Zašto je razlika u plati tj "paygap" problem ženama kada nikoga ne ubije a nije problem rak/srce koji ubiju 35.000 žena godišnje?

Danas više niko nije levica, nego su svi kombinacija levica i desnice, zar AV ne ispalcuje 10-tine milona dolara SPC, i AV se slika sa Patrijarhom redovno, msl od kada je Staljin vratio popove u Crvenu armiju i otvorio račun RPC-u desnica i levica su u savezu, zar se u nemackoj vladajuca partija ne zove socijal-hrišćanska, toliko.
Zar nije u aktuelnom ratu RUS-UKR razvijana zastava Sovjetskog Saveza od jedne strane

To je baš ona strana za koju navija režimska televizija "Happy Aktuelnosti"

Pa da, zato se moramo boriti protiv socijalizma današnjice (to su Rusi i svi koji vole rusku kulturu)
Svi su socijalisti na svetu, navidi mi jednu državau da nije socijalisticka ber u jednom delu, zar SAD nema 4 velika zdravstvena osiguranja jednako kao sto mi imamo ovaj nas jedan rfzo? Plus hausing, pa i SAD military je jedan veliki socijalni program, itd.

Svi su socijalisti na svetu, navidi mi jednu državau da nije socijalisticka ber u jednom delu, zar SAD nema 4 velika zdravstvena osiguranja jednako kao sto mi imamo ovaj nas jedan rfzo? Plus hausing, pa i SAD military je jedan veliki socijalni program, itd.
Evo recimo Socijalistička Sirija

Bivša Juga je u sklopu komunističke ideologije jednako tretirala i muškarce i žene, sve su to bili drugovi komunisti, a ne muškarci ili žene. Jugoslavija je imala jednu Milku Planinc za premijerku u vrijeme kad u drugim državama nije nikome bilo ni na kraj pameti imati ženu za premijerku.

To današnjim modernim feministicama predstavlja veliki problem. Ako žele prodavati priču da su ugrožene i obespravljene, onda se moraju pokenjati na jugokomunističku ostavštinu, antifašističko vijeće žena, Milku Planinc, Savku Dabčević itd. A to ne mogu, jer im je ta cijela ideologija iznimno draga.
Najviše komunista su pobili sami komunisti, najviše hrišćana su pobili sami hrišćani, levičari ratuju među sobom od kada znaju za sebe, zar nisu Nemački/Hitlerovi nacional SOCIJALISTI napali savez SOCIJALISTIČKIH sovjetskih republika, slične ideologije ratuju među sobom a ne razlicite. npr suniti vs šiti Tako da to sto danasnji levicari su protiv nekadasnjih levicara nije nista novo.

Zar nije u aktuelnom ratu RUS-UKR razvijana zastava Sovjetskog Saveza od jedne strane

To je baš ona strana za koju navija režimska televizija "Happy Aktuelnosti"
To jeste, ali je to samo pola vladajuce ideologije, druga polovina je hriscanstvo, kao sto se na slici i da videti.

111.jpg1q1.jpg

Back