisti vratili svom stadu prateci svog lidera [kostunicu], i opet mogu da raspiruju mastu svojih glasaca o nebeskoj srbiji dok se oni na zemlji bogate.

blize objasnjenje termina - nebeska srbija [velika srbija,sa priblizno 15 miliona stanovnika,divna zemlja zelenih pasnjaka,dobrocudnih ljudi,puna resursa,na vetrometrini velikih sila,sa velikim platama i penzijama [koje padaju sa neba],sa jakom vojskom od koje i amerika zazire [kao sutanovac unistio vojsku, lol oce neko da mi kaze za sta ce nam jaka vojska kada smo okruzeni natom [koga ja inace ne volim], jer za jos jedan rat sa njima?], srbija koja ce sa rusijom da kroji mapu sveta,[taktika mi i rusi 200 miliona]
srbija gde vladaju i kapitalizam i komunizam], gde je ne moguce videti trulog bogatas sem ako nisu svi truli bogatasi [jer pored radikala i spsa to se nikada nije desilo i nikada nece! da jedni budu bogati a drugi siromasni buahaha] ,gde su srbi postovani u svetu [a sto nisu? od kada su prestali da nas postuju?] srbiju koja saradjuje jednako i sa istoko i sa zapadom. [sa zapadom koji nas je okruzio malo manje i to samo ako mi dozvolimo, i tek posto pristanu na nase uslove, ali zato sa istokom koji je na milion kilometara od nas ima da radimo punom parom, ima da izvozimo kinezima [verovatno njihovu robu samo prepakovanu?],gde ce da se grade mostovi brzinom svetlosti [bez papira mozda?] kao sto su se i gradile vile na dedinju,gde mrkonjic kad prdne svanu 3 mosta sutradan,gde nas palma vodi besplatno na putovanja,gde velja od 100 kilometara autoputa ukrade ''samo'' 5 kilometara kako on kaze,i gde ce kao pravi domacin sa svakim drzavnikom i investitorom da zalije ''malo'' [sa zadovoljstvom] ,gde su svi polticari skromni kao radikali [stan od drzave,kredite,povlastice,mogucnost napumpavanja putnih troskova za poslanike],gde generali imaju vile i stanove na dedinju a njihovi vojnici parcele na novom groblju,gde cemo dobiti mozda opet istaknutog pesnika [koji je u rangu desanke maksimovic,disa,antica i druhih] naseg voljenog boru supu za ministra kulture [kultura da nam bude kvalitetna i raskosna ko njegove pesme] mada ko zna... imaju oni jos kvalitetnog kadra, mozda bude ona sto je ukinula darvinovu teoriju [sta ce nam] i dokaze da smo dosli sa samog neba [to bi potvrdilo onu tezu o nebeskom narodu],gde je politicarima obecana rec i dogovor svetinja [kao kostunici],gde je svaki gradjanin jednak pa albancima [tepamo sipcima,],hrvatima [tepamo ustase], bosanske muslimane [tepamo turcima],a pojedine srpske gradjane [fashistima i nato placenicima]
zemlji mira [samo kad se ne ratuje] i slobode [samo dok te policija neolesi na ulici do smrti jer protestvujes]
zemlju blagostanja, kada dodju na vlast ljudi od poverenja: kostunica,toma,vucic,dejan mihajlov [poznat po recenici:''samo sam se salio''],mali dacic [''mini me'' - ko zna o cemu govorim],mrkonjic,palma,albijanic i jos neki velkani.

sta mislite zasto kostunica 5.-og oktobra?
i za sta se on zalagao 5 okrobra jer zna neko?????????????

I to veličanje Đikija je - fatalna greška.
Nego, svar je prosta; izaći, glasati ili za DS ili za SRS i eliminisati ove što su ni na nebu ni na zemlji. Ništa nije crno ili belo ali nekad treba bataliti i nijanse.

тако је гласаш за две највеће странке ..онај закон о странкама мањина и број потписа треба применити на све (427) странке ...али да број потписа буде 500 000 минимум и тако би се политичка сцена Србије искристалисала и имали би смо 2-3 странке + једна коалиција и ствар јасна

А Ђикија ми је жао као човека а не као политичара ту се нешто много није нарадио

-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
stop teroru
stopterorupo4.jpg

добро знамо коме дивиш..него реци ми какав је Тадија данас исто интелигентан и елоквентан

stop teroru
stopterorupo4.jpg

Poslednja izmena:

Back