draganpipinovic
Početnik
- Poruka
- 6
Zasto je po pravilu da muskarac prvi pridje devojci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije pravilo, prilaze i devojke muskarcima ali ne svim muskarcima vec onima koji joj se bas dopadnu. Drugi razlog je sto muskarci generalno gledano mnogo teze podnose samocu od zena pa zato i vise prilaze.
Nije to pravilo. Zena ce da pridje onom ko joj se stvarno svidja a muskarac..pa muskarac svakoj pa kod koje prodje prosao je.
Meni se desavalo da mi zensko npr. provuce kroz usi neku konotaciju vezanu za seks u formi sale, a zapravo je bila zbilja, samo sto ja u odredjenim momentima zivota nisam imao hrabrosti za to. Inace, da mi neka direktno kaze da hoce da se upoznamo i izadjemo na kafu.....to nije bivalo do sada![]()
Zato što ima opciju da je odalami ako neće !
Opcija je glupa, ali postoji...
Kako nista ne znate, ko telad jbt.
Obicaj je da muskarac prilazi , jer on nju vodi kuci.
Miradzinka moze da pridje, ali glupo je da prilazi ona koju covek treba da vodi u svoju kucu.
Ne mozes da pozoves nekog u njegovu kucu ,nego u svoju.
Ne znam, ali je pravilo skroz glupo.
Nije pravilo, prilaze i devojke muskarcima ali ne svim muskarcima vec onima koji joj se bas dopadnu. Drugi razlog je sto muskarci generalno gledano mnogo teze podnose samocu od zena pa zato i vise prilaze.
Odalamio i onaj sestru Majkla Korleonea , al se posle na infuziji, kajao.
Miradzinka moze da pridje, ali glupo je da prilazi ona koju covek treba da vodi u svoju kucu.
A ona ne moze da ga vodi kod sebe?
Ti se ne drzis te logike...
Ako je vodim kuci onda mogu i da je sutnem iz kuce...ups , zakon zabranjuje da je sutnes iz kuce.....znaci vise nije to vodjenje kuci.....nego je prodavanje znackice...
- - - - - - - - - -
Pa da joj slucajno nesto pomeri ili da vidi koliko je neuredna i lenja....ne ide to...
A ona ne moze da ga vodi kod sebe?
Po njegovoj logici moze samo ako je jedinica za udaju, u ostalim slucajevima ne moze.
Zasto se tema svodi na udaju?
Neces da je vodis kuci posle 2 reci koje razmenite.
Ti se ne drzis te logike...
Ako je vodim kuci onda mogu i da je sutnem iz kuce...ups , zakon zabranjuje da je sutnes iz kuce.....znaci vise nije to vodjenje kuci.....nego je prodavanje znackice...
- - - - - - - - - -
Pa da joj slucajno nesto pomeri ili da vidi koliko je neuredna i lenja....ne ide to...
Ti mora da imas preko 40 cim tako rezonujes...negde oko 45 i vise...
sve manje od 40 ima haos u kuci. ili minimalizam...
- - - - - - - - - -
Pa ili je udaja ili prodaja....
Jel to ona tvoja kuma?![]()