Zasto je pojedincima dozvoljeno :

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ovo je tema zbog Džeg a koja usput ne pise sa 6 naloga istovremeno vec samo sa jednog kada joj prethodni nalog ode u ban

NE nije naravno

U glavi mi je jedan "nazovi muskarac" koji ima privilegije koje malo ko ima.

Ali obzirom da je krsta privatno vlasnistvo, koga zabole za moj emisljenje

Ja recimo ne znam ko si ti, zbog tebe nikada ne bih ovde ni boravila,. ali je osoba zbog koje si i otvorio
ovaj besmislen topik za razliku od tebe zanimljiva jer forumi zive od raznolikosti, a samo neke, aj da ih
nazovem kontraverzne osobe u stanju su da diskutuju bez nekog shablona. Ta osoba tebe ni na koji nacin
ne ugrozava.

Da li si obolela od svog PDF - zdravlje ? Gde pisem da neko mora zbog mene ili ja zbog nekoga ovde da boravim ?
Ne stavljaj mi u usta reci koje nisam izgovorio niti napisao.
Citas sve sto pisem i jednolican sam kao i svi?
Naravno da je poenta raznolikost.
Ono sto je poenta je malo vise odobrenih licnosti za pojedinca nazovi muskarca.
Naravno da me ne ugrozava jer zivi samo na ekranu monitora.

Sto se mene tice (moze ovo moje "pitanje" koje je promasilo i mesto za pitanja) da ide pod kljuc.

Ne zelim da produbljujem pljuvacinu u rukavicama kao sto pokusava @Rayela
Nigde ja nikoga ne pljujem nego me je zanimao tvoj motiv za otvaranjem ovakve teme,
ali ti ga nazalost i nemas. Nabedjujes nekoga za nesto, ne znas tacno za sta i zasto,
iznosis neke nebulozne insinuacije tako da i jeste tema za zatvaranje.

Nigde ja nikoga ne pljujem nego me je zanimao tvoj motiv za otvaranjem ovakve teme,
ali ti ga nazalost i nemas. Nabedjujes nekoga za nesto, ne znas tacno za sta i zasto,
iznosis neke nebulozne insinuacije tako da i jeste tema za zatvaranje.

"Ja recimo ne znam ko si ti, zbog tebe nikada ne bih ovde ni boravila" - ovo je fantasticno pljuvanje u lice u rukavicama :)
nemoj da se pravis mala i naivna kao sto ja nisam ni mali ni naivan osim sto ponekad ishitren.
Tema nije besmislena sama po sebi naprotiv vuce jako puno pitanja i podpitanja
a znam da ne mogu (zbog pravilnika), niti ce mi bilo ko javno odgovoriti na njih.

Tacno znam koga, za sta i zbog cega tako da preskoci me tvojih pametovanja i tog pokvarenog prozivanja u rukavicama.
Toliko nebulozan nisam :)

"Ja recimo ne znam ko si ti, zbog tebe nikada ne bih ovde ni boravila" - ovo je fantasticno pljuvanje u lice u rukavicama :)
nemoj da se pravis mala i naivna kao sto ja nisam ni mali ni naivan osim sto ponekad ishitren.
Tema nije besmislena sama po sebi naprotiv vuce jako puno pitanja i podpitanja
a znam da ne mogu (zbog pravilnika), niti ce mi bilo ko javno odgovoriti na njih.

Tacno znam koga, za sta i zbog cega tako da preskoci me tvojih pametovanja i tog pokvarenog prozivanja u rukavicama.
Toliko nebulozan nisam :)
Dobro, neka je i tako, ali tebi je jasno, kao sto je i meni da forum zivi od broja ucesnika pa sto
je veci broj to je i forum uspesniji i to je u principu politika svakog foruma.

Nego, ne mogu da se otmem utisku, znas ono imperia strikes back

E ovo bivsi moderatori strikes back.
Tu je rejela tu je krompirko kurta i murta nebitni likovi oterani iz tima i jedva cekaju priliku da ulete klizeci administraciji, vazda neke doskocice i posalice, nepravde, kao eto velike zrtve, zakucani na krst, razapeti, nepravedno i vazda neko drugi kriv. A zasto ovo a kako ono a koliko a sta gde kako... sta te boli teraj svoju vrstu kopaj, vozi svoju traku. Ovo je izivljavanje i podrzavam kada se ovakve teme zakljucaju.

Dobro, neka je i tako, ali tebi je jasno, kao sto je i meni da forum zivi od broja ucesnika pa sto
je veci broj to je i forum uspesniji i to je u principu politika svakog foruma.

