Zašto je prostitucija zabranjena?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Šta prostitutka radi loše ako nekome pruža orgazam?

Kako smo došli do toga da se one zakonski gone kao i mušterije koje žele da uredno plate za to?

Kome to nije u interesu da se do orgazma stiže i putem novca pa je uveo ovu zabranu? I kakva bi šteta nastala kad nje ne bi bilo?

Meni to deluje kao neka zavera protiv samotnjaka.
Saterati rulju u dijadne ćelije.

Mnoštvo ljudi ne uspeva naći partnerku i to im je možda jedini način da budu intimni sa ženama, taj deo samotnjaka je najviše pogođen ovim naopakim zakonskim ograničenjem.

Kako smo došli do toga da se one zakonski gone kao i mušterije koje žele da uredno plate za to?

Kome to nije u interesu da se do orgazma stiže i putem novca pa je uveo ovu zabranu? I kakva bi šteta nastala kad nje ne bi bilo?

Mnoštvo ljudi ne uspeva naći partnerku i to im je možda jedini način da budu intimni sa ženama, taj deo samotnjaka je najviše pogođen ovim naopakim zakonskim ograničenjem.

Hahahhahah :zcepanje:

Alooooo ??!!!! Zato sto je 100% moralno pogresno i donosi samo stetu drustvu ... :)

Hahahhahah :zcepanje:

Alooooo ??!!!! Zato sto je 100% moralno pogresno i donosi samo stetu drustvu ... :)

pojasni ovo, argumenti?

svesni cilj zbog kog ljudi uglavnom upražnjavaju seks je zadovoljstvo. ne pravljenje beba.
u čemu je problem platiti za to zadovoljstvo kao što plaćamo i za mnoga druga.
kakvu štetu društvo tu trpi?
nisu li seksualno ostvareni ljudi zadovoljniji sobom i time korisniji članovi zajednice od onih frustriranih...

Lose je zaradjivati pare na taj nacin.

Zato sto ljudi prostituciju povezuju sa nekim "ulicarskim" stvarima: makroi tuku zene primorane na prostituciju,trgovina belim robljem,rasturanje droge a da ne pominjem veliku opasnost od sirenja polno prenosivih bolesti.Zato ljudi smatraju prostituciju necim losim i smatraju ga cestim poligonom za kriminalne radnje.
Svaki politicar kojem bi palo na pamet da je legalizuje bi pocinio politicko samoubistvo iz tih razloga.Jedino ako nije iz neke ekstra liberalne zemlje sirokih shvatanja kao sto su Holandija ili pojedine Americke drzave.

Stoji da je prostitucija sada teska ilegala, belo roblje makroi i cuda, legalizacijom bi se stalo na put tome, tako da je za one koje se bave tim poslom to bolje, bar nece niko da ih maltretira i da ih tera da rade protiv svoje volje.

S druge strane, mozda bi legalizacija ostvarila mogucnost lake zarade, i tako dovela do veceg broja prostitutki.

pojasni ovo, argumenti?

svesni cilj zbog kog ljudi uglavnom upražnjavaju seks je zadovoljstvo. ne pravljenje beba.
u čemu je problem platiti za to zadovoljstvo kao što plaćamo i za mnoga druga.
kakvu štetu društvo tu trpi?
nisu li seksualno ostvareni ljudi zadovoljniji sobom i time korisniji članovi zajednice od onih frustriranih...

Ajde da krenemo sa stanovista drzave-a ne crkve i moralnog zakona.

Celija svakog drustva nije pojedinac-vec porodica.

Prostitutka 99% nema porodicu-zivi od danas do sutra... a moze da rasturi mnogo porodica.
Sta se desava sa rasturenim porodicama? Finansijski problemi, socijalni problemi, deca pate-potencijalni kriminalci,drogerasi itd....
Prostitucija je blud-koji unistava pojedinca i drustvo ;)

Svakoj osobi je potreban "neko" , koji je razlog da ne zelis zenu-a trebaju ti usluge prostitutke??

Ako je drzava sama donela takav zakon- budi siguran da je zato da bi sama sebe zastitila :)

Ajde da krenemo sa stanovista drzave-a ne crkve i moralnog zakona.

Celija svakog drustva nije pojedinac-vec porodica.

Prostitutka 99% nema porodicu-zivi od danas do sutra... a moze da rasturi mnogo porodica.
Sta se desava sa rasturenim porodicama? Finansijski problemi, socijalni problemi, deca pate-potencijalni kriminalci,drogerasi itd....
Prostitucija je blud-koji unistava pojedinca i drustvo ;)

Svakoj osobi je potreban "neko" , koji je razlog da ne zelis zenu-a trebaju ti usluge prostitutke??

Ako je drzava sama donela takav zakon- budi siguran da je zato da bi sama sebe zastitila :)

Ti ne znas nista ni o prostitutkama, ni o muskim potrebama.

Bas zbog takvih zene muskarci i traze pomoc prostitutki.

Kakvi samotnjaci,sva istraživanja na tu temu su pokazala da dobra većina korisnika usluga prostitutki su oženjeni muškarci ili u muškarci u vezama.
Zabrana je formalna i osim u par islamskih zemalja,nigde se ne primenjuje striktno. Niti može. Gde god da odeš na zemaljskoj kugli,u bilo koji grad,koliko god da si smotan,prostitutku ćeš lakše naći nego McDonalds :D

Po pitanju legalizacije ja sam za apsolutno. Svi su na dobitku,država oprihoduje,prostitutke imaju daleko bolju zaštitu, trgovina belim robljem se smanjuje,mušterije sigurnije.

jeste to gadan posao, ali ako postoje osobe koji bi ga radile pre nego bilo koji drugi posao, ne vidim u čemu je problem dozvoliti im tako nešto...

Problema je brda,meni je prvi to sto neko ne mora da se muci(cak i uziva) a zaradjuje novac.

A posle toga ostalo.

- - - - - - - - - -

samo kompletan idiot moze da bude protiv legalizovanja prostitucije

Samo kompletan idiot moze prostituciju gledati drugacije od kradje,razbojnistva,silovanja.

prostitucija je posten posao, nije ni kradja, ni razbojnistvo (ne znam odakle si iskopao ovo posto navedeni termini nemaju nikakve veze sa prostitucijom), ni silovanje posto zena dobrovoljno stupa u odnos sa muskarcem (ili muskarac sa zenom, ili muskarac sa muskarcem ili zena sa zenom, zavisi kakav je odnos u pitanju).

prostitucija je posten posao, nije ni kradja, ni razbojnistvo (ne znam odakle si iskopao ovo posto navedeni termini nemaju nikakve veze sa prostitucijom), ni silovanje posto zena dobrovoljno stupa u odnos sa muskarcem (ili muskarac sa zenom, ili muskarac sa muskarcem ili zena sa zenom, zavisi kakav je odnos u pitanju).

Ma preposten nema sta:hahaha:

Nema veze u bukvalnom smislu ali je na nivou nemorala isto,cak i kao silovanje.

A to sto neko radi nesto dobrovoljno a neko nesto nasilno nema veze sa vezom.

I ja bih voleo da mi ti dobrovoljno poklonis 1000 evra.

zato sto ne placaju pdv

Back