Zašto je Putin izabrao Koštunicu

Pa Čanak i LSV su pokrenuli pitanja o malverzacijama npr.o gasnom aranžmanu ili koliko jure Ilića za koncesiju o autoputu.Da je sve tu ispravno ne bi se krili ugovori.
I najvažnija činjenica je da su i ova gore dva primera sumnji u zloupotrebe kao i ova afera oko ogromnih plata ili nezakonitih nagrada počele u vreme vlasti DSS-a,G17,SPO i SPS-a,ali to ne sprečava sadašnju opoziciju uključujući i DSS da napada sadašnju vlast kao da su oni krivi za to.

Pa pokrenuli su i nista, ako je tebi pokretanje dovoljan dokaz da je to istina, onda ok.

A ogromne plate i nagrade su pocele jos za vreme Slobe i trajale za vreme dos-a, koji su uveli one bonuse i sl. Mada za vreme dos-a i do 2007.god nije toliko zloupotrebljavano to, nisu koriscene rupe u zakonu i sl, verovatno je bilo nekih, al ovi sada su im yebali kevu

edinaya_rossiya_fn.jpg

400.83d7f86f79e5dade2d38d805d8685eaa.jpg

Pa pokrenuli su i nista, ako je tebi pokretanje dovoljan dokaz da je to istina, onda ok.

A ogromne plate i nagrade su pocele jos za vreme Slobe i trajale za vreme dos-a, koji su uveli one bonuse i sl. Mada za vreme dos-a i do 2007.god nije toliko zloupotrebljavano to, nisu koriscene rupe u zakonu i sl, verovatno je bilo nekih, al ovi sada su im yebali kevu

Samo skrivanje ugovora je dovoljno da postoji sumnja u zloupotrebe.Sadašnja vlast je tek nekoliko meseci,ali mi ne uliva poverenje da su i oni zainteresovani da se ovi slučajevi dostave tužiocu.
za plate i ogromne honorare si u pravu,nije to nova ideja,samo što je u vreme Slobe bilo grđih pljački pa na to nije niko obraćao pažnju.Za vreme DOS-a nema podataka da je bilo takvih slučajeva a nijedan političar ni stranka ih nisu pominjali da bi to eskaliralo od 2006 jer se tada preteralo sa iznosima.Po tom pitanju najgori su G17 i NS,mada se nisu bunili ni SPS i DSS,a ni poneki DS ako je bio na nekoj funkciji u kratkotrajnoj vlasti sa DSS-om u 2007.
Pošto je reč o Koštunici,ne može da daje izjave kako pojma nije imao i da ga prati već čuvena fraza "nisam bio obavešten".

Samo skrivanje ugovora je dovoljno da postoji sumnja u zloupotrebe.Sadašnja vlast je tek nekoliko meseci,ali mi ne uliva poverenje da su i oni zainteresovani da se ovi slučajevi dostave tužiocu.
za plate i ogromne honorare si u pravu,nije to nova ideja,samo što je u vreme Slobe bilo grđih pljački pa na to nije niko obraćao pažnju Za vreme DOS-a nema podataka da je bilo takvih slučajeva a nijedan političar ni stranka ih nisu pominjali da bi to eskaliralo od 2006 jer se tada preteralo sa iznosima.Po tom pitanju najgori su G17 i NS,mada se nisu bunili ni SPS i DSS,a ni poneki DS ako je bio na nekoj funkciji u kratkotrajnoj vlasti sa DSS-om u 2007.
Pošto je reč o Koštunici,ne može da daje izjave kako pojma nije imao i da ga prati već čuvena fraza "nisam bio obavešten".

:hahaha:

Daj ne zaebavaj, pa zivkoviceva vlada je u najvecoj meri pala zbog korupcije, to su izjavljivali clanovi te vlade

:hahaha:

Daj ne zaebavaj, pa zivkoviceva vlada je u najvecoj meri pala zbog korupcije, to su izjavljivali clanovi te vlade

vladu dos-a smatram dok je rukovodio đinđić,a što se tiče živkovićeve ,bilo je pitanje kada će da padne jer su se otimali oko vođstva.što se tiče korupcije i neka je i otkriveno,sam taj slučaj je dokaz da nema stranke koja nije imuna na korupciju,ali se odnosi komentar na visoke plate i honorare,to niko nije pominjao u tom periodu i niko se nije bunio.

vladu dos-a smatram dok je rukovodio đinđić,a što se tiče živkovićeve ,bilo je pitanje kada će da padne jer su se otimali oko vođstva.što se tiče korupcije i neka je i otkriveno,sam taj slučaj je dokaz da nema stranke koja nije imuna na korupciju,ali se odnosi komentar na visoke plate i honorare,to niko nije pominjao u tom periodu i niko se nije bunio.

To je tacno, mada je tada postojao gori oblik korupcije i vece cifre su bile u pitanju, jel znas zasta su optuzeni npr Kolesar i Raseta?

To je tacno, mada je tada postojao gori oblik korupcije i vece cifre su bile u pitanju, jel znas zasta su optuzeni npr Kolesar i Raseta?

Koliko sam pratio,optuženi su za zloupotrebe prilikom tendera i nabavke.Baš me briga za njih,što su krali,neka idu u zatvor.
Juče je objavljen u nekoj od novina tekst o upoređivanju programa LDP-a i DSS-a o razvoju Srbije.DSS-ov program se bukvalno oslanja na Ruse u svim sferama ekonomije,pa ni ne čudi zašto je Putin izabrao Koštunicu.

Koliko sam pratio,optuženi su za zloupotrebe prilikom tendera i nabavke.Baš me briga za njih,što su krali,neka idu u zatvor.
Juče je objavljen u nekoj od novina tekst o upoređivanju programa LDP-a i DSS-a o razvoju Srbije.DSS-ov program se bukvalno oslanja na Ruse u svim sferama ekonomije,pa ni ne čudi zašto je Putin izabrao Koštunicu.

Gde si to citao, koliko znam energetski se oslanja na rusiju, jer drugih izvora odredjenih energija nema

Back