Zasto je, zbog kog razloga, Lucifer pogresio

Погрешио је због атеизма и гордости.
Погрешио зато што је веровао да су сви небески духови равноправни и да нема потребе да се клања Творцу. Он је умислио да је он као и Творац одувек постојао и да није створен.
Пошто је сматрао да је са Творцем равноправан као и остали небески духови он је почео тражити своје небо, да се сила и моћ на небу поделе и нови закон да природи. "Да се сваки са врховном влашћу на свом небу горди и велича" (П.П. Његош)

masta radi svasta

to samo neko ko je glup je mogao da sastavi tu tabelu...

a jos je ludje verovati u to :lol:
Tabela je sastavljena na osnovu biblijskih izveštaja o ubistvima Boga i ubistvima Sotone,pa je samo gledano ko je više pobio.
Ili u tvom prevodu Biblije toga nema?Ne bi me čudilo da su to izostavili i izbacili sve delove u kojima Bog ubija kao što su izbacili ostale delove koji im ne odgovaraju.A ludost je verovati u takvog Boga :D
Bog je i lucifer samo to je zo ljude na ovom svetu najstroza tajna,
Nije to tajna-dovoljno je pročitati Bibliju.

Tabela je sastavljena na osnovu biblijskih izveštaja o ubistvima Boga i ubistvima Sotone,pa je samo gledano ko je više pobio.
Ili u tvom prevodu Biblije toga nema?Ne bi me čudilo da su to izostavili i izbacili sve delove u kojima Bog ubija kao što su izbacili ostale delove koji im ne odgovaraju.A ludost je verovati u takvog Boga :D

Nije to tajna-dovoljno je pročitati Bibliju.
Naravno!

Ја Исус послах анђела свог да вам ово посведочи у црквама.
Ја сам корен и род Давидов, и сјајна звезда Даница*.

(otkr. 22.16)

*Latinski naziv za zvezdu Danicu je Lucifer :)

Evo i precizne statistike,ko ne veruje.Koliko je ubio Bog koliko Lucifer.
god-v-satan-1.png

Bog je u ubijanju nadmašio Lucifera,u čemu je onda Lucifer pogrešio?
Izgleda da on nije pogrešio.Možda je pokušavao da zaštiti ljude od Boga?
i bre sto si se ti nesto zauzeo za Lucifera, nego da ti nama odgovoris na jedno pitanje moze li?

Naravno!

Ја Исус послах анђела свог да вам ово посведочи у црквама.
Ја сам корен и род Давидов, и сјајна звезда Даница*.

(otkr. 22.16)

*Latinski naziv za zvezdu Danicu je Lucifer :)
Imao sam u vidu ove stihove kad sam ono pisao :D
i bre sto si se ti nesto zauzeo za Lucifera, nego da ti nama odgovoris na jedno pitanje moze li?

Drži se teme :D

Ne zaboravi dodati po tvojim moralnim merilima
Znaci ti nisi ateista jel cim drzis stranu Luciferu.
Opet ti prebrojavaš ateiste...

Vi ovdi oćete da kažete da je ... zvezda Danica kriva što spo pobunila protiv boga. Tela da bude kalif umesto kalifa, tako reći.
No, nije sigurno kada je bog postao bog. To je mogla da bude nasledna funkcija koju je ovaj trenutni bog uzurpirao.
Sumnjivo je ono kad kaže "Ja sam gospod bog tvoj..." Ko neki narednik sa ufitljenim brčićima u pešadiji kralja Petra. :mrgreen:

S druge strane, objektivno gledajući, većina nesreća na ovoj planeti nastaje zbog PMS-a, a bar za to je direktno kriv bog, a ne Sotona.

Sta nas je bog stvarao uopste kad hoce da nas muci, on jedino sme da zove boza derikoza
Evo protiv dokaza Njegovog mucenja - evo sta se desi kad zivis po Njegovoj volji :

1.Mojsijeva; glava 5:

19 A rodiv Enoha požive Jared osam stotina godina, rađajući sinove i kćeri;

20 Tako požive Jared svega devet stotina šezdeset dve godine, i umre.

21 A Enoh požive šezdeset pet godina, i rodi Matusala;

22 A rodiv Matusala požive Enoh jednako po volji Božjoj trista godina, rađajući sinove i kćeri;

23 Tako požive Enoh svega trista šezdeset pet godina;

24 I živeći Enoh jednako po volji Božjoj, nestade ga jer ga uze Bog.

Jedina licnost za koga pise da je ziveo po volji Bozijoj i zato nije umro vec ga "uze Bog"
Kako to uzeo a da nije umro?

Evo protiv dokaza Njegovog mucenja - evo sta se desi kad zivis po Njegovoj volji :

1.Mojsijeva; glava 5:

22 A rodiv Matusala požive Enoh jednako po volji Božjoj trista godina, rađajući sinove i kćeri;

Jedina licnost za koga pise da je ziveo po volji Bozijoj i zato nije umro vec ga "uze Bog"
Vrsni poznavaoče Biblije zaboravi ti Iliju izgleda :D
opa promovise se satanizam jel :neutral:
Nije nego Luciferizam,što jel ti smeta?:D

1.Mojsijeva; glava 5:

ne razumem te najasnije, ja samo znam da smrt ne postoji

I nerazumni.To bih naglasio.Postanje 3;6 "Žena vide da je plod na drvetu dobar za jelo i lep na pogled,i da je dragocen za otvaranje razuma"
Oni nisu imali razuma a pred sobom su imali lep i dragocen plod,kako tako nerazumni da mu odole?A što je Luciferova greška što je želeo da im da taj razum koji nisu imali?:D Mislim da on nije mnogo pogrešio :D

kakav patetični pokušaj spinovanja. :lol:

i kako to oni nisu imali razuma? :lol:

zašto advokatišeš đavolu?

Back