Нити би лезбејке желеле мене, нити би ја желео лезбејке.
Бисексуалке су нешто сасвим треће 8)
Бисексуалке су нешто сасвим треће 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadya:meni je najveca fantazija (bila) da probam sa 2 tipa... ali posto sam sada u vezi, vec duze... pokusavam da objasnim sebi da to i nije nesto heheh i da mi ne treba... huh![]()
ali, shvaticu to jednog danaops: :wink:
Bustura:Ja verujem kada bi porazgovarala na temu istog sa tvojim deckom da nebi imalo problema.
Naravno predlozi mu kao prvo kombinaciju sa nekom tvojom drugaricom.Ako pristane na konju si.
Tada zakazi kao sex.U sobi cekate samo na nju i tada zvoni tel tamo neka deseta kojoj si rekla da zove u to vreme i kaze da nije mogla doci.Bice razocaran ali ti ces biti na pola puta do cilja.Nakon par dana predlozi mu to isto ali ovaj put sa tipom.Ako odbije onda je licimer i ubitacni muski egoista koji voli da uziva ali ne i da dopusti drugima da uzivaju.
Ako odbije obadve kombinacije onda lili te voli ili je totalni kreten jer ja nebi odbio nijednu od te dve kombinacije a verujem ni 40 %muskaraca.a onu prvu sa dve ribe tu prihvata svih 99%.
Nadya:meni je najveca fantazija (bila) da probam sa 2 tipa... ali posto sam sada u vezi, vec duze... pokusavam da objasnim sebi da to i nije nesto heheh i da mi ne treba... huh![]()
MalaBgd:Nadya:meni je najveca fantazija (bila) da probam sa 2 tipa... ali posto sam sada u vezi, vec duze... pokusavam da objasnim sebi da to i nije nesto heheh i da mi ne treba... huh![]()
Nadjete istomisljenike pa probate :wink:
Bustura:Nadya:meni je najveca fantazija (bila) da probam sa 2 tipa... ali posto sam sada u vezi, vec duze... pokusavam da objasnim sebi da to i nije nesto heheh i da mi ne treba... huh![]()
Ja verujem kada bi porazgovarala na temu istog sa tvojim deckom da nebi imalo problema.
Naravno predlozi mu kao prvo kombinaciju sa nekom tvojom drugaricom.Ako pristane na konju si.
Tada zakazi kao sex.U sobi cekate samo na nju i tada zvoni tel tamo neka deseta kojoj si rekla da zove u to vreme i kaze da nije mogla doci.Bice razocaran ali ti ces biti na pola puta do cilja.Nakon par dana predlozi mu to isto ali ovaj put sa tipom.Ako odbije onda je licimer i ubitacni muski egoista koji voli da uziva ali ne i da dopusti drugima da uzivaju.
Ako odbije obadve kombinacije onda lili te voli ili je totalni kreten jer ja nebi odbio nijednu od te dve kombinacije a verujem ni 40 %muskaraca.a onu prvu sa dve ribe tu prihvata svih 99%.
Nadya:e, pa bas iz tih razloga mi nikada nije palo na pamet da je to neka osoba sa kojom sam u vezi... to je cista fantazija... sa dva ok decka koja ne znam...
za vezu ne dolazi u obzir... ja bih se gore od njega tada istripovala![]()
STIJA:Svakog ortaka,dečka,nije ni bitno,svakog muškarca u našoj blizini pitale smo isto pitanje.Niko nije dao odgovor,niko nije znao,a svi su želeli!Pričali su neke teorije,koje su tačne i ne.Sve se svodilo na osećaj,a na kondiciju ništa.Nisu sigurni da mogu da izdrže to,a žele da probaju!