Zašto je sve danas diskriminacija

a nije bilo pre 50-70 godine
Pogledajte prilog 311169Pogledajte prilog 311170Pogledajte prilog 311171Pogledajte prilog 311172Pogledajte prilog 311173
http://www.svet.rs/planeta/retro-reklame-koje-bi-danas-bile-zabranjene

zašto toliko vrištimo oko pića, cigareta, beba, prava žena?
da li smo postali gori mi ili svet ili je sve zajebo veliki brat?
зато што су то нео-либералне,а уједно и ЈЕВропске тежње:rtfm::bljak:
пожељно је дефинисати појам-ДИСКРИМИНАЦИЈА,тек да би се знало о чему се ТАЧНО расправља:rtfm:
дискриминација је разликовање,па покушавају да уз то"уваљају"неки осећај"неправде" :hvala:

jel moze neko da mi objasni paradoks onih nalepnica na kolima baby on board???? wtf....znaci primer vozim iza nekoga ko to ima nalepljeno ja automatski treba da obratim paznju kako vozim da ga ne cuknem jer ima bebu jel tako, jesam dobro ukopcala?
ista situacija samo je ispred mene u kolima muz i zena sa tastom ja treba da otvorim flasu piva i ubacim u trecu, simultano razume se....?????
mislim sad ce drvlje i kamenje al ko razume shvatice....eto neki extrem po pitanju ove teme :lol:
i ono u filmovima kao scena pljacke upere mu pistolj u glavu a on zakuka nemoj brate da me roknes imam decu kuci.....a da nema rokni ga slobodno ko ga ebe....????
wtf?
inspirisalo me sto sam danas slusala prilog o kradji sahtova i kao tamo neki genije kaze "zamislite po mraku ide neki invalid ili ne daj boze dete i upadne kako je to strasno"....a ide neko od 30 god nema veze neka polomi vrat?

Nalepnica beba u autu, ili baby on board, ili kako već sve pišu, uopšte nije bitna u vožnji. Ona postaje bitna, možda i sudbinski bitna, ako dodje do neke saobraćajne nesrće, kola zgužvana i slično... :sad2: Daleko bilo... da znaju spasioci obrate pažnju na zadnje sedište. :sad2:

Ти и даље мрсиш о трудницама, деци итд у неком негативном контексту, не схватајући колико тиме можеш да изиритираш људе, јер си апсолутно помешала бабе и жабе. Наиме, ти због свог личног анимозитета према неким људима који ,,претерују" са причама о породици и деци, све те појаве посматраш као нешто лоше, глупо, досадно. Па женска главо, мораш сконтати да кад неко добије дете, то му је, сасвим природно једина и највећа преокупација. То је сврха живота, то је неки максимум који човек може да досегне, да створи нешто ново, нови живот, нову јединку... Тада сигурно неће водити рачуна о томе ко је кога зајебо, ко је коме јеббо матер, шта је рекла Ана Кокић, зашто су Гробари запалили Маракану, зашто је Маријана Матеус попушила Гангули у колима и остале ствари. Ако су ти те приче напорне и досадне, само каналишеш енергију у другом правцу и све у реду...

Sa boldovanim se nikako ne bih složila i to kao majka.
Ne smatram da dete treba da mi bude jedina preokupacija u životu i ne smatram da sam kralj zato što sam rodila.
Život nije samo karijera ili samo porodica i smatram da još mLogo stvari moram uraditi, al' polako - ima vremena.
Da je dete na prvom mestu - naravno, činjenica je, bar za mene, ali nekad hoću i vreme za sebe, hoću da ustanem u 5 i popijem kafu na miru i sama i hoću, dok dete drema, da čitam knjigu, a ne da mi se ceo život svede na brigu o deci i razmišljanju šta ću sutra da kuvam.
Za ovo ostalo što navodiš nije me bilo briga ni pre udaje i deteta, pa nije ni sad. :)

Sa boldovanim se nikako ne bih složila i to kao majka.
Ne smatram da dete treba da mi bude jedina preokupacija u životu i ne smatram da sam kralj zato što sam rodila.
Život nije samo karijera ili samo porodica i smatram da još mLogo stvari moram uraditi, al' polako - ima vremena.
Da je dete na prvom mestu - naravno, činjenica je, bar za mene, ali nekad hoću i vreme za sebe, hoću da ustanem u 5 i popijem kafu na miru i sama i hoću, dok dete drema, da čitam knjigu, a ne da mi se ceo život svede na brigu o deci i razmišljanju šta ću sutra da kuvam.
Za ovo ostalo što navodiš nije me bilo briga ni pre udaje i deteta, pa nije ni sad. :)

Ja to mislim u jednom apstraktnijem smislu. Ne bukvalno. Podrazumeva se da čovek mora da ima vreme za sebe.

To, jedina i najveća preokupacija, je u prvim nedeljama detetovog života, kada je ono apsolutno i potpuno zavisno od roditelja. tj. majke pre svega, ali to nije suština na koju sam hteo ukazati nego samo jedan segment.

Poslednja izmena:

Back