Zašto je sve danas diskriminacija

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
a nije bilo pre 50-70 godine
Vintage-Ads-Beer.jpg
Vintage-Ads-Chlorinol.jpg
Vintage-Ads-Coffee.jpg
Vintage-Ads-Cola.jpg
Vintage-Ads-Doctors.jpg

http://www.svet.rs/planeta/retro-reklame-koje-bi-danas-bile-zabranjene

zašto toliko vrištimo oko pića, cigareta, beba, prava žena?
da li smo postali gori mi ili svet ili je sve zajebo veliki brat?

Kao prvo hvala sto si mi posvetio temu na neki nacin(znas na sta mislim),a kao drugo mislim da "vristimo" zato sto se u tim silnim kampanjama ne zna kad treba da se stane vec sve preteruju pa se narodu smuci.Tako se smucilo meni sve oko porodice,trudnjaca,dece itd.....To je moje misljenje.

Kao prvo hvala sto si mi posvetio temu na neki nacin(znas na sta mislim),a kao drugo mislim da "vristimo" zato sto se u tim silnim kampanjama ne zna kad treba da se stane vec sve preteruju pa se narodu smuci.Tako se smucilo meni sve oko porodice,trudnjaca,dece itd.....To je moje misljenje.

Ти и даље мрсиш о трудницама, деци итд у неком негативном контексту, не схватајући колико тиме можеш да изиритираш људе, јер си апсолутно помешала бабе и жабе. Наиме, ти због свог личног анимозитета према неким људима који ,,претерују" са причама о породици и деци, све те појаве посматраш као нешто лоше, глупо, досадно. Па женска главо, мораш сконтати да кад неко добије дете, то му је, сасвим природно једина и највећа преокупација. То је сврха живота, то је неки максимум који човек може да досегне, да створи нешто ново, нови живот, нову јединку... Тада сигурно неће водити рачуна о томе ко је кога зајебо, ко је коме јеббо матер, шта је рекла Ана Кокић, зашто су Гробари запалили Маракану, зашто је Маријана Матеус попушила Гангули у колима и остале ствари. Ако су ти те приче напорне и досадне, само каналишеш енергију у другом правцу и све у реду...

Bas je kul detetu poniditi koka kolu. do jaja! :)

Sto da ne, ja sam nudio detetu koka kolu. Stavise pili smo zajedno.

Ne bi me cudilo da sam ucinio neki zakonski prekrsaj. Jesam li?

Svaka cast za temu.

A da i gledali smo ribe zajedno iz baste. Koristili smo i taj klinac i ja neke ovde zabranjene reci. Verovatno jos jedan neki prekrsaj? Los uzor ili tako nesto.

Poslednja izmena:
jao ima se pretvori tema u raspravu o gmo koka koli plus tretiranoj pesticidima, sve tako u paketu :lol:

ja volim da odgovaram kontra pitanjem, sta cu taki mi horoskop, pa za postavljaca: a da je sve ostalo po starom tako ko pre 50 i kusur god, da ne pominjemo pre toga, mislis da bi nam bilo bolje?
ili ti oces da pricas o extremima nekim koji sad iskacu...jer ako oces o tome ovi primeri koje si slikama naveo nikako se ne uklapaju u to

Zato sto smo evoluirali i ako neko ne daj boze digne ruku..on je jednostavno izrod nove i daleko naprednije vrste koja je svatila.....da kome zakon lezi u topjuzi ..tragovi mu smrde necovjehstvom.....znachi ako ti se dete iskenja po faci...ne smesh da ga bijesh ..jer si onda automacki nasilan......ako ga kupash i ne da bog d dodisrnesh za boolju i onda si pedofil....nego lepo da koopish robota koji trlja sve to bez svih latentnih sexulanih sklonosti......edukuj se malo.....ipak je ovo 21 stolece......:rtfm:

Sto da ne, ja sam nudio detetu koka kolu. Stavise pili smo zajedno.

Ne bi me cudilo da sam ucinio neki zakonski prekrsaj. Jesam li?

Svaka cast za temu.

A da i gledali smo ribe zajedno iz baste. Koristili smo i taj klinac i ja neke ovde zabranjene reci. Verovatno jos jedan neki prekrsaj? Los uzor ili tako nesto.

