palermo75
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato što neki bez tog laganja ne bi dobili sex.
misim da je to to.
Zato sto je logicno da mislimo na seks kada smo s'nekim koga tek upoznajemo.Ljubav se kasnije desi,ili ne.Seks nema veze s'ljubavlju.
ali mislim da oni koji stvarno osecaju ljubav prema nekom ...ne insistiraju bas na seksu
Sta ti nije logicno?meni to nije logično, više.
da ... tacno ...ali mislim da oni koji stvarno osecaju ljubav prema nekom ...ne insistiraju bas na seksu ...vise je onih koji zloupotrebljavaju rec ljubav
da pojasnimhtela sam da kazem da su u vecem broju oni koji zele samo sex i olako izgovaraju volim te da bi dobili sex ... dok npr kad nekog stvarno volis nekad ti je dovoljno i samo da bude u tvojoj blizini ...naravo sex se podrazumeva ...tesko mi ide objasnjavanje
što bi lagali, je l se seks dobija samo ako nekom kažeš da ga voliš?
To se desava...samo nikada mi nece biti jasne osobe koje cekaju da im neko kaze-volim te,da bi se ****** s'njim.
pa zato sto ga tako lakse dobiju ...devojka pomisli e ovo je moj princ i voli me i zivecemo srecno u nasem zamku i tu padne ..romatika ..znas![]()
nisam još naišao na takvu devojku![]()
nisi naisao na devojku koja ne zeli seks ako ti ne zelis ozbiljnu vezu ?svaka je znala da zelis samo sex ?
pa zato sto ga tako lakse dobiju ...devojka pomisli e ovo je moj princ i voli me i zivecemo srecno u nasem zamku i tu padne ..romatika ..znas![]()