Zasto kazu za zene...

Ја као мушкарац то могу да кажем за жене... Али брате ако си геј ти слободно реци да су мушкарци лепши пол, само не на јавним местима..

Ја као мушкарац то могу да кажем за жене... Али брате ако си геј ти слободно реци да су мушкарци лепши пол, само не на јавним местима..

Nisam gej - ja sam muzjak; za razliku od tebe koji si papucar. Doduse verovatno ti licno i nisi za neku izlozbu ali generalno MUSKI POL JE LEPSI OD ZENSKOG U SVOM ZIVOM SVETU. Zasto dakle onda lazno predstavljanje da su to zene?

Pa kao mi smo jaci da nesto i one budu
Verovatno ima tu istine. I to je jadan od papucarskog nacina udvaranja.

Nisam gej - ja sam muzjak; za razliku od tebe koji si papucar. Doduse verovatno ti licno i nisi za neku izlozbu ali generalno MUSKI POL JE LEPSI OD ZENSKOG U SVOM ZIVOM SVETU. Zasto dakle onda lazno predstavljanje da su to zene?

Pa kao mi smo jaci da nesto i one budu
Verovatno ima tu istine. I to je jadan od papucarskog nacina udvaranja.

Мени конкретно мушки пол није лепши, нити ме занима мушки пол да бих гледао који је тип леп који није. Вероватно има истине у томе да ком лику је лепши мушки пол, да је он педер али неће себи да призна.

Мени конкретно мушки пол није лепши, нити ме занима мушки пол да бих гледао који је тип леп који није. Вероватно има истине у томе да ком лику је лепши мушки пол, да је он педер али неће себи да призна.

Glup si ti za ovu diskusiju. Idi nadji neku drugu.
Nije pitanje privlacnosti nego objektivnosti.
S obzirom da ne mozes biti objektivan , onda ne mozes dati ni doprinos temi.

Nisu ni pametnije. Zene se ne vode razumom nego instiktom.
Instiktivnije jesu - to je verovatno tacno.
Ali pametnije ili lepse - nema pojma.

Ti si onaj sa Politike što me na tri strane ubeđivao da će Srpstvo da pandrkne ako se ne vratim tradicionalnim moralnim vrednostima (čitaj: varjači, šerpi i "kako ti kažeš dragi")?:think:

Šta je bre ovo? Velika seoba "političara" pod Arsenijem III Čarnojevićem?

Tema, mini demonstracija muške gluposti ili naivnosti.
Završavate fakultete, bildujete se, trčite, gutate Vijagru (i ugrožavate zdravlje), kupujete skupe automobile, jahte, avione, kamione, nove krpice i smešne cipele, pevate pod prozorom, alkoholišete se, tučete, ubijate, živite samo da biste impresionirali ženku. Kao što radi i šimpanza, i jelen, čak i mužjak kolibrija. Obrni okreni, pamet vam je ispod pupka.

Ti si onaj sa Politike što me na tri strane ubeđivao da će Srpstvo da pandrkne ako se ne vratim tradicionalnim moralnim vrednostima (čitaj: varjači, šerpi i "kako ti kažeš dragi")?:think:

Šta je bre ovo? Velika seoba "političara" pod Arsenijem III Čarnojevićem?

Tema, mini demonstracija muške gluposti ili naivnosti.
Završavate fakultete, bildujete se, trčite, gutate Vijagru (i ugrožavate zdravlje), kupujete skupe automobile, jahte, avione, kamione, nove krpice i smešne cipele, pevate pod prozorom, alkoholišete se, tučete, ubijate, živite samo da biste impresionirali ženku. Kao što radi i šimpanza, i jelen, čak i mužjak kolibrija. Obrni okreni, pamet vam je ispod pupka.

Nisam onaj koji te je ubedjivao...pobrkala si ...To je bio neko drugi.

Sto se tice udvaranja; svako to radi na njemu dostojan nacin.

Za mene je to pitanje estetike.
Nikad sebi ne bih dozvolio da se ponizim pred zenom.To bi zaista bilo bez veze. Verovatno si imala iskustva s pogresnim muskarcima.
A mozda i nisi za bolje.

Zasto kazu za zene "Lepsi pol", kada to uopste nije tacno.
Svima je jasno da su u svom zivom svetu to zapravo muzjaci.

Kod mnogih životinjskih vrsta to jeste slučaj - lepši mužjak znači da ima bolje gene i automatski veću šansu da bude izabran od strane ženke... jer u životinjskom svetu ženke su te koje biraju. Ali u našoj vrsti to nije slučaj jer su žene te koje se ulepšavaju... sad da li su lepše ili ne, to je već subjektivno.

pa kad jesu :)
missim svet bi bio apsurdan bez žena :)

da dodam, kad vidim lepu devojku, al prirodno lepu, ne napucanu šminkom i ostalim mazalicama, meni to ulepša dan :)))))

Naravno da ima lepih zena. To niko ne spori.
To sto ti ne znas da ima lepsih muskaraca, to ne znaci da oni ne postoje.
Oni su generalno lepsi, i to zene znaju.
Zato se i precutno slazu samnom.

Kod mnogih životinjskih vrsta to jeste slučaj - lepši mužjak znači da ima bolje gene i automatski veću šansu da bude izabran od strane ženke... jer u životinjskom svetu ženke su te koje biraju. Ali u našoj vrsti to nije slučaj jer su žene te koje se ulepšavaju... sad da li su lepše ili ne, to je već subjektivno.

Ulepsavaju se zato sto im je to potrebno? Nedovoljno?

Back