Zašto je san svakog muškarca da spava sa dve lezbejke?

• Začetnik teme Začetnik teme STIJA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...е па кад нисам то пробао са 18 кад сам био "луђи", мислим да нећу никада више (у ствари 99% сам сигуран). Ипак нисам у том фазону...не бих могао психолошки да се пребацим на тако нешто...а и брате треба то задовољити... :roll:
...а да је била фантазија...била је...највећа...то је тачно!

Nadya:
meni je najveca fantazija (bila) da probam sa 2 tipa... ali posto sam sada u vezi, vec duze... pokusavam da objasnim sebi da to i nije nesto heheh i da mi ne treba... huh :lol:
ali, shvaticu to jednog dana :oops: :wink:

Ja verujem kada bi porazgovarala na temu istog sa tvojim deckom da nebi imalo problema.
Naravno predlozi mu kao prvo kombinaciju sa nekom tvojom drugaricom.Ako pristane na konju si.
Tada zakazi kao sex.U sobi cekate samo na nju i tada zvoni tel tamo neka deseta kojoj si rekla da zove u to vreme i kaze da nije mogla doci.Bice razocaran ali ti ces biti na pola puta do cilja.Nakon par dana predlozi mu to isto ali ovaj put sa tipom.Ako odbije onda je licimer i ubitacni muski egoista koji voli da uziva ali ne i da dopusti drugima da uzivaju.
Ako odbije obadve kombinacije onda lili te voli ili je totalni kreten jer ja nebi odbio nijednu od te dve kombinacije a verujem ni 40 %muskaraca.a onu prvu sa dve ribe tu prihvata svih 99%.

Bustura:
Ja verujem kada bi porazgovarala na temu istog sa tvojim deckom da nebi imalo problema.
Naravno predlozi mu kao prvo kombinaciju sa nekom tvojom drugaricom.Ako pristane na konju si.
Tada zakazi kao sex.U sobi cekate samo na nju i tada zvoni tel tamo neka deseta kojoj si rekla da zove u to vreme i kaze da nije mogla doci.Bice razocaran ali ti ces biti na pola puta do cilja.Nakon par dana predlozi mu to isto ali ovaj put sa tipom.Ako odbije onda je licimer i ubitacni muski egoista koji voli da uziva ali ne i da dopusti drugima da uzivaju.
Ako odbije obadve kombinacije onda lili te voli ili je totalni kreten jer ja nebi odbio nijednu od te dve kombinacije a verujem ni 40 %muskaraca.a onu prvu sa dve ribe tu prihvata svih 99%.

Ne, nikad to ne bih sa njim uradila, jer:
1. VOLIM GA
2. Postujem ga kao osobu
3. Postujem nashu vezu te mi je ovo totalno nebitno u odnosu na vezu
4. To ne dolazi u obzir
5. On ne bi to mogao da prihvati, jer je to prevara.
6. Ne inspirise me shema 2 devojke, 1 tip... suvise sam posesivna i ljubomorna :wink: :lol:

eto, VIDIS koliko je komplikovano :wink:

Bustura:
Nadya:
meni je najveca fantazija (bila) da probam sa 2 tipa... ali posto sam sada u vezi, vec duze... pokusavam da objasnim sebi da to i nije nesto heheh i da mi ne treba... huh :lol:
ali, shvaticu to jednog dana :oops: :wink:

Bravo, to je to...ponuditi obe varijante pa ga osetiti...ja ne odbijam ni jednu... :roll: :roll:

a ako ostvari svoju fantaziju sa dvojcom u krevetu???...mislim na nadju...da li onda moze da pozove josh nekog u krevet...mislim...da li moze tu da se napravi veca gomila???..naravno, zavisi od performansi kreveta...ali...
da li je loshe imati sex sa svojim roditeljima???
ako se koristi zashtita???
sex je jedna od nachina da pokazemo svoja osecanja....ili je sport...u oba sluchaja mozemo ga imati sa ukucanima...uzom i shirom familijom i zivotinjama....i naravno, predmetima....
da li treba ostvariti svoje fantazije???...mozda
da li je u stvarnosti uvek sve bilo onako kako smo zamislili???....mozda...
ja mislim da treba raditi na svojim fantazijama..prvo oh shto bolje zamisliti...pa onda realizovati...
prilkom realizacije slediti predhodno osmishljen shablon...shto ce nam malo oduzeti od celokupnog dozivljaja....zatim...predhodno uporediti fantaziju sa partnerovom....CHECK!
1-ako se ne slazu....dogovoriti se i projektovati zajedno
2-ako se slazu....pa..vec su to radili

idemo sa 1....da se ne slazu...
verovatno dolazi do niza smeshnih i frustrirajucih situacija....(ne znam da dam primer...ali ako se deshavaju sa 2 osobe sa 3 ce se broj tih situacija sigurno povecati)...
ako pozele da imaju ponovo celokupno iskustvo...sa istom osobom...znachi da nije bilo tako loshe....vremenom ce se usavrshiti pa ce im biti sjajno...
sex u dvoje????....zbogom!

ipak...verovatno da ce im biti prilichno fuj...
npr...ja nemam potrebni mentalni sklop za takve stvari....mislim da bih se uzasnuo kada bi sve to (nakon shto sam nagovoren) pochelo da se deshava...
ide ona pricha iz "ejmi"...shta ako sa njim drugachije stenje...shta ako je vishe uzbudjeuje....sa mnom nikada nije bila takva...da li je to zbog toga shto nas je dvojca...da li bi takva bila samo sa njim....
ok...volim je....ona voli sex u troje....da li da pristanem na kompromis...ako pristanem bice to lazni kompromis...meni ovo nije bash sjajno...gle...ne mogu da uhvatim ritam sa ovim dasom preko puta....u boljoj sam kondiciji....(ili on)...HA!...veci mi je....ok..pusti sada mene malo tu....eeeej!...bash mi cepa devojku kako da je qrva....pali me to...i ja cu...AJ DA POCEPAMO OVU DROLJU!!....ohhh....razbijamo je...."necesh hodati mala...ali ok...vratice ti se osecaj za par nedelja"....
uhhhhhhh....ocemo po faci da joj damo..."mala..osh sokic?"
ahhhh...bila je dobra....aj idemo na pivo....

ili....on ode a ja nastavim da je mazim...
ili..obojca nstavimo da je mazimo
ili...on nastavi da je mazi...ipak...najbolje da se obojca pokupimo i odemo...bash smo je rasturili

e...da...moracu posle da je zovem...neka ona mene zove...mozda onda cheka da ja nju zovem...ma jok...veliki smo bre....zovem je...

i...kako je bilo?
balblabla...
ne znam....mozda glupo zamishljam...ali svakako ne bi bilo isto posle toga....

kada kupim neshto sebi...ne dajem ga drugima....drugima poklanjam...

STIJA:
Svakog ortaka,dečka,nije ni bitno,svakog muškarca u našoj blizini pitale smo isto pitanje.Niko nije dao odgovor,niko nije znao,a svi su želeli!Pričali su neke teorije,koje su tačne i ne.Sve se svodilo na osećaj,a na kondiciju ništa.Nisu sigurni da mogu da izdrže to,a žele da probaju!

To je zato sto neznaju sta su lezbejke al kad nauce onda im to nece vise biti interesantno naprotiv sama pomisao ce im biti odvratna...!
veruj mi ja sam ziveo sa lezbejkama u kuci tri meseca ( dok sam bio preko) i veruj mi to je kosmar koji zelim da zaboravim... :evil: :evil:

Back