Zašto je potrebna dramatika kod brisanja naloga ?...sa psihološkog gledišta

gost 341997

Poznat
Poruka
7.321
Imao sam prilike da na forumima vidim trivijalnost kada član/članica izrazi želju
da navodno obriše nalog, tj. da mu/joj administracija izvrši delete profila iz nekih njemu/njoj
znanih razloga.

Umesto da se ta stvar reši na PP-u sa administracijom što je i normalno,
to pitanje se provlači kroz teme na forumu direktnim pitanjima adminu foruma kada će to biti prosleđeno.

Onda nastupa ono poznato ubeđivanje od strane drugih članova : " Ma jojj, nemoj, gde ćeš, šta ti je, neeemojjj..."

Šta je to u psihi takvih članova koji na kraju ostanu na forumu a da su pre toga napravili demonstrativnu najavu odlaska ??

Želja za pažnjom, sažaljenjem, molbom za ostanak ?

Otići u tišini ili praviti svojevrsni 'skandal' ?

I onda naprave klon nalog i sve po starom..
retardacija

ali kad skontaju konačno da sa klon-nalogom neće biti onaj "autoritet" koji su stekli
dugogodišnjim forumašenjem, onda se predomisle i verovatno stopiraju sopstvenu 'likvidaciju'

a ko će da baci u vetar sve do sad "stvoreno", bitno da je bilo malo dramatike,
cviljenja, molbi, preklinjanja od strane ostalih za ostanak, i eto njih u 'starom sedlu, ponovo jašu'

interesantna pojava...kakav li 'ringišpil' imaju u svojoj glavi kad odluče da posegnu za dramatikom svog odlaska ? :think:

pa ovo je nekakva papazjanija sa random izlazom, morash mozda ukljuciti glavu da ne bude

- - - - - - - - - -

tj nije random, ali ti tako cepash cepash i ono na kraju bude nekakav rezultat. kad ides ko muva bez glave rezultat je bilo sta
ako malo mucnesh mozda mozes malo upravljati
ili je rezultat nesot sto bas ne bi

kako god ti rečeš :eek: :neutral:

Imao sam prilike da na forumima vidim trivijalnost kada član/članica izrazi želju
da navodno obriše nalog, tj. da mu/joj administracija izvrši delete profila iz nekih njemu/njoj
znanih razloga.

to pitanje se provlači kroz teme na forumu direktnim pitanjima adminu foruma kada će to biti prosleđeno.

Onda nastupa ono poznato ubeđivanje od strane drugih članova : " Ma jojj, nemoj, gde ćeš, šta ti je, neeemojjj..."

Šta je to u psihi takvih članova koji na kraju ostanu na forumu a da su pre toga napravili demonstrativnu najavu odlaska ??

Na prvo pitanje ne mogu dati odgovor, jer prvo pitanje je veoma čudnovato.

Jednostavno zato što sam u zadnje vreme u ćorsokaku.

Na engleskom dižn strit.

Magyarol, zakurca

Another question...

:mrgreen::hahaha:

ali kad skontaju konačno da sa klon-nalogom neće biti onaj "autoritet" koji su stekli
dugogodišnjim forumašenjem, onda se predomisle i verovatno stopiraju sopstvenu 'likvidaciju'

a ko će da baci u vetar sve do sad "stvoreno", bitno da je bilo malo dramatike,
cviljenja, molbi, preklinjanja od strane ostalih za ostanak, i eto njih u 'starom sedlu, ponovo jašu'

interesantna pojava...kakav li 'ringišpil' imaju u svojoj glavi kad odluče da posegnu za dramatikom svog odlaska ? :think:

ae testiraj se.... napravi klonja i pokusaj da postanes legenda sto si jelte sa originalom :lol:

da bi posto legenda i citan, usao korisnicima pod kozu, ne treba ti brat bratu vise od 100 postova.... :roll:

Mislim da tu padne osecaj vrednosti, kao kada neko kaze, "e selim se u drugi grad", a ako mu okruzenje kaze "joj, pa gde ces, nedostajaces nam" to onda znaci da je nekom stalo, a ako niko nista ne kaze...
A opet, to "pa gde ces" je po mom misljenju cesto kurtoazija.

najeftiniji stos da osvojis zenu... naprimer na forumu, razvijes malo pricu, zainteresujes je za sebe i onda odglumis satro gnev zbog nekog moda :lol: i kazes e odlazim ma ko ih bre vise yebe...i ona oma na pp daje fon, mejl, adresu, zove na pice i sl.... :lol:

znanih razloga.

Najjebeš se keve supermodu, on te trajno banuje i rešen problem.

Najjebeš se keve supermodu, on te trajno banuje i rešen problem.

:lol:

to je verovatno najpraktičnija opcija, ali ima onih što vole malo da unesu tragediju u sve to po sistemu :

-"ma gde ćeš bre, ostaniiii, ne možemo bez tebee, pa šta ti je ?"