Otvorila si mi oci - kad zelis da sam cinican :D

To za Tebe i mene nije veci broj ucesnika za nas koji smo vise/manje aktivni to je dovodjenje u zabludu novih korisnika
i zaobilazenje pojedinih pravila za "sve korisnike"

Svi smo jednaki samo neki malo vise. To je poenta

Sto ja npr ne bih mogao kad se podelim kao licnost sutra da budem "krem cipiripi" pa prekosutra ako se osecam kao neka dama "nocna sijalica" ... i nikova i avatara u nedogled ...

Ako smo korisnici realno je da smo pod istim uslovima. Zar ne?

Otvorila si mi oci - kad zelis da sam cinican :D

To za Tebe i mene nije veci broj ucesnika za nas koji smo vise/manje aktivni to je dovodjenje u zabludu novih korisnika
i zaobilazenje pojedinih pravila za "sve korisnike"

Svi smo jednaki samo neki malo vise. To je poenta

Sto ja npr ne bih mogao kad se podelim kao licnost sutra da budem "krem cipiripi" pa prekosutra ako se osecam kao neka dama "nocna sijalica" ... i nikova i avatara u nedogled ...

Ako smo korisnici realno je da smo pod istim uslovima. Zar ne?
Ni ja, a takvi smo ovde velika vecina, zato meni ne smeta ovo na sta se ti zalis.

Trebalo je da piše i ko je Simpatizer takođe
Jel to Marlon?

Ksrtarica je za sve nas relativno fino mesto u svakom pogledu, svako tu nadje svoje mesto
pod suncem i za zezanje, ozbiljno pisanje o cemu god zeli i ne bi trebalo da mnogo zakeramoz;)

Ksrtarica je za sve nas relativno fino mesto u svakom pogledu, svako tu nadje svoje mesto
pod suncem i za zezanje, ozbiljno pisanje o cemu god zeli i ne bi trebalo da mnogo zakeramoz;)

Pravis se da nisi primetila ili zaista nisi primetila koliko je ljudi "pobeglo" ?

Naravno da se ljudi nadju sa onima kakvi su ALI
ruzno je i zaista vredjanje inteligencije da "pojedinac" mogu da ti ga imenujem u pp sa svim nickovima sa kojih pise
ima vise prava od mene. Obojica smo u kategoriji "registrovani korisnik"

Nije meni cilj da pobedim vetrenjace , ovo je privatan forum i firma , i zna se ko odredjuje pravila
samo ne treba zaboraviti da smo SVI koji krstarimo kupci.
A kupac ako nije zadovoljan uslugom promeni radnju. Jel tako?

Sad me pitas "a sto nisi promenio" - zato sto je uvedena opcija "ignore" :mrgreen: pa je podnosljivije uzivati
na krsti sa ljudima do kojih ti je na neki nacin stalo.

Kniga utisaka ne postoji samo za pohvale !
jedna dobra kritika je nekada korisnija od 100 pohvala

Pravis se da nisi primetila ili zaista nisi primetila koliko je ljudi "pobeglo" ?

Naravno da se ljudi nadju sa onima kakvi su ALI
ruzno je i zaista vredjanje inteligencije da "pojedinac" mogu da ti ga imenujem u pp sa svim nickovima sa kojih pise
ima vise prava od mene. Obojica smo u kategoriji "registrovani korisnik"

Nije meni cilj da pobedim vetrenjace , ovo je privatan forum i firma , i zna se ko odredjuje pravila
samo ne treba zaboraviti da smo SVI koji krstarimo kupci.
A kupac ako nije zadovoljan uslugom promeni radnju. Jel tako?

Sad me pitas "a sto nisi promenio" - zato sto je uvedena opcija "ignore" :mrgreen: pa je podnosljivije uzivati
na krsti sa ljudima do kojih ti je na neki nacin stalo.

Kniga utisaka ne postoji samo za pohvale !
jedna dobra kritika je nekada korisnija od 100 pohvala
Sve se slazem s tobom, meni licno ova osoba za koju sam mislila da je povod tvom pisanju nikako ne smeta,
ali mi smetaju neki "zesci momci", ali pa opet ti kazes da smo mi svi korisnici sto i jesmo pa ako nam se
nesto ne svidja mozemo u radnju od preko puta, ali nazalost takva radnja vise ne postoji,a i sam to dobro znas.
Ja te savrseno razumem da pokusavas sa ovom temom da ovo mesto na kome pisemo napravis boljim,
mozda i pravicnijim, humanijim, ali ako imas dovoljno godina savsreno dobro znas da je to nemoguca misija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back