Ovo moram da odgovorim,mada sam mislio da mi je post bio i vise nego jasan napisan pre neki dan.Suvarak je najjaca lova i to ne moraju znati samo privat.preduzetnici,nego bi bilo dobro da to nepisano pravilo znaju skoro svi koji imaju kontakt sa parama,zaradjivanjem,radom,placanjem racuna ili ulaganjem u nesto.Zasto je to najjaca opcija?Zato sto kesh ne ostavlja trag za sobom,nikakav.Ne moze se znati odakle je dosao i ko je sa niime vrsio placanje.Nema tragova,nema osnove za placanje bilo kakvog poreza drzavi.Kinezi znaju,kao i mi ,da ako ne izda racun,taj novac od kupca ide u dzep direktno,nema kucanja racuna i ne filuje se cifra kojom se odlazi u sistem PDV-a.To znaju i dileri drogom,to znaju svi kojilegalno drze svuda na svetu svoje radnje legalno,to izbegavaju svi da prikazuju svoju stvarnu zaradu tog dana ili od nekog posla.Ne mora se znaci biti privatnik pa da se to mora znati.Stvar je veoma jednostavna,da jednostavnija ne moze biti.Ziralnim putem trosenja novca,tacno se ima uvid sta pojedinac radi,a to nije bas zgodno-manje ti ostaje u dzepu.Kesh je kesh,kesh je zakon,bilo i bice dokle je sveta i veka.
Inace,rezim je los i bez kontrole kucanja racuna.Los je prvenstveno jer je uradio ovde,svojoj zemlji i svome narodu sve ono suprotno od onog sto je obecavao da ce uraditi,uradio je ono sto nam ni najgori okupator ne bi uradio.Kada bi nam okupator to uradio sto su ovi uradili,ne bi imao ama bas nikakve koristi da bude ovde okupator,isao bi samo u trosak,a dobit bi mu bila nikakva.