Z
zippy chickenlips
Gost
Recimo da postoji devojka koja vam se svidja, a pri tome je i ona luda za vama.I recimo da nakon silnih peripetija joj pridjete, budete zajedno par dana a onda usled nesporazuma u komunikaciji, ona kaze gomilu gluposti u trenutku (buduci da je veoma impulsivna)....i onda tajac....pa neki pokusaji uspostavljanja ponovnog kontakta sa njene strane....ali nista....osim laznog zvacu te i slomljenog srca sa druge strane.... sledeca situacija: susret (koji je jako fino prosao, opusteno,lepa atmosfera...niko nista ne spominje u vezi bilo cega sta se desilo), rastanak, svako odlazi na svoju stranu.....i......nakon pet minuta devojka koja sva zadihana i sa dusom u nosu dolazi (tj dotrcava)i kaze kako joj nakon pola godine cekanja na taj susret, tri stanice vise sa njim sa sve dva presedanja znace mnogo, kako joj je zao zbog nacina na koji je odreagovala i nacina na koji je rekla neke stvari i kako joj je stalo....sledi neki kraci razgovor u vezi sa stvarima koje su se desile, jedan njegov topao pogled, jak stisak za ruku(nismo se rukovali)i njegovo ...cujemo se...
To sve bilo pre deset dana, i vec pogadjate - nista od tada.
E sada, nekako mi se sve cini da ova prica nece imati nastavak, ali ono sto mi nije jasno jeste, zasto jednostavo to ne reci? Ako mi se neko ne svidja, ne dajem broj telefona, ne izlazim, ne govorim cucemo se....jednostavno saseces stvar u korenu i cuvas zivce.
Pa ako je teze reci - nije mi stalo do tebe od
stalo mi je,znacis mi - onda je ovo lud svet.
Znaci, pitanje:
- zasto jednostavno ne reci - devojcice malo si se zanela
- i kakva bi bila vasa, muska reakcija, ukoliko bi se nasli u gore navedenoj situaciji (devojka koja trci itd)? Stalo vam ili ne do devojke?
To sve bilo pre deset dana, i vec pogadjate - nista od tada.
E sada, nekako mi se sve cini da ova prica nece imati nastavak, ali ono sto mi nije jasno jeste, zasto jednostavo to ne reci? Ako mi se neko ne svidja, ne dajem broj telefona, ne izlazim, ne govorim cucemo se....jednostavno saseces stvar u korenu i cuvas zivce.
Pa ako je teze reci - nije mi stalo do tebe od
stalo mi je,znacis mi - onda je ovo lud svet.
Znaci, pitanje:
- zasto jednostavno ne reci - devojcice malo si se zanela
- i kakva bi bila vasa, muska reakcija, ukoliko bi se nasli u gore navedenoj situaciji (devojka koja trci itd)? Stalo vam ili ne do devojke?