-"ma odlazim, zauvek, nego neće da me izbrišu još sunce im poljubim"

e onda možemo pretpostaviti šta se posle događa kada zamru molbe i preklinjanja:

-"jaooo, drž' te me, odlazim, čujete li me"

-"ma idi bestraga kad si već rešio/la"

-"e baš sad neću iz inata "

:p

Mislim da tu padne osecaj vrednosti, kao kada neko kaze, "e selim se u drugi grad", a ako mu okruzenje kaze "joj, pa gde ces, nedostajaces nam" to onda znaci da je nekom stalo, a ako niko nista ne kaze...
A opet, to "pa gde ces" je po mom misljenju cesto kurtoazija.

ma kakav se to revolt stvori kod tih osetljivih dušica pa neće jednostavno samo da nestanu,
ne dolaze i to je to...šta im to treba da kidaju živce oko toga dal će da ih izbrišu ili ne :neutral:

Pitanje ega..jer bozemoj,kako da odu tiho i bez pompe,kad onda to niko sem nekolicine,
nece primetiti.Takvi ljudi MORAJU da izazovu zbrku i frku oko svega,da bi bili primeceni,
a samim tim i upamceni.To rade i u realu.Tako hrane ego,pumpaju ga,i tada su veliki u svojim ocima.

Tako je.
Obično privlačenje pažnje.

znanih razloga.

Sve su to ljudske slabosti.
Bezazlene su po okolinu, a katastrofalne po opisanu osobu.
Mnogo su alarmantnije ljudske podlosti.
Bezazlene po individuu, a katastrofalne po okolinu.

Pitanje ega..jer bozemoj,kako da odu tiho i bez pompe,kad onda to niko sem nekolicine,
nece primetiti.Takvi ljudi MORAJU da izazovu zbrku i frku oko svega,da bi bili primeceni,
a samim tim i upamceni.To rade i u realu.Tako hrane ego,pumpaju ga,i tada su veliki u svojim ocima.

forumi zivi od zbrke i frke...pogotovo ovaj... na malim forumima ni ne banuju pa nema ni potrebe za tim.... nista vi ne razumete :roll:

jos sam samo veceras tu jer odlazimmmmmm :cry:

Sve su to ljudske slabosti.
Bezazlene su po okolinu, a katastrofalne po opisanu osobu.
Mnogo su alarmantnije ljudske podlosti.
Bezazlene po individuu, a katastrofalne po okolinu.

znači prva varijanta je u svakom slučaju "bolja" :D

- - - - - - - - - -

forumi zivi od zbrke i frke...pogotovo ovaj... na malim forumima ni ne banuju pa nema ni potrebe za tim.... nista vi ne razumete :roll:

jos sam samo veceras tu jer odlazimmmmmm :cry:

jesi li predao molbu za brisanje profila ? :lol:

znači prva varijanta je u svakom slučaju "bolja" :D

- - - - - - - - - -

jesi li predao molbu za brisanje profila ? :lol:

mjokkkk...samo napisem modu pismo nesto u fazonu kao, postovani modu posto nisam vise u stanju da se nosim sa intelektualnim izazaovima koje ovaj forum nosi, zamolio bih vas da mi ugasite nalog...i dodam...a ako mi ne izadjete u susret mozete zajedno sa celom administracijom da mi se socno napusite qurtza.. i da vish kako mi odmah izadju u susret... a cene iskrenost kod ljudi iako je sankcionisu ... to mi se jedino i najvise svidja ovde, zato i svrnem uvek kad mi je dosadno...

ljudi svakodnevno se penju i prete skokom sa mosta, zgrada... ljudi umiru, ozbijni problemi se ne resavaju... para nema za hranu, doktore,
a ovde se raspravlja o nekom idiotskom sindromu pretnje odlaska sa foruma.
nisam sklon kritikama forumasa, ali ovo je u rangu najbesmislenijih tema.

predosecam ipak da cu ja napustiti ne samo forum, vec se samoponistiti iz realne egzistencije, videcete me u vestima na nekom mostu kako pretim skokom , kriveci i krstaricu za oduzeto vreme, a pdf pshg pogotovo, gde sam najvise vremena proveo a nisam naisao na pomoc, niti na nesto sustinski korisno,
takodje povod mogu biti i drugi razlozi, mada mozda cu za njih pretiti nekim masakrom, a ne skokom.

a kad skocim sa mosta kakve sam srece umesto u vodu upascu opet u neku krstaricu, brodic. i onda deja vu, sve od pocetka.

ljudi svakodnevno se penju i prete skokom sa mosta, zgrada... ljudi umiru, ozbijni problemi se ne resavaju... para nema za hranu, doktore,
a ovde se raspravlja o nekom idiotskom sindromu pretnje odlaska sa foruma.
nisam sklon kritikama forumasa, ali ovo je u rangu najbesmislenijih tema.

predosecam ipak da cu ja napustiti ne samo forum, vec se samoponistiti iz realne egzistencije, videcete me u vestima na nekom mostu kako pretim skokom , kriveci i krstaricu za oduzeto vreme, a pdf pshg pogotovo, gde sam najvise vremena proveo a nisam naisao na pomoc, niti na nesto sustinski korisno,
takodje povod mogu biti i drugi razlozi, mada mozda cu za njih pretiti nekim masakrom, a ne skokom.

a kad skocim sa mosta kakve sam srece umesto u vodu upascu opet u neku krstaricu, brodic. i onda deja vu, sve od pocetka.

sve što je u rangu foruma i na forumu o tome može da se raspravlja,
inače ne bi bili ovde nego u nekoj dobrotvornoj ustanovi kao volonteri

Back