Ма јок, ти си наш идол.

jel moze neko da mi objasni paradoks onih nalepnica na kolima baby on board???? wtf....znaci primer vozim iza nekoga ko to ima nalepljeno ja automatski treba da obratim paznju kako vozim da ga ne cuknem jer ima bebu jel tako, jesam dobro ukopcala?
ista situacija samo je ispred mene u kolima muz i zena sa tastom ja treba da otvorim flasu piva i ubacim u trecu, simultano razume se....?????
mislim sad ce drvlje i kamenje al ko razume shvatice....eto neki extrem po pitanju ove teme :lol:
i ono u filmovima kao scena pljacke upere mu pistolj u glavu a on zakuka nemoj brate da me roknes imam decu kuci.....a da nema rokni ga slobodno ko ga ebe....????
wtf?
inspirisalo me sto sam danas slusala prilog o kradji sahtova i kao tamo neki genije kaze "zamislite po mraku ide neki invalid ili ne daj boze dete i upadne kako je to strasno"....a ide neko od 30 god nema veze neka polomi vrat?

jao ima se pretvori tema u raspravu o gmo koka koli plus tretiranoj pesticidima, sve tako u paketu :lol:

ja volim da odgovaram kontra pitanjem, sta cu taki mi horoskop, pa za postavljaca: a da je sve ostalo po starom tako ko pre 50 i kusur god, da ne pominjemo pre toga, mislis da bi nam bilo bolje?
ili ti oces da pricas o extremima nekim koji sad iskacu...jer ako oces o tome ovi primeri koje si slikama naveo nikako se ne uklapaju u to

Метло, промени вештицу.

Pa skoro da i jesu isto :lol: Posto koriste High Fructose Corn Syrup kao zasladjuvac, a kukuruz je uglavnom GMO (zahvaljujuci Monsantu)

aj dobro ako ces da je rastavljas na delove :lol:
al ne znam si primetila vecito se nadje jendo dvoje koje apsolutno na svakoj temi o bilo cemu ubace gmo pricu....udavise dusu...jedete taj gmo vec deceniju i duze da ni ne znate, sad cete da se bunite....oce to :lol:

- - - - - - - - - -

Метло, промени вештицу.

nauci da citas, pitam postavljaca, ne trpaj se

aj dobro ako ces da je rastavljas na delove :lol:
al ne znam si primetila vecito se nadje jendo dvoje koje apsolutno na svakoj temi o bilo cemu ubace gmo pricu....udavise dusu...jedete taj gmo vec deceniju i duze da ni ne znate, sad cete da se bunite....oce to :lol:

- - - - - - - - - -

nauci da citas, pitam postavljaca, ne trpaj se

Ух, ала ми утера. Не знам како да се опоравим. Склонићу се кад интелектуалац то од мене захтева:sad2:

Ах да, збунио сам се. Кока-кола је здрава храна, а ГМО је наша будућност, исто здрава храна...

Coca Cola rastvara rdju bolje od
bilo kakvog antirosta.

Probajte:
Stavite parče džigerice (npr. pileće)
i flašu Coca Cole i ujutru ćete
videte da je nema ni u tragovima.

I, stvara zavisnost, grdju od rakije.

Svi bi da imamo neka prava, ali ne i obaveze. Recimo svi imamo svoja ljudska prava kad se vozimo busem, u trenutku kad udje kontrola postajemo doktori pravnih nauka, ali zato nemamo obavezu da platimo vozacu kartu sto je posteno, u proslom veku kad god udjes u bus platis kartu, nece covek da te vozi i da trosi gorivo za dzabe. Mada da ne budem licemeran, i sam se svercovao :lol: al ipak nije to toliko u redu.

Sto se tice te deskriminacije, pa ono ima je, ali neki preteruju oko toga. Meni se npr. gadi taj feminizam. Ajd u redu je da zene rade ako hoce i da im se daju neka prava, imaju i one mozga, ali i ne bas neku fizicku snagu, ali ako neko radi 10 sati ne moze on kad dodje kuci da brine o deci, kuva veceru, cisti kucu itd. Posle se pitate a sto su zene postale tako agresivnije i brzo se iznerviraju, PMS imaju skoro cele godine, pa onda svadje, razvodi, tuce. Pa i ja bih postao agresivniji kad bih dosao sa posla pa radio jos jedan posao. Al dobro same su htele, eto im ravnopravnost :lol:

Back