Zasto kazes, ljubav, a, mislis na sex?

...ako kažem da je ljubav i mislim na sex , to je ljubav koja je u žansi da će uspjeti jer
rak rana je sex...ljubav će umrijeti kad-tad ako sex je samo misaona...sex pokriva dovoljno neke prepreke ako su u manjim nanosima
i nastavljaće uvijek vezu i često dovedu je do prave veze tj. vezanosti i ako biva da ima varničenja obostranog...a, kakav je to uspio sex ako munje ne sijevaju prije grmljavine i često grmljavine i nema
jer se toliko ispadalo da nema odakle odjek da krene ili kome da krene kad je sve izmedju dovoljnosti dvoje aktera...

meni to nije logično, više.
Sta ti nije logicno?
da ... tacno ...ali mislim da oni koji stvarno osecaju ljubav prema nekom ...ne insistiraju bas na seksu ...vise je onih koji zloupotrebljavaju rec ljubav

Neko nas privuce (da bismo uopste i ulazili u bilo kakav odnos s'njim) seksualno.To je tako,na svesnom ili nesvesnom nivou.
I ne treba da insistiraju.Seks se u vezi podrazumeva.Jedina veza u kojoj postoji ljubav,bez seksa je neki platonski odnos sto je po meni,pomalo imaginarno,al'ajde.

da pojasnim :) htela sam da kazem da su u vecem broju oni koji zele samo sex i olako izgovaraju volim te da bi dobili sex ... dok npr kad nekog stvarno volis nekad ti je dovoljno i samo da bude u tvojoj blizini ...naravo sex se podrazumeva ...tesko mi ide objasnjavanje

To se desava...samo nikada mi nece biti jasne osobe koje cekaju da im neko kaze-volim te,da bi se ****** s'njim.

Back