Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
Patetika... Ne postoji "kreativnije vreme" od onog koje provedeš sa svojim prijateljima. Ako nemaš prijatelje, napiši tako. Ako ih imaš, a smaraju te, onda kao da ih nemaš. Ovaj deo ima malo goru varijantu, ali me mrzi da je tražim sada..... Znači prvo nemaš ništa protiv njih i njihova je stvar što piju ali su ti "draže ove što ne piju" i "kreativnije provodiš vreme"pls, odrasti. Nije svaki izbor najpametniji samo zato što je tvoj.

...јао бре Лекса...ај кркни 1 бромазепам, па да причамо...

...наравно...ништа без људи, али се не слажем да је врхунац креативности седети негде и локати. Мислим да се разумемо...није да не уживам у некој опуштеној атмосфери, уз тамбурице нпр, али ми је уживање и без алкохола...
...па наравно да немам ништа против. Ако их волим као људе, не смета ми што могу да попију коју чашицу више...па и даље стојим иза тога да мени најдражи људи не пију много.
...и уопште не видим зашто си се ти нашла прозваном. Ја сам рекао да ме нервира кад људи не могу без тога, значи ту смисао постаје алкохол, а не сами људи. Неко воли да лоче и да блеји свакодневно са људима и то сматра врхунцом креативности, а неко воли данас да се бави спортом, сутра да плеше, прекосутра да проведе доста времена са девојком/дечком, накосутра да оде на концерт...па на крају и да се добро проведе са времена на време (сопственим избором без алкохола)...
...live and let live...