- Poruka
- 31.712
Prema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam omatorio vec datiram.Prema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen?![]()
Prema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen?![]()
Prema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen?![]()
Ono ,kad pocne razgovor sa tobom recima:sta imas na sebiŠta je hotovanje?
Ako se muz ne racunaImam ja:
Nenasađena si?
Ono ,kad pocne razgovor sa tobom recima:sta imas na sebi
Ako se muz ne racuna![]()
Ajd dokazi nedokazanima
To nepraktikujem
Ako ga ne računa ti - neću ni ja...Ako se muz ne racuna![]()
a šta ako ti bas u sredu dodje da hotuješPrema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen?![]()
ali ko da ceka 00 h kada se napališPrezivis nekako do 00h pa raspalis![]()
E,to je vec za temu:kad se najcesce napalite?ali ko da ceka 00 h kada se napališ![]()
ili u koje vremeE,to je vec za temu:kad se najcesce napalite?![]()
E,to je vec za temu:kad se najcesce napalite?![]()
to samo ako ne popiješ čašu mlake vode naštinu, na prazan stomak, čim ustaneš i baciš triput so preko svakog ramena dok izgovaraš "pu,pu, bešte djavoli"Prema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen?![]()
Šta je hotovanje?Prema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen?![]()
Aha.A jeli ima neki normalan naziv za to?Ono ,kad pocne razgovor sa tobom recima:sta imas na sebi
Ako se muz ne racuna![]()
Hotovanje 24 h 365 dana.Prema nekim narodnim verovanjima, sreda nije najsrecniji dan za hotovanje. Ima li neko objasnjenje za ovaj fenomen?![